Terveisiä mökiltä

Suomen kesä -mikä ei kuulu joukkoon? 😉
Meillä on (puolin ja toisin) tapana liputtaa vieraiden kunniaksi. Myös Suomen lippu oli pystyssä kun vieraat oli tällaisia ”puolikkaita” kaksikansalaisia.
Norjan värit jatkuivat mökin matossa. Aino on oppinut ryömimään.
Kaunis sisko ja Olli. Kyllä me aikuisetkin käytetään liivejä… :S
Ei meikkiä, ei kulmakarvoja, hih.
Aino on nukahtanut.
Ja kyllä mulla oikeesti oli ne liivit eilen. Tää on tosi huonoa mainosta. Matka on kuitenkin mökiltä venelaituriin tosi pikkuinen, jos jotenkin voin puolustautua. Et ei me aina jakseta.
Olen saunonut, nauttinut ja rentoutunut. Uinut ja syönyt makkaraa.
Makaillut lauteilla vihta naaman päällä ja imenyt itseeni koivun tuoksua.
Miettinyt.
Suomen ja Norjan eroja etenkin -niistä täytyy kirjotella kunhan ehtii.
Tänään mökkeily vaihtuukin sitten laivaristeilyyn ja himpan urbaanimpaan menoon eli Tukholmaan.
Kuullaan taas.
Paljon paljon terveisiä kaikille ❤

35 vastausta artikkeliin “Terveisiä mökiltä

  1. Kyllä niin samalta näyttää kuin meilläkin , aikuiset pitää liivit hmmm joskus ja joskus ei. Me kun mennään isolla veneellä ei aikuiset käytä liivejä oikeastaan ollenkaan koska matkavauhti on hiljaista n. 15 solmua. Lapset pitää aina ja laiturillakin.
    Luonnonrauha ja Suomen suvi mikäs sen parempaa :)Nauttikaa mökkeilystä!

    Tykkää

  2. Täällä vähän sama homma pyöräilykypärän kanssa… Tosin lasten kanssa pyöräillessä se on aina päässä. Yksin mennessä joskus on ja joskus ei.

    Tykkää

  3. Kaunishan sinä olet ilman meikkiäkin. 🙂
    Kiva, jos jaksat kirjoitella Suomen ja Norjan eroista! Meinasin tuosta aiheesta kyselläkin aiemmin.Koska olet sairaanhoitaja, voisitko kertoa myös, millä tavoin Suomen ja Norjan terveydenhoitojärjestelmät eroavat toisistaan? Tai siis, millaisia eroavaisuuksia alalla on työskentelyn kannalta? 🙂

    Tykkää

  4. Sinä olet kyllä tosi kaunis ja lapset on niin ihanat ?!Nauttikaahan laivareissusta ja Tukholman urbaanista menosta :)Hipsu

    Tykkää

  5. Eikös veneillessä ole niin että kaikkille on pakko olla käytettävissä pelastusliivit, mutta niitä ei välttämättä ole pidettävä. Ainakin mitä minä olen veneillyt kaverini mökille ihan pitkänkin matkan, niin ei olla pidetty liivejä koko aikaa, mutta jokaiselle sellaiset on ollut

    Tykkää

  6. Kappas, mäkin olen tänään lähdössä Tukholmaan 😀
    Tuo postaus Suomen ja Norjan eroista olisi varmasti mielenkiintoista luettavaa 🙂

    Tykkää

  7. Näyttää niin ihanan lokoisalta ❤ Nauti nauti! Ja niinhän varmasti teetkin! Sun siskolla on kyllä yhtä ihana tukka kun sullakin 🙂

    Tykkää

  8. Ihanaa lomailua 🙂 toivottavasti säät ovat suosineet. Itse olen opetellut kypäränkin käytön uudestaan kun pienimmille hankittiin pyörät, vieläkin saisi noi miehetkin siihen mukaan…

    Tykkää

  9. Ei tässä olla sakkoja jakamassa 🙂
    Pidähän kivaa Tukholmassa ja nauti perheestäsi.
    Ainolle onnittelut taas yhdestä uudesta taidosta 🙂

    Tykkää

  10. En olisi kyllä tuntenut sinua joistakin näistä kuvista:)
    Mökkeily on ihanaa!
    Meille seuraava Suomenreissu tulee vasta seuraavana vuonna kun käymme Porin jazzeilla. Siinä samassa tulee vietettyä sitten mökkilomaakin.
    Sellaista kysyisin että kun sun mies ei ole asunut Suomessa ja olette tavanneetkin jossain ihan muualla niin mitä olet Suomesta esitellyt miehellesi?

    Tykkää

  11. Onnittelut Ainolle uudesta taidosta ja lisähaastetta äidille. 🙂 Kivalta teidän loma kuulostaa ja näyttää.

    Tykkää

  12. Oi, ihana tuo matto! Olis kyllä ollu juuri passeli meidän mökille, jota ollaan rempattu nyt kesän aikana. Tupakeittiön värit ovat juuri, sininen, punainen, valkoinen ja beige 🙂

    Tykkää

  13. Oi, ihana Aino ja uusi taito!:) Kivannäköisiä mökkifiiliksiä, haluisin itsekin mökkeilemään! Saa nähdä toteutuuko toive tämän kesän aikana..

    Tykkää

  14. Voi, onnea Aino-kaunokaiselle uudesta hienosta taidosta!Suomenlomasi kuulostaa ihanan eksoottiselta! 😀 Ja siskosi on todella nätti myös, niin on siskokset kuin ilvekset ❤ Ja vielä kiitos tuosta kulmakarvakommentista, jotenkin helpottaa aina tietää, että on muitakin kulmakarvattomia kuin minä. Itse en nykyään lähde edes kotipihalle ilman Lumenen sävyttävää kulmakarvavahaa, hih hih :)))

    Tykkää

  15. Ihania ihania kuvia ja tunnelmia. Kyllä tässä ulkosuomalaisen tuli saunaa ja vihtaa ikävä.. Kivoja kesäpäiviä sinne 🙂

    Tykkää

  16. Ai-jai-jai!!!Minä olen se, joka aina nipottaa pelastusliiveistä, pyöräilykypärästä ja turvavöistä. Jos lapset mukana, niin liikenteeseen ei lähdetä ilman niitä.
    Ihanissa maisemissa saatte mökkilomaanne viettää.
    Ja matto, ah ja voih!!!!Mukavaa lomanjatkoa teidän poppoolle.

    Tykkää

  17. Oikein ihanaa loman jatkoa! Pitäkää hauskaa Tukholmassa ja teethän sitten myös jonkun Helsinki-Tukholma – vertailun, jookos? 🙂

    Tykkää

  18. Heippa Johanna!Satuttiin olemaan samalla laivalla, näin sinut vilauksella ja jäin miettimään, että mistä sinut tiedän… Kun puolihämäläisenä sitten tajusin, oli se liian myöhä. Olisin vaan sanonut, että kiitos blogistasi ja jutuista toisen ulkosuomalaisen silmin 🙂 Toivottavasti teillä oli tänään kiva päivä täällä Tukholmassa, pienestä satelusta huolimatta.

    Tykkää

  19. Voi, jos olisin tienny sinun olevan Meripäivillä olisin tullut moikkaamaan. Asun Kotkassa nimittäin. 🙂

    Tykkää

  20. There have been cases where writer’s block has lasted for years or decades. The most notable example of this in modern literary history was Henry Roth’s writer’s obstruct which persisted for sixty years and was caused by a combination of depression, political problems, and an unwillingness to confront past problems. This kind of writer’s obstruct seems to be quite rare, and most writer’s block lasts between an hour and a week, occasionally over a month.[citation needed] Writer’s block has caused problems for writers using the serial form, such as Stephen King’s The Green Mile or Bag of Bones.

    Tykkää

  21. It?s actually a great and helpful piece of information. I?m glad that you shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

    Tykkää

  22. I do enjoy the manner in which you have framed this specific issue plus it does indeed offer me personally a lot of fodder for consideration. On the other hand, through what precisely I have seen, I only trust as the actual opinions pack on that folks continue to be on issue and in no way embark upon a soap box involving the news of the day. All the same, thank you for this exceptional piece and even though I can not really concur with this in totality, I value your point of view.

    Tykkää

  23. I want to convey my passion for your generosity supporting persons that actually need help with your issue. Your real dedication to getting the message around appeared to be particularly productive and have enabled employees just like me to get to their endeavors. Your entire insightful key points implies a whole lot a person like me and even further to my office colleagues. Thank you; from everyone of us.

    Tykkää

  24. I?ve learn some just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you put to make such a magnificent informative web site.

    Tykkää

  25. Thanks , I have just been looking for info about this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

    Tykkää

  26. Nice a person blog site operator success webpage put up good sharings in such a webpage often have fun

    Tykkää

  27. Thank you so much for giving everyone an extraordinarily remarkable chance to check tips from this web site. It’s usually very nice and also full of a good time for me and my office co-workers to search your site at a minimum thrice weekly to read the latest tips you have. Not to mention, we’re actually impressed concerning the effective pointers served by you. Some 3 points on this page are in fact the simplest we’ve had.

    Tykkää

  28. What?s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I have found It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & help other users like its aided me. Great job.

    Tykkää

Jätä kommentti