Kynttiläkausi

Vuoden pimeimmät viikot ovat edessä.

Kynttiläkausi parhaimmillaan siis! 🙂

Joku kysyikin, että mitäs neulomuksia tällä hetkellä puuhailen: Dropsin Andes -langasta liiviä. Sellaista suoran mallista aika pitkää… joka on jo aika moneen kertaan purettu ja aloitettu uudelleen 😉 Nyt taitaa valmistua…

Simppelit valkoiset neuletyynyt ovat myös omatekemät ja jo useamman vuoden vanhat. Onnistuneiden neuletyynyjen salaisuus on muuten paksu, kestävä lanka ja puisia nappeja koristeeksi! 🙂

 

Suuri kiitos kaikille Malene Birgeria ja Boomerangia huutaneille! Saadaan aika hieno potti nenäpäivälle ❤ 

Salla  ja Mari, otattehan yhteyttä mun s-postiin kalastajanvaimo@yahoo.com.

Kiitos ❤

44 vastausta artikkeliin “Kynttiläkausi

  1. Kynttiläkausi on kyllä parasta 🙂 Ihanaa, kun olet noin taitava käsistäsi! Terveisin neulontataidoton 😉

    Tykkää

  2. Samaa mieltä kynttiläkaudesta, ihana piriste pimeyteen. Minulla tosin kynttilöitä varastossa ympärivuoden ja aina tilaisuuden tullen niitä polttelen 🙂

    Tykkää

  3. Moi, haluaisin kysyä että mistä olet ostanut nuo ihanat bambu(?)-tabletit sohvapöydälle? Ne on tosi ihania!
    Ja kyllä! Nyt eletään kynttiläkautta, ja myöskin neulontakautta!:)

    Tykkää

  4. Nyt hoksasin, miksi pidän niin kovasti kotikuvistasi – ne eivät ole liian fiinejä, siis joka tyyny ja kulma viivotin suorassa. Vaan ihanan rentoja ja huolettomia!

    Tykkää

  5. Teillä on ihanan rauhallisia lapsia, kun ne antaa olla noitten kynttilöiden rauhassa. Itse saisin olla vahtimassa haukkana vieressä (1- ja 3-vuotiaat).No, onneksi niitä voi poltella, kun he ovat nukkumassa.

    Tykkää

  6. Hei! kerrassaan hauska yhteensattuma, että meillä on aivan samanvärisiä ruusuja nyt maljakossa, ja pöydällä vaaleanpunainen sekä keltainen kynttilä vieretysten (kuten teillä). Ja keittiön pöydällä samoja lasisia tuikku mitälie- nyt en löydä oikeaa sanaa… (hiukan eri värisiä tosin):)

    Tykkää

  7. Ite virittelin partsille eilen ulkovalot, tuo kivasti valoa myös sisälle (: ja kynttilöitä meillä on poltettu jo pitkän aikaa niin että katto mustuu, sorry vaan vuokraisäntä! 😀

    Tykkää

  8. Voi ie! Vitsi ku pitää olla niin kädetön ja kärsimätön ettei toi kutominen luonnistu multa ollenkaan! Tollaset sohvatyynyt olis meinaan meillekkin aika hienot 🙂 Mutta ei kun ei ..
    Taas niin kauniin näköinen koti !

    Tykkää

  9. Ihanat nuo neulotut tyynynpäälliset. Mahtaisikohan niihin saada neuleohjetta? Tai edes käytettävästä langasta jotakin suositusta 🙂 Ehtisi vielä pukinkonttiin näillä melko kehnoillakin neulontataidoilla 😉

    Tykkää

  10. Ihania kuvia! Mitkä kivi-lyhdyt kuvassa on? (siis minkä väriset, muistatko nimet) Ihana yhdistelmä tuo sinertävä, vihertävä, kirkas ja rusehtava 🙂

    Tykkää

  11. Kynttilöiden polttelu on syksyisin ja talvisin ihan parasta! Meillä on joka ilta palamassa ainakin yksi kynttilä joka huoneessa.
    Mullakin on kesken eräs neulomus, saas nähdä mitä siitä tulee… Toistaiseksi homma on edennyt vähän niinkuin ”etanavaihteella” 😀
    Tomeraa tiistaita!

    Tykkää

  12. Joko teillä lapset intoilevat joulusta vai onko vielä liian aikaista :)? Ei taida onneksi kaupoissakaan ihan vielä olla niin hirveästi joulurojuja… Kynttilät luo ihanaa, kotoisaa, lämmintää tunnelmaa kyllä ❤

    Tykkää

  13. Hei,
    päivittäin seuraan ihanaa blogiasi ja mies kuikuilee olkapääni takaa. Nyt hän pyysikin kysymään mikä vapa on kädessäsi tuossa pääkuvassa? Kelan hän oli tunnistavinaan 🙂
    Vähän meni asian vierestä mutta näin isäpäivän lähestyessä…

    Tykkää

  14. Kuinka sattuikaan! Mulla odottaa kassillinen Dropsin Andes -lankaa jotain sopivaa ohjetta – ja kuinkas ollakaan olen haaveillut liivistä, mutta Dropsin sivuilta ei täysin miellyttävää löytynyt, eikä muualtakaan. Ja ilman ohjeistusta ei tule mitään. Joten laitathan oi laitathan kuvia valmiista luomuksestasi kunhan on valmista? Voisi hyvinkin olla juuri se mitä haluan, tällä hetkellä nimittäin työn alla hartianlämmitin ’a la Kalastajan vaimo :))

    Tykkää

  15. Ihana se Birgerin takki!
    Kysyisin yhtä juttua joka on jo pitkään askarruttanut. Käytännön osastoa -eli miten saat tuikut noin puhtaiksi? Pesetkö astianpesukoneessa lasiset vai kuuraat jollain ihmeaineella ”sameat” steariinijäljet pois?
    Meillä on useampi kymmen jotka varmaan kaipaisivat pesua, sekä täällä että mökillä…Samoin isommat, rikkimenevät lasiastiat ja lyhdyt, joissa on kaikissa ollut säännöllisesti kynttilöitä 🙂

    Tykkää

  16. Moi!
    Ja oikein hyvää neulontakautta 🙂
    Joko olet neulonut kuuluisia Norjalaisia joulupalloja? Niihin ei taida löytyä ohjeita, mutta täytynee kokeilla. Veikkaan että ensimmäisestä ei tule pyöreää.

    Tykkää

  17. Ostin eilen tuon Joulupallot kirjan http://www.nemokustannus.fi/fi/kirjat.html?kirja=288 ja mietin että onkohan nuo herrat kuinka esillä Norjassa tällä hetkellä.
    Oletko käyttänyt noita kirjassa suositeltuja lankoja Rauma Ullvarefabrikkin Finullgarn ja PT2? Onko tietoa niihen hinnoista siellä teillä?
    Mitä lankaa olet muuten käyttänyt noihin sohvatyynyihin? Haluaisin käyttää tyynyihin jotain sellaista joka ei heti nyppyyntyisi, niin kuin esim. 7-veljestä langasta tehdylle villapaidalle on käyny…

    Tykkää

  18. Moi!
    mulla kun on saman ikäinen tyttö kuin sulla, niin kyselisin vinkkejä et miten teil onnistuu kynttilöiden polttaminen? musta tuntuu et meil ei onnistu. en jotenkin uskalla laittaa niitä kun tyttö käy ”sorkkii” jokaista koriste-esinettä. ja kynttilät se muutenkin yrittää puhaltaa sammuksiin niitä jossain nähdessään (pitää kyl kehua ett hienosti tuolta onnistui 2v synttärikakun kynttilöiden puhallus:D).

    Tykkää

  19. Hei!
    Ihana blogi sinulla!
    Minullakin on tuota saamaa andes lankaa, enkä ole keksinyt vielä mitä siitä tekisin.. olisi kiva nähdä sinun valmis liivisi. Laitapa , jos jaksat meille ohje siitä!

    Tykkää

  20. I?m not sure where you are getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this info for my mission.

    Tykkää

  21. You made some clear points there. I looked on the internet for the subject and found most people will approve with your site.

    Tykkää

  22. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!

    Tykkää

  23. Thanks for giving your ideas. I’d also like to mention that video games have been ever before evolving. Modern technology and inventions have assisted create sensible and fun games. These kind of entertainment video games were not really sensible when the real concept was being attempted. Just like other designs of technologies, video games also have had to develop by many ages. This itself is testimony towards the fast growth of video games.

    Tykkää

  24. I?ll immediately grab your rss as I can’t find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

    Tykkää

  25. Very helpful. I’ve been doing Brazlian Jiu-jitsu for a few years and back in November i tore something in my knee. i went to a physical therapist? and they told me surgery is not necessary thinking it’s more along the lines of a meniscus tear.. Still kind of weak and i have to take some time off training to let it heal up. I stretch it everyday and keep trying to make the strength come back. any advice?

    Tykkää

  26. Espero que no te enfade mucho, te doy gracias las posibilidades que nos estas dando con estos aportes.

    Tykkää

  27. checking out the his or her performs as well as sort a viewpoint based on that will. This will assist you to to actually absolutely no

    Tykkää

  28. Howdy! I’m at work surfing round your blog from my new iphone four! Simply wanted to say I love studying via your blog and look forward to all of your posts! Keep on the excellent work!

    Tykkää

  29. I think that Flyers are not gonna go anywhere farther since their in a division with the Penguins. This is coming from a Flyers fan. Flyers are pretty much a bum..

    Tykkää

  30. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

    Tykkää

Jätä kommentti