Kaksi pakettia

Sain tänään postista kaksi pakettia.
Onnen päivä 🙂
Ekan paketin sisältö on löytö norjalaisesta ”huuto.netistä”, joka tosin ei toimi huutokauppaperiaatteella, vaan sieltä ostaa kuka ensiksi kerkiää, myyjän osoittamalla hinnalla (finn.no). Maksoin löydästäni 150 kruunua eli alle kaksikymmentä euroa.
Eli naurettavan vahän.
Katsokaa nyt:
Kahdeksan posliinisen maustepurkin setti, joka tulee näyttämään tosi hyvältä meidän uuden kodin uudessa keittiössä 🙂
Mut arvatkaa mikä tässä löydössä oli parasta?
Arabiaa!!! Jihuu. Suomea ei voi kotona olla liikaa 😉 Etenkin kun tekstit on ruotsiksi ehheh.
Toinen paketti tulee yhdeltä blogin lukijalta, joka tietää mun leikekirjailustani (kuten te kaikki varmaan) ja joka halusi auttaa leikkeiden kartuttamisessa lähettämällä vanhoja suomalaisia sisustuslehtiä! Siis ihan epätodellisen loistavaa!! Suomalaiset sisustuslehdet on niin helmiä täällä. Olen niiiiiin iloinen, tuhannet tuhannet kiitokset ❤
Mulla on niiiin maailman parhaat blogilukijat ❤

Ihan mahanpohjassa kutittaa kun tota pinoa katselee; nyt tällään itseni (ja lapseni) lattialle, syön ainakin puolikkaan levyn tota suklaata ja teen sellasia remppaidealöytöjä että oksat pois! Sakset ja liima pitää vielä hakea.
Niin että moikka, ja
Kiitos! :)))

45 vastausta artikkeliin “Kaksi pakettia

  1. Voi miten ihana löytö ja yllätys! Tollanen kyllä varmasti on ihan uskomattoman hienoa ottaa vastaan!!! Nauti hetkestä 😉 Just muuten itse kävin vahaa sisustuslehtipinoa läpi sakset kourassa ja siitä siirryin tähän koneelle 😀

    Tykkää

  2. Noi purkit ovat aivan mahtavat… Etenkin kun ne ovat Arabiaa 🙂 Oon myös vähän kade tuosta suklaalevystä! Mukavaa kesäpäivää!

    Tykkää

  3. Eka kuvaa katsellessani mietin, että näyttää niin tutuilta… Ja Arabiaahan ne! Hieno löytö, hintoineen kaikkineen. Kuntokin täydellinen. Mitä ilmeisemmin myyjä ei ole ymmärtänyt niiden arvoa tai sitten ne ovat olleet hänelle täydellisen yhdentekeviä ja poisheitettäviä. Taatusti muuten näyttävät hyviltä sitten uutukaisessa keittiössäsi.

    Tykkää

  4. Meil on kotikotona noita samaisia purkkeja suomenkielisenä. Ihania ovat! Loistava tuon huulipunapostauksen bonuskuva. Nauroin oikein ääneen!!

    Tykkää

  5. Meidän äitillä on noita purkkeja kans, tosin suomenkielisenä. Uskomaton hinta, suomessa varmaan sais melkein jo yhdestäkin purkista maksaa tuollaisen summan! Kiva lehtipaketti myös – mulla on niin kuuma leiriolosuhteissa, ettei suklaa kyllä ole mikän vaihtoehto..

    Tykkää

  6. Voi miten ihanat purkit ja hullun halvalla!!:) Sun onni! Noista joutuisi täällä Suomessa pulittamaan vaikka mitä… Useinhan täällä myyjiin iskee valitettavasti se ahneus, olipa kyseessä sitten astia tai jokin muu:(

    Tykkää

  7. Voi mahtavaa, mitkä paketit olet tosiaan saanut! Nuo purkit maksavat usein yli kympin kappale, kun olen kirppiksillä joskus täällä Turussa nähnyt! Todellisen löydön olet siis tehnyt:)

    Tykkää

  8. Kauniita purkkeja ovat, mulla on muutama mummon perintöpurkki keittiössä ja olen yhdistänyt niitä Pentikin samantyylisiin purkkeihin. Arabiat ovat minusta kauniimpia. Teillähän on muuten myös nykyään K-sandissa Pentik – oletko käynyt siellä?

    Tykkää

  9. Onnenpäivä sulla tänään!Huippukaupat! Tykkäätkö muuten suomalaisesta posliinista ja lasista? Vanhasta tai uudesta tuotannosta; Arabia, Riihimäki, Iittala?Kiva tuo toinenkin lähetys!

    Tykkää

  10. no kyllä sait edullisella hienot maustepurkit! en malta odottaa kuvia uudesta kodistanne sisustuksen jälkeen, siitä tulee varmasti todella kaunis 🙂

    Tykkää

  11. Kelpaisi kyllä purkit tännekin. Ihania! 🙂
    Suklaata ja sisustuslehtiä – mikäs sen parempaa. 😉

    Tykkää

  12. nuo maustepurkit on tosi ihania 🙂 mejän äitillä on kans nuita ja ihailen niitä niitä aina ! 🙂

    Tykkää

  13. Maustepurkit on kivoja, äitilläni noita samanlaisia, mutta suomenkielisinä.Vitsi miten ihana tuo toinenkin paketti ja vielä suklaatakin oi että 🙂

    Tykkää

  14. Voi vitsit noita maustepurkkeja. 🙂 Aivan loistavat kaupat! Ja viimeisin lähetys kaiken päälle – kyllä päivä on varmasti ollut enemmänkin kuin onnenpäivä!

    Tykkää

  15. Ystävälläni on noita samoja maustepurkkeja. Aivan ihania!
    Ja mikä kiva yllätys nuo lehdet! Oi, mukavia suklaa- ja leikkelyiltaa!

    Tykkää

  16. No sinua on ihanat yllätykset yllätelleet :)Nuo Arabian purkit on täydelliset ja mikä ihana ylläri tuo toinen paketti…sulla taitaa olla maailman parhaat lukijat & ainakin ajattelevaisimmat!

    Tykkää

  17. Voi apua! Olen niin kateellinen suklaasta, mutta etenkin purkeista.
    Apua.
    Harmi, että tuollaisia löytöjä harvemmin tekee Suomesta :/. Ehkä kyllästyt ja lähetät ne minulle… Hmmm… Loistava ajatus ;D
    Mutta nauti! Olet sen ansainnut :).

    Tykkää

  18. Hei loistolöytö todellakin tuo maustepurkkisetti. Täällä olis saanut maksaa jonkin verran enemmän 🙂 Ja vielä se, että kerralla noin paljon (kaikki?) on melko harvinaista.
    Puuh, täällä netissä vietän yötä, kun ei tule uni… Munkin tekis mieli vähän töihin, no elokuussa pääsen myös tekemään muutaman keikan – ihan omaksi iloksi 🙂

    Tykkää

  19. Todella hienot purkit ja siihen hintaan…LÖYTÖ!
    Mukavia hetkiä sisustuslehtien kanssa, toivotaan että löytyy hyviä ideoita.

    Tykkää

  20. Ihkut paketit! Ja huh, miten halvalla noi purkit. Kateus 🙂
    Tuo sun leikekirjajuttu on tosi toimiva juttu. Tein itse samaa taloa rakennettaessa (tai, jo paljon sitä ennen) – helpotti montaa ratkaisua kummasti. Nyt on pihahommista samanlainen!
    PS. Onnea ekasta hampaasta. Meillä jo 5 (nuorimmaisella siis, muilla enemmän :D)

    Tykkää

  21. Meiltä on ainakin löytynyt saman sarjan purkkeja… ja semmoinen hyvin arvokas keraaminen maustelipasto (?!), joka lienee sukua näille?

    Tykkää

  22. Aivan löytö nämä purkit :)Sekä ihanaa postia olet saanut, toivottavasti inspiroidut lisää leikekirjaasi.
    Itselleni ei näin kuumalla makea maistu, mutta ootahan vain, kun syksy tulee. Sitä mussutuksen määrää 🙂

    Tykkää

  23. Heii! Palasin kesälomareissultani ja nyt vasta kahlasin monta postausta läpi:)) Nannaa<3 Miltäs työssäolo tuntui?

    Tykkää

  24. Voi miten sievät! Ja miten huomaavainen lukija, aivan ihania juttuja molemmat, ja varmasti ilostuttaa mieltä kovasti 🙂
    Ihanaista kesäiltaa!

    Tykkää

  25. I used to be thus aggravated beacuse My spouse and i couldn`t fix this issue. However found your blog online plus problem is solved. Cheers!

    Tykkää

  26. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

    Tykkää

  27. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My blog has a lot of unique content I’ve either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my permission. Do you know any methods to help stop content from being stolen? I’d truly appreciate it.

    Tykkää

  28. I am really impressed with your writing skills and also with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one today..

    Tykkää

Jätä kommentti