Hassu maatuskapostaus

(…tai hullu maatuskanainen, miten asiaa nyt haluaa katsoa ;))

However, first things first; Mulla on tänään joululoman ensimmäinen päivä, juhuu!

Tästä eteenpäin ohjelmassa on vain rentoutumista ja nautiskelua. Joulunaikaa ja juhlan tuntua. Koruja ja kynttilöitä. Glögiä ja punaviiniä. Tuoreen kuusen tuoksua, lumen valkoista ja helmen hopeaa. Lapsenomaista jännitystä, perhosia vatsan pohjassa ja kuitenkin levollista kiireettömyyttä.

”Time is precious”

Koru(kello) lahja siskolta / paljettipaita Saint Tropez / paljettihuivi By TiMo

Hei Hei!

Ps. Palailen illalla kertoilemaan joulusuunnitelmista… see you ❤

18 vastausta artikkeliin “Hassu maatuskapostaus

  1. Ihanaa ja rauhallista joululomaa! Mulla on lomaa tiedossa vasta helmikuussa, joten reilu kuukausi pitäisi vielä jaksaa. Onneksi pyhät ovat kuitenkin lomaa.
    p.s. Maatuskat ovat ihania. 🙂

    Tykkää

  2. Onpa kaunis kello. Saako kysyä, että minkä merkkinen se on? Olisiko siis itsekin löydettävissä/ostettavissa/tilattavissa jostain? Ilmeisesti siskosi on siihen kaiverruttanut tekstin itse? Joka tapauksessa aivan ihana!
    …Kuten blogisi ja sinäkin. 🙂
    Tunnelmallista Joulua teille sinne koko perheelle!

    Tykkää

  3. Kello on merkiltään Vintage by Fe, ja ainakin vastaavia kelloja ja muita koruja löytyy monista nettikaupoista, ovat muutkin tosi ihania 🙂 Tekstikin oli ihan valmiina, ei siis itse kaiverretettu.

    Tykkää

  4. Moikka! Tulin kysymään, josko olisit ehtinyt vastailemaan sähköpostiini jonka parisen viikkoa sitten lähetin.. Tai tulikohan se edes oikeaan osoitteeseen 😮
    Kommenttia ei tarvitse julkaista! 🙂

    Tykkää

  5. Ihailen taitoasi saada jopa maatuskoista mielenkiintoisen postauksen. Itse tuskailen aiheiden kanssa välillä, mutta sinulla luonnistaa aiheesta kuin aiheesta 🙂 Taisi siellä lomassa olla muotiakin..hei, hei! See you!

    Tykkää

  6. Kiitos tästä maatuskapostauksesta!!! Olen niin iloinen, koska olen vuosia etsinyt kivaa kelloa ja tätä kautta löytyi etsimäni. Kiitos myös siskollesi, että kävi täällä kertomassa mistä kello oli. Hyvää joulun odotusta teille kaikille!

    Tykkää

  7. Olipa ihanan hyväntuulinen postaus! Sun blogista tulee aina niin hyvälle tuulelle =) Ihanaa joululomaa!

    Tykkää

  8. Ihanaa joululomaa sinulle! Kauniita kuvia, tunnelmallisia! 🙂 Täällä (Etelä- Karjalassa) ei lunta ole kuten ei monessa muussakaan paikkaa Suomessa, ankeaa! No, kyllä se joulumieli on jo tiensä ainakin meille löytänyt! Juurikin kynttilöitä, glögiä, tonttusia siellä täällä…yhdessä oloa…

    Tykkää

  9. Toiseksi viimeisessä kuvassa taas se ihana sinivalkoinen kannu joka on aiemminkin vilahdellut kuvissasi. Se saa mieleeni lapsuuteni, meillä oli lapsuuden kodissani samanlainen……
    Tunnelmallista joulua sinulle ja perheellsei ja kiitos kivasta blogista!
    Terveiset lähettää pitkäaikainen lukijasi Anne

    Tykkää

  10. Voihan vitsi… joskus postit pomppaa spam-meiliin, joskus saattavat toki muutenkin unohtua, jos en heti luettuani ehdi vastaamaan… Mut käympäs läpi meilejä!

    Tykkää

  11. Maatuskat ovat niiin ihania. Olen kysynyt joskus aikaisemmin mutten muista vastausta, mistä olet ostanut teidän sohvapöydän? Hyvää joulua!

    Tykkää

Jätä kommentti