Kuka minä sitten olen…

Koska teitä lukijoita tuntuu koko ajan ilmestyvän lisää, on välillä varmaan ihan hyvä tehdä pikku päivityksiä.

Minä olen Johanna, 28-vuotias äiti Olli-Augustille ja Aino Olivialle. Tasan kymmenen vuotta sitten siis kirjoittanut ylioppilaaksi; paljon onnea kaikille tänään juhliville! 
Mammalomalla jonnekin lokakuulle asti, jos oikein muistan. Asunut Norjassa nelisen vuotta ja ihan sujuvaa norjaa puhunut varmaan komisen vuotta 😉 Lasten kanssa kotona puhun suomea.
Vastaan samalla jo kauan sitten Cocolta saamaani haasteeseen mun peruspäivästä. Päivä on nyt eilinen, perjantai ja se olisi näyttänyt aika erilaiselta, jos valinta olisi osunut jonkin toisen päivän kohdalle.
Tai jos mies olisi ollut kotona.
Tai jos bestis olisi ollut kotona -sekin sattui juuri reissaamaan tuttavan häihin.
Ehkä juuri siksi mulla olikin aikaa tehdä tällainen! 😀
Me heräillään tavallisesti kello 8-9 aikaan. Ja jollei jo yöllä olla keräännytty isoon sänkyyn, tehdään se nyt! 🙂
Joskus herään jopa ennen lapsia ja silloin meikkaan nopeasti rauhassa. Tänään laitoin kuitenkin pikkuisille ekaksi vaatteet ja vasta sitten hoidin itseni. Meikiksi riitti pelkkä ripsari, id-mineralsmeikkipohja ja vaalea huulipuna. Päälle superkätsy ja -mukava FilippaK:n jumpsuit. Tukan harjasin 😉
Koska perjantai on viikon toinen päiväkotipäivä, lähdettiin me aika pian aamupuurot syötyämme ulos ovesta ja kaupungista poispäin eli päiväkotiin.
Moni muukin oli siinä yhdeksän pintaan liikkeellä.
Kotikadun söpöistä maisemista vaihdeltiin mottoritien varteen, rakennustyömaiden läpi….
…lukion takana kulkevaan pikkupolkuun….
…ja päiväkotiin! Sinne se pikkunen juoksi taas. Kello 9:40.
Me Ainon kanssa vaunuiltiin takaisin keskustaan ja koska Aino nukkui hyvin vaunuissa, käytiin samaan syssyyn kaupassa. Lopulta työntelin Ainon nukkumaan parvekkeelle pyykkien kera 🙂
Kello 11. Tein pienen siivouksen, johon en siis koskaan tuhlaa energiaani illalla -ja myös lounaan itselleni. Tina tuli kahdentoista paikkeilla yllätysvisiitille, joten juotiin toiset kupit teetä yhdessä.
Lounaalla lueskelin päivän lehdet, teidän kommentit ja katselin netin asuntomarkkinat, jotka saivatkin pitkästä aikaa sydämmen hakkaamaan ja kädet tärisemään. Soitin miehelle ja kerroin, ilmoitin, että nyt on myynnissä yksi talo, josta me tehdään tarjous.
Aino heräsi siinä klo 13 aikaan, joten me touhuiltiin vähän yhdessä.
Kahden jälkeen olikin aika ottaa suunta jälleen päiväkodille ja hakea Omppu kotiin. Samaa reittiä, kirkonkin ohi.
Olli kyytiin ja kaakaojuoma käteen. Kovaa vauhtia kotiin…
…ja taas lähestytään keskustaa. Tulipa taas joku 15km käveltyä.
Lohifileet pannulle, perunat kattilaan ja vihannekset päälle -> lohta ja perunamuussia viiden paikkeilla.
BarneTV:n ja lastenohjelmien aika alkaa 17.30. Myös mamman oma aikaa ja uudelleen koneelle kiivastuttamaan pulssia talokuvien myötä… I’m in love…
BarneTV:n jälkeen kylpyyn ja jälleen vaipanvaihtoa 🙂 Kello 19.30 valmiina, iltapuurot masuun, hammaspesulle. Olli taisi nukahtaa yhdeksäin maissa ja Aino vähän myöhemmin.
Mamman tukan fiksaus; melkein kuiviin hiuksiin isot rullat ja rullat pois ennen sänkyyn menoa. Sorbettia suoraan purkista ja Midsomer mysteries Barnabyineen ruutuun ennen nukkumaanmenoa.
Ihanaa viikonloppua
 ja jatkakaahan alempaan postaukseen osallistumista, kaikki olen lukenut! ;D

65 vastausta artikkeliin “Kuka minä sitten olen…

  1. Ihan uskomattomat maisemat siellä teilläpäin!
    Rakastan blogiasi aivan valtavasti: inspiroivat ja kauniit kuvat arjesta on ihan parasta ?
    Aurinkoa ja halauksia!

    Tykkää

  2. Ihana, aurinkoinen kertomus teidän päivästä. Näitä lisää, kiitos!Näyttääpä muuten hyviltä nuo lounasleivät 🙂

    Tykkää

  3. oh mikä ihana postaus 🙂
    ja ilahduin vielä tosta viimeisestäkin kuvasta kun ajattelin että sä et koskaan varmasti herkuttele 🙂

    Tykkää

  4. Kivan näköinen kaupunki! Hih, tuo viimeinen kuva on loistava 😀
    Siis kävelet normisti 15 kilsaa päivässä? No siinä ei pääse lihomaan vaikka söis jätskiä! Silloin kun meidän skidit oli pieniä kävelin itsekin tosi paljon lasten ja koirien kanssa, kun ei ollut ajokorttia. Ajokortin myötä tuli kiloja 😛 Yritän taas opetella hyötyliikunnan tärkeyttä.

    Tykkää

  5. Mäkin ihastelen noit maisemia.. =) FST 5:ltä tulee/tuli sarja nimeltä Taivas tarjolla, joka on käsitykseni mukaan kuvattu jossain päin Norjan rannikkoa. Ja siinäkin maisemat on tosi upeita!
    Upeita/komeita ovat mitä ilmeisimmin myös norjalaiset miehet – nimimerk. em. sarjan kalastaja Rolandille (Terje Skonseng Naudeer) ”sydämensä menettänyt”.. 😉
    – ansku

    Tykkää

  6. Hei,kävin minäkin tutustumassa blogiisi.
    Ei turhaan ole kehuttu/puhuttu.Ymmärrän hyvin suosiosi.Reipas positiivinen ote arkipäivän asioihin.
    Jatka samaan malliin.
    ps. Kotipaikkasi on vallan ihastuttava.

    Tykkää

  7. Hei!
    Aivan mahtava postaus, luin kaksi kertaa läpi. :)Ihania hetkiä teille ja onnea asunnon etsimiseen,toivotaan että se löytyisi pian.
    Aivan ihastuttava tuo teidän asuin paikka.
    terkuin: Nelli Helsingistä

    Tykkää

  8. Heippa !
    Opn jo aika kauan lukenut valloittavaa blogiasi, mutta en ole ikinä kommentoinut mitään. Nyt on aivan pakko sanoa, että tyttärelläsi on aivan ihana nimi! Minun toiset nimeni nimittäin ovat Aino Olivia 😉
    Blogisi on hurjan inspiroiva ja Norja on niin kaunis paikka ! Mahtavia kuvia ja ihana kirjoitustyyli:)
    Tsemppiä ja jatka samaan malliin!;)
    Terveisin innokas lukija Suomesta

    Tykkää

  9. Mukava blogi ja hienoa että löydät niin paljon kaunista tavallisesta arjesta, se inspiroi muitakin. Monesti olen kuitenkin miettinyt että onko sinulla siellä aina ystäviä tai sukulaisia apuvoimina, vai miten saat otettua niin paljon hienoja kuvia myös itsestäsi lasten kanssa (automaattilaukaisin?)? Sitäkin mietin että kuinka saat meikattua lasten kanssa tai kuka huolehti pienestä sen aikaa kun hait isomman tarhasta? Näytti ainakin siltä että rattaat olisivat yhden lapsen rattaat ja niissä istui poika, joten tuskin kuitenkaan reipasta kävelylenkkiä vauva kantoliinassa teit vaan ehkä pientä vahti sen aikaa joku muu?Enkä näitä mitenkään ikävässä merkityksessä pohdi, sitä vaan miettii arjen yksityiskohtia ja miten asiat laittaa parhaiten rullaamaan kun itse joudun enimmäkseen ilman apujoukkoja toimimaan. Kiitos valoisasta blogista!

    Tykkää

  10. Anonyymi: Ei apuvoimia, itsestäänlaukaisin 😉 Meikkaan supernopeasti, pari minuuttia 🙂 Meillä on vaunut, jotka näyttää yhdenistuttavilta, mutta niissä on tila sekä vauvalle että pienelle lapselle yhtä aikaa (Phil&Teds Vibe -merkkiset). Meillä ei ikävä kyllä ole sukulaisia lähellä eikä muutenkaan lapsenvahtiapuja 😦

    Tykkää

  11. Nimeni on Miina Sillanpää, muoto, Saariselkä. Avioliiton 12 vuoden jälkeen minä ja mieheni ovat olleet riitaa toisiinsa, kunnes hän lopulta jätti minut ja muutti Kaliforniaan ollakseen toisen naisen kanssa. Tunsin elämäni ohi ja lapseni ajattelivat, etteivätkö he koskaan näe isäänsä enää. Yritin olla vahva vain lapsille, mutta en pystynyt hallitsemaan sydäntäni kiusavia kipuja, sydämeni oli täynnä suruja ja kipuja, koska olin todella rakastunut mieheni. Joka päivä ja yö ajattelen häntä ja toivon aina, että hän palaa takaisin minuun, olin todella järkyttynyt ja tarvitsin apua, joten etsin apua verkosta ja löysin verkkosivuston, joka ehdotti, että tohtori Osagiede voi auttaa entisen takaisin saamista nopeasti . Joten tunsin, että minun pitäisi kokeilla häntä. Otin yhteyttä häneen ja hän kertoi minulle mitä tehdä ja minä tein sen sitten hän teki Rakkaus loitsun minulle. 48 tuntia myöhemmin, mieheni todella soitti minulle ja kertoi minulle, että kaipaa minua ja lapsia niin paljon, niin uskomattoman !! Joten näin hän tuli takaisin sinä päivänä, paljon rakkautta ja iloa, ja hän pyysi anteeksi virheestään ja kivustaan, jonka hän aiheutti minulle ja lapsille. Sitten siitä päivästä lähtien avioliitto oli nyt vahvempi kuin milloin se oli, kaikki kiitos tohtori Osagiedelle. hän on niin voimakas ja päätin jakaa tarinasi Internetissä, että tohtori Osagiede on todellinen ja voimakas loitsunpitäjä, jota rukoilen elääkseni pitkään auttamaan lapsiaan vaikeuksissa, jos olet täällä ja tarvitset Ex takaisin tai aviomiehesi muutti toisen naisen luo, älä itke enää, ota nyt yhteyttä tähän voimakkaaseen loitsuyrittäjään. Tässä on hänen yhteystietonsa osoitteessa: doctorosagiede75@gmail.com tai whatsapp puhelinnumeroon +2349014523836
    tai viber +2349014523836

    Tykkää

Jätä kommentti