God dag…

…og masse bilder fra hjembyen!
Meidän ranta 😉 Ihan keskustasta siis, parikymmentä metriä kotiovelta. For et vær, hva!
Joka talon nurkilla kukkii krokukset.
Rantakadun vanhoja taloja.
Ja vielä niitä kukkia. On ne ihmeellisiä 😉
Meidän leikkikenttä.
Rapu/turska/hummeri/mitkälie pyydykset odottavat näköjään innolla alkavaa kautta.
The City
Dagens
Näissä vaatteissa tuli kyllä kuuma. Ihan totta. Täytyy ottaa yksi paita välistä pois seuraavalle lenkille. Eli sitten kun Hilde pääsee sängystä ylös oman vauvansa kanssa, kun me haetaan take-away-lattet naapurikahvilan söpöltä homoparilta ja kävellään hissuksiin rantaan istuskelemaan.
For et liv ❤

78 vastausta artikkeliin “God dag…

  1. Hei! Olen muutaman kerran kurkistanut blogiisi ja jätän kommenttia ensimmäistä kertaa. Pidän tyylistäsi yhdistellä niin ulkomailla asumisen arkea (osin tuttua itselle muutaman vuoden takaa, nyt jo Suomessa), vaatteita & sisustusta, lapsiperhearkea – koko elämää!Teillä on siellä jo ihan kevät. Täällä pääkaupunkiseudun ”maaseudulla” krookukset uskaltavat vasta ihan varovaisesti kurkistaa lumen pälvipaikoista, mutta jospa meilläkin jo vapuksi tulisi edes pientä kukkaloistoa.Mukavaa viikonloppua!

    Tykkää

  2. Aivan mielettömän upean näköstä siellä teillä! Tuo kylännehän on kuin suoraan jostain sadusta 🙂 Ja ihanan keväisen näköistä siellä on jo muutenkin!
    Leppoisaa viikonloppua täältä sateisesta Poristakin!

    Tykkää

  3. Hei,onpa siellä ihanan pitkällä kevät! Onko siitä teidän unelmatalosta kuulunut mitään uutta? (Se, josta joskus kirjoitit, vanha talo, mahdollisesti eronnut pari jne). Onko se siis tullut myyntiin?Ihanaa viikonloppua!Niina

    Tykkää

  4. Mielettömän kaunista siellä teillä, en ala! Talokuume nousee kun näiden kuvien jälkeen katsoo ikkusta ulos ja näkee melkeinpä vaan betonia.

    Tykkää

  5. Upeita kuvia, upeat maisemat! Mun on pakko päästä joskus vierailemaan Etelä-Norjassa. Rakastan tuollaista merimaisemaa ja merellisen tyylisiä taloja ja maisemia. Ai että kun silmä oiken lepää ❤
    Niin ja sun asu nyt on taas mielettömän tyylikäs.

    Tykkää

  6. Tuo teidan Citynne nayttaa UPEALLE! Voisin kuvitella vaihtavani nama hiekkalaatikkomaisemat tuollaisiin joskus…

    Tykkää

  7. Hei,
    tuli vaan mieleen, et jos kaipaat joskus hyvää valokuvaajaa, niin mun yhdellä ystävällä on studio Grimstadissa… (sinne ei liene kovin pitkä matka teiltä?) Ja se on ihan sairaan hyvä!!!! (http://www.kfoto.no)
    Varmaan saisit ainakin extrahyvää palvelua, jos vinkkaisit, että löysit sinne hänen suomalaisen ystävänsä kautta… 🙂
    Nojoo, tuli vaan mieleen ja ajattelin sanoa. Kiva, että bloggailet. Mun Kristiansand-ikävä vähän hellittää…
    chamuda

    Tykkää

  8. kaunista ja nättiä ja niin keväistä, tosin täällä pietarissakin alkaa jo kevään merkit näkymään.lasten leikkikenttä on kyllä kans tosi kiva ja siisti, mutta pitää olla siellä haukkana 24/7 ettei muksut vaan pääse lähelle tota vettä :/!!!

    Tykkää

  9. Oi oi, krookukset, maailman ihanimmat kukat, ovat kyllä minunkin ehdottomia suosikkejani. Jo lapsena ajattelin, että jos saan oman pihan, niin niitä ainakin on siellä oltava. Joka syksy pyrin upottamaan ainakin pussillisen sipuleita, jotta niitä olisi paaaaaaaaaaaljon kuten noissa kuvissasi, mutta vielä ei näytä ihan noin kauniilta. Onneksi ne leviävät nopeasti. Nuo talot olivat kyllä aivan huippusuloisia, ja koko kaupunginosan näkymät niiiiin keväisiä ja ihania, voi että. Sula jo lumi ja kuivu kura täältäkin… Tosin en kauheasti valita; nytkin paistaa mahtava kevätaurinko ja lämmittää selkää.

    Tykkää

  10. Apua, täältä hankien keskeltä Pohjois-Pohjanmaalta kun noita kuvia katselee ei voi kuin huokailla! Niin kevät, niin lämmintä, niin valoisaa! Ja vielä kun olisi kuppi kahvia terassilla, ah!Nauttikaa toki! 🙂

    Tykkää

  11. Voi kuinka kaunista siellä on. Kiitokset työpäivän piristyksestä. Ja kiva kun päätit jatkaa blogin pitoa. Aurinkoista kevään jatkoa teille sinne!T.Päivi

    Tykkää

  12. Kahden vitivalkoisen pitkäkarvaisen koiran omistajana voin vain todeta että olisipa meilläkin kevät jo tuossa vaiheessa. Tunnin lenkki, tunnin pesu ja tunnin kuivaaminen… No itsepä olen ihanat koiruliinit itselleni hankkinut. Ja kolmas tulee kesällä:)
    Kivoja kuvia. Mieli halajaa Norjaan lomailemaan. Pohjois-Norjaa kiertäneenä taidan seuraavan kerran suunnata etelä-Norjaan.
    Terkuin Minna P

    Tykkää

  13. vet du att du e så jättejätteeegullig!!<3 söt och vacker och duktig ochoch.. klok!! stilig!! älskar:))

    Tykkää

  14. erika: Aika pieni 🙂 Tässä Norjan kaakkoisrannikolla näitä on vierivieressä, tällasia noin 10 000 – 30 000 asukkaan kyliä 🙂 Todella mukavaa seutua!
    Niina: Se ei oo tuullut 😦 En oikein tiedä mitä asialle tekisin. Nyt tulee kyllä niin paljon muutenkin että kattoo jos niistä löytäis 🙂 Tällä viikolla kolme näyttöa! 😀
    chamuda: Kiitti, muistan ton! Käydään paljon grimstadissa 🙂
    Bisquits: Kiitti ❤
    tjej: 😀 Oi, takk ❤

    Tykkää

  15. Hei taas!Vitsi, miten jännää. Toivottavasti näytöillä tärppää tai muuten. Pidän peukkuja, että The Talo pian löytyisi! 🙂
    Niina

    Tykkää

  16. hei, onpa siellä jo kevät pitkällä! Siis aivan ihastuttavassa paikassa asutte! Ihania kuvia. -Tiina

    Tykkää

  17. Ihania kuvia!! Siitä on jotain 10 vuotta kun olen viimeksi Norjassa käynyt ja nyt kyllä haluan sinne takaisin!

    Tykkää

  18. Ihanan kotoisa ja kaunis pihapiiri!
    Osaat tehdä ihania kampauksia, joten niiden teko-ohjeita luen aina mielelläni. Yksi vanha postaus on käyty lukemassa useasti. 😉

    Tykkää

  19. voi että miten rakastan näitä Norja-kuvia! kaunista. 🙂
    kiitos kun jatkat blogittelua!
    Turun Maria

    Tykkää

  20. JohannaTeen noita blogisomisteita ihan omaksi iloksi, joten ne on ihan vapaasti kaytossa. Kiva, etta loysit mieleisen. :))

    Tykkää

  21. Well I really liked reading it. This information procured by you is very effective for accurate planning.

    Tykkää

  22. I have recently started a web site, the information you offer on this web site has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

    Tykkää

  23. The very root of your writing whilst sounding agreeable in the beginning, did not really work perfectly with me after some time. Somewhere throughout the sentences you were able to make me a believer but only for a short while. I nevertheless have a problem with your jumps in logic and one would do nicely to help fill in all those gaps. When you actually can accomplish that, I could undoubtedly be fascinated.

    Tykkää

  24. I beloved as much as you’ll receive performed proper here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nevertheless, you command get got an edginess over that you wish be handing over the following. sick no doubt come further in the past again since precisely the same nearly a lot regularly within case you protect this hike.

    Tykkää

  25. Today, I went to the beach with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

    Tykkää

Jätä kommentti