Super(tavallinen) päivä

Heisan 🙂

Maanantaina työpäivän päälle ei paljon kummempiin juttuihin pysty kuin pikaisesti omaan kuvaan tuplana 😉

Ihan supertavallinen asu ja supertavallinen päivä.

Arvatkaa muuten mitä. Siitä, että kuvaa itseään ja omia asujaan, on oikeasti joskus iso hyöty. Näkee asun jotenkin ihan eri tavalla. Vähän niinku niin miten muut ihmiset sen näkevät. Miltä se niinku oikeasti näyttää. Oma tyyli ja pukeutuminen voi valokuvailun myötä tosissaan kehittyä. Tiedättehän miten helppoa on vaikkapa lehtiin kuvattujen naisten asuista on usein sanoa (ja arvostella), mikä tossakin nyt taas mättää. Ja silti omat vaatteet päällä saattavat näyttää ihan tyhmiltä eikä vaan tajua mitä ihmettä siinä nyt voisi tehdä.

-Ja silloin kannattaa ottaa kuva!

Palailen vielä myöhemmin fiksumpien juttujen kera koneelle… kuten vastailemaan ed. kommentteihin.

Superia alkuviikkoa!!

39 vastausta artikkeliin “Super(tavallinen) päivä

  1. Tuo on totta, että asut näyttää kuvassa monesti aivan eriltä 🙂 Itsekkin koen siitä olevan hyötyä, että asujansa kuvaa ja mukavahan se on seurata oman tyylistä kehittymistäkin 🙂

    Tykkää

  2. Tuo on kyllä totta kuin kirkonrotta. Itsellä ainakin kuvailujen myötä muuttunut varsinkin asustefilosofia ihan tyystin. 🙂
    – Kaisa

    Tykkää

  3. Se on juurikin noin, sillä silloin sitä ikäänkuin katselee itseään lintuperfektiivistä ja huomaa niin asun kun sen sisällönkin kriittisesti.
    Nimittäin mikään ei pue naista tyylittömämmin, kuin numeroa liian pieneen pukeminen! Oikeaa kokoa olevat vaateet saavat naisen kun naisen säteilemään itsevarmuutta 🙂

    Tykkää

  4. Heips,
    Puhut kyllä ts. kirjoitat ihan täyttä asiaa! Itse luulee (!!!) näytttävänsä ihan ok ja sitten valokuvassa tai jossain kaupan näyteikkunan ohittaessaan huomaa näyttävänsä IHAN karseelta… No sähän et varmaan omalla kohdallasi törmää tähän koskaan;)Meillä esim. omassa peilissä näyttää huomattavasti kamalammalta kuin naapurin peilissä???!!! Varmaan peilin laatu naapurilla parempi tai valo???
    Jatan kommentti tuosta oikeasta koosta pitää kyl kans paikkansa, itse vaan välillä sortuu liian pieniin vanhoihin vaatteisiinsa kun ei millään haluaisi kait myöntää, että ympärysmitta on kasvanut:D
    Kivaa viikon alkua!

    Tykkää

  5. Hei,
    hyvä kuva susta.Mitkähän on noi tuotetiedot?Erityisesti noi saappaat ja niissä olevat sukat kiinnostaisi..

    Tykkää

  6. Niin totta! Valokuvista sitä bongaa itsestään/asustaan aika helposti ne jutut, mitkä ei toimi, joten mikä siinä on, ettei niitä samoja asioita läheskään aina näe peilistä?

    Tykkää

  7. Minäkin allekirjoitan tuon väittämän! Pitäisi tosiaan kuvata asujaan useammin vaikkei julkaisisi edes. Jos vain ehtisi.

    Tykkää

  8. Hei,
    tosi hyvä kuva susta, vaikka tuplana.Mitäköhän on noi tuotetiedot?Erityisesti noi saappaat ja niissä olevat sukat kiinnostaisi..Samalla voisin kysyä sulta raha-aiheisia juttuja eli arjen hallintaa.Eli miten vaatteista pitävä nainen saa rahat riittämään?:)Mission impossible? Teetkö itse jonkun budjetin joka kuukausi paljon on rahaa laittaa vaatteisiin?

    Tykkää

  9. Moikka! Kysyisin tosta sun päivän meikistä, et mitä kiiltoa/punaa käytät huulilla? Onks se se vaal.pun lumenen putkilo, jota esittelit jossain meikkivideolla? Mikä sävy? Just ton väristä oon ettinyt, jospa nyt tärppää 🙂 kivan näköinen asu! Mukavaa viikkoa :))

    Tykkää

  10. Täytyypä kommentoida, että vaikka onkin ”supertavallinen” asu, tykkään tosta yhdistelmästä kamalasti! Taitaa olla noi sukat, jotka antaa ”sitä jotakin”. Mukavaa alkuviikkoa myös sinulle! 🙂

    Tykkää

  11. Joo joskus miettii et onneksi en lähtenyt tollasissa ulos, kamala sentään ;D Ja tosiaan kiva kun on vanhaa kuva-aineistoa niin voi katella ja todeta et on tässä jotain kehitysta tapahtunut 😛

    Tykkää

  12. Totta! Liian pienet vaatteet on paljon hullumpi vaihtoehto kuin himpan reilut. Ei imartele kertään :/

    Tykkää

  13. Joo voi kyllä mullekin tapahtuu mut onhan tässä jo aika paljon tullut itseään kuvailtua et alkaa jo olemaan pikkasen helpompaa tehdä vaatevalintoja ;D

    Tykkää

  14. Saappaat on ikävä kyllä yli kymmenen vuotta vanhat enkä muista… ei ne oo ainakaan mitään tunnettua merkkiä… Sukat on Odd Mollya 🙂

    Tykkää

  15. Niin niin, multakin on jokunen päivän asu jaänyt julkaisematta juurikin tästä syystä 😀

    Tykkää

  16. Moi Mirjami, saappaiden merkkiä en muista, ne on yli kymmenen vuotta vanhat ja ostettu aikoinaan Helsingistä Forumin jostain kenkäkaupasta…? APua 😀 Villasukat on Odd Mollyn.
    Hih, mun paras konsti on shopata käytettyjä vaatteita, mutta myös vaatekaapin järjestys ja yhteensopivuus + klassiset vaatekappaleet auttavat asiaan… En koe käyttäväni kovin paljon rahaa vaatteisiin… mut hei, tää on niin kiinostava aihe et tästä on pakko tehdä ihan postaus!! 😀

    Tykkää

  17. Suurimmaksi osaksi itse kuvaan… On aika jännää iskeä kamera johonkin pöydännurkalle ja odottaa et tuleeks niistä kuvista mitään ;D Koskaan ei tiedä ja lopputulos aina yhtä jännä 😛

    Tykkää

  18. Moi Johanna,
    Aivan ihana asukokonaisuus jälleen, mukavan naisellinen ja samalla rento:)Onko sulla antaa vinkkiä ja vihjettä missä paikoissa suomessa myydään tuota aivan ihastuttavaa odd mollya?:)) Onko jotain tiettyä liikettä? Vai myydäänkö ylipäätään missään? Minkälainen hinta-taso niiden tuotteissa on? Jos vaikka vertaa johonkin zaran vaatteisiin.
    ps. Mä tuijotin ihan hirveän kauan noita teidän sunnuntailenkki kuvia, niissä on niin kaunis tunnelma!
    pps. Mulla on työn alla tuubi-palmikko-huivi jonka olet itsellesikin tehnyt ja jakanut ohjeen täällä lukijoillesi, kiitos vain ohjeista, tuosta tulee päivä päivältä upeampi! Väriksi valkkasin sellaisen kamelin ruskean ja lankana novitan Kelo, se on mukavan paksua sekä pehmeää. :))
    Mukavaa Tiistaita!
    Terkuin;
    LindaS

    Tykkää

  19. Omasta mielestä taas ne pikkuiset ongelma kohdat siinä pukeutumisessa taas on mielenkiintoisempia kuin taas täysin tarkkaan katsottu asu. Herättää keksustelua enemmän. Tosin ei siinä tarkassa mietityssä ole mitään vikaa mutta kiinnitän mieluummin huomiota niihin asuihin jossa on joku moka tai vain jokin muu ei sopiva.

    Tykkää

  20. Kameran puuttuessa hissin peili ja valo paljastaa kaiken!
    Meillä on hississä niiiiin hyvä peili ja kirkkaat valot, että pian nelikymppistä ihan hirvittää.. 🙂
    Hymyä huuleen vaan, niin kaikki vaatteet ja meikit ja asusteet ja väsymyksen jäljet näyttää oikein hyvältä!
    Iloa viikkoosi sinne!

    Tykkää

  21. Kiitokset mukavasta blogista.Olen seurannut blogiasi vajaan vuoden hiljaisena,mutta nyt päätin viimeinkin kommentoida 🙂
    Ihailen tapaasi käyttää huiveja asujen piristykseksi,kumpa minäkin osaisin..

    Tykkää

  22. Hei!
    Aloitin jokunen aika sitten lukemaan blogiasi. Lämminhenkiset tekstisi ja kuvat on mitä parhainta katseltavaa ja luettavaa kahvikupposen äärellä. 🙂
    Kerroit olevasi sairaanhoitaja. Olen itse sh-opiskelija ja innokas tuleva kollegasi. 🙂 Missä opiskelitkaan sairaanhoitajaksi?
    -Elina

    Tykkää

  23. on muuten kiva idea noi sukat ja kengät. Itse olen tehnyt samantapaiset sukat n 15 v sitten ( vika kerta kun moisia tein ) ja mulla on yhdet liian isot talvikengät, joista en halua luopua.
    Pitääpä heti huomiseksi ne kaivaa, kun mennään koko perhe Matka-Messuille !!!

    Tykkää

  24. I just couldn’t depart your web site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is gonna be back often to check up on new posts

    Tykkää

  25. I like what you guys are usually up too. This type of clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve you guys to my own blogroll.

    Tykkää

  26. Hi there, I found your site via Google while searching for a related topic, your site came up, it looks good. I have bookmarked it in my google bookmarks.

    Tykkää

  27. Good day! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

    Tykkää

  28. I?ve recently started a blog, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work.

    Tykkää

  29. There is perceptibly a lot to know about this. I think you made certain nice points in features also.

    Tykkää

  30. whoah this weblog is magnificent i like studying your articles. Stay up the great paintings! You realize, many individuals are hunting round for this info, you could aid them greatly.

    Tykkää

  31. hi!,I really like your writing very a lot! percentage we keep in touch extra about your post on AOL? I need an expert in this space to resolve my problem. May be that is you! Having a look ahead to peer you.

    Tykkää

  32. Thanks a lot for providing individuals with a very terrific opportunity to read articles and blog posts from this blog. It really is very ideal plus jam-packed with a good time for me and my office friends to visit your blog particularly thrice every week to learn the latest guidance you have got. And definitely, I’m also actually fascinated with all the surprising guidelines served by you. Some 1 points on this page are in fact the most efficient we have all had.

    Tykkää

  33. Please let me know if you’re looking for a author for your blog. You have some really good posts and I believe I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d love to write some content for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an email if interested. Many thanks!

    Tykkää

  34. I really appreciate this post. I have been looking all over for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

    Tykkää

Jätä kommentti