Bebe

neule Part Two / paljettitoppi Malene Birger / farkut Vila

 

Jeps, sit olisin lähdössä työkavereiden kanssa syömään ja konserttiin; tässä asua! Vähän vielä mietin et laittaisko mustat (tai ruskeat, eh) saappaat, mut se selvinnee vasta viime minuuteilla eteisessä. Vielä ei ole ehtinyt kokeilemaan ja vertailemaan mutta ajatus houkuttelee kovasti…

Me mennään kuuntelemaan jotain kai ihan hienoa norjalaista orkesteria, mut hitsi et toivon että konsertti ois voinut olla vaikka Beben. Viime päivät oon kuunnellut Maloa varmaan sata kertaa. Se on niiiiin ihana.

Kyllä mun varmaan täytyy laittaa ne mustat saappaat. Toi Bebekin on niin rock.

 

 

Ps. Kommentteihin palailen :))

50 vastausta artikkeliin “Bebe

  1. Ihana asu! Sopii sulle tosi hyvin 🙂 Ja arvaapa, mitä kaikkea täällä jo kuviteltiin otsikon perusteella! 😀

    Tykkää

  2. Häh edellinen kommentti kai katos taivaan tuuliin, tai ei ees lähtenyt menemään? Tulin vaan kehumaan upeeta asua, paljetit ja ihanan lämpöisen näköinen villava neule sopii tosi hyvin yhteen! Wau ja wau 🙂
    – iidam

    Tykkää

  3. Kaunis asu! Näytät niin hehkuvalta! 🙂 Olen aiemminkin ihastellut tuota paljettitoppia, sopii niin hyvin asuun kuin asuun. Hauskaa iltaa!

    Tykkää

  4. Da daa mikä ihana bling bling:)
    Hauskaa iltaa!
    ED.postauksen värit,sävyt ja ideat oli iiiik ihanat:)

    Tykkää

  5. Aivan mahtava asu 🙂 Kaikki vaatteet sointuivat niin hyvin yhteen ja vaaleisiin farkkuihin 🙂
    Itselläni menossa kausi, jossa en osaa laittaa mitään liiaan vaaleaa päälle. Valkoiset t-paidat ja vaaleat farkut ovat vain vaatekaapin perällä. Ehkä joskus taas niitäkin osaa pitää 🙂

    Tykkää

  6. Ootko ikinä kuunnellut Pink Martinin musiikkia? Ajattelin, että voisit tykätä! Pistä vaikka youtubeen hakuun ”Let’s never stop falling in love” 🙂

    Tykkää

  7. Tosi upeita kuvia! Taas. Ja kaunis nainen! 🙂
    Uuden kameran jälki näkyy mun mielestä selvästi uusimmissa kuvissa. Postaustoive: valokuvausvinkkejä!
    Teetkö muuten nyt täyttä työviikkoa uudessa työssä?

    Tykkää

  8. Oih! Olin ihan unohtanut koko artistin. Ostin joskus, montamonta vuotta sitten espanjan matkalta kyseisen astistin levyn, kun ihastuin siihen niin ❤ nostalgisia fiiliksiä.

    Tykkää

  9. Upean näköinen asu!! Sopivasti särmää ja klassista naisellisuutta!
    Vaikkei aiheeseen liitykään halusin kiittää kaikista neulomisohjeista! Olen hurahtanut täysin puno-lankaan josta sain taas 10 kerän lisäyksen varastoihin! Saa taas joululahjat neulottua ihanan pehmoisesta langasta! Yhtä hyvää lankaa en ole toista vielä löytänyt!

    Tykkää

  10. Hei. Aivan ihana asu 🙂 Minkä kokoinen on toi neule? Mukavaa joulun odotusta. Toivoo pitkäaikainen lukijasi 🙂

    Tykkää

  11. Hei!
    Poistitko huulipunaa koskevan kuvauksen, koska muistan että oisit maininnut yhden merkin.Ja itse asiassa menin katsomaan kaupasta samaa sävyä, mutta kun yritin etsiä täältä vielä puhelimen netin kautta mainintaa sävystä, en löytänytkään…Voisitko vielä vinkata mikä sävy ko.huulipunasta on, vai onko se kiellettyä…?
    Hienoja kuvia! Ja asu!

    Tykkää

  12. Mahtavia kuvia! ❤ Mua alkoikin kiinnostamaan, mistä postauksesta löytyisivät ne Mrs Brownin ehdotukset kuvien parantamiseksi? 🙂 Jos niillä saisi omiinkin kuviin tällaista särmää :).

    Tykkää

  13. Onpas todella kaunis toppi. Kyllä tuollaisella kauniilla vartalolla sitä kehtaakin esitellä 🙂
    Vaatekaapissasi oli myös ihanat sävyt vaatteissa !

    Tykkää

  14. Hello! Voisitko välittää alla olevan Indiedaysin päämajalle, en itse viitsinytkään lähettää meiliä:
    ”Haluaisin antaa palautetta (joka muuten on vaikeaa, ja jää monia arvokkaita kommentteja saamatta, kun ID:n sivuilla ei ole mahdollisuutta laittaa palautetta ”anonyyyminä” vaan pitää lähteä meilailemaan + sivun alalaidassa olevaa ”palaute”-nimekettä on vaikea ehtiä klikkaamaan sivun jatkuvasti ladatessa uutta sisältöä), sillä tykkään ID:n blogeista, mutta monien lukeminen on jäänyt viime aikoina. Aivan pienestä syystä: kun on jossain ID:n blogeista, ylhäältä ei enää tule ”Blogit”-nimekkeen päälle hiiren siirtämällä alasvalikkoa. Kummallista kyllä, mutta se että pitäisi klikata nimekettä, jotta avatuisi uusi ikkuna jossa lista blogeista, ei innosta. Vanha valikko oli parempi, kun ei tarvinnut siirtyä pois sen blogin sivulta, missä on.”
    Kiitos! Sun blogiin oon jämähtänyt, mutta muissa käynyt vähemmän viime aikoina :/

    Tykkää

  15. Siis just näin! Mulle kävi samalla tavalla. Alun perin luin vain kahta ID-blogia säännöllisesti, paria muuta satunnaisesti. Sitten tuon uudistuksen kautta vain Johannan blogi jäi jäljelle. Tuo ID:n uudistus tössäsi kyllä meitsin suunnalla ihan täysin!
    Ensin olin innoissani niistä 300 uudesta blogista, mutta se ilo loppui lyhyeen. En selaillut yhtä ainutta uutta blogia, puhumattakaan sitten, että olisin ryhtynyt seuraamaan.
    Noh, ei tuo nyt mua haittaa. ”Tuhlaantuupahan” vähemmän aikaa.

    Tykkää

  16. Sama täällä, tuolta IDstä on mahdoton löytää omia suosikkiblogejaan. Etsin ne siis muuta kautta. Harvoin on aikaa alkaa selailla 300 blogia jotta löytäis sen oman suosikkinsa. Kalastajan vaimo on ja pysyy, tätä oon lukenut jo monta vuotta.

    Tykkää

  17. Hei, kaipailit uutta villakangastakkia jokin aika sitten. Törmäsin aivan ihastuttavaan Massimo Duttin alpakkatakkiin… jos vielä etsit sopivaa takkia.

    Tykkää

  18. Haha 😀 Ja meinasin otsikoida ton vielä ”Bebe <3”, mut aloin kyllä miettimään et se kuulostaa jo aivan liian epäilytävältä! 😀

    Tykkää

  19. No on munkin mielestä kovin vaaleita vaatteita hankala pitää syksyllä -etenkin valkoisia housuja! Mut harmaat menee helposti 🙂

    Tykkää

  20. Milja kiitos postaustoiveesta, voisin yrittäa kehittää jotain…. en vaan todellkaaan oo mikään ammattikuvaaja tai edes tiedä mitään niksejä… mut voisin yrittää koota mun vinkit… 🙂
    Teen vain puolikasta -kolme päivän viikkoa uudessa työssä ja joskus vierailen vielä vanhallakin työpaikalla :))

    Tykkää

  21. Joo Bebellä on monia muitakin kauniita kappaleita… Tällaset herättää kyllä helposti tunteita..

    Tykkää

  22. Se on munkin mielestä maailman paras ja laadukkain lanka! Todella ihana. Kiitti kommentista ❤

    Tykkää

  23. Voi ei, mikäköhän huulipuna oli kyseessä? Oon täällä maininut useampiakin… Viimeisimpänä YSL:n pinkin bilepunan, oisko se se, Volupte Sheer Candy?
    Kiitos 🙂

    Tykkää

  24. Mrs Brown taisi toivoa vain selkeämpiä kuvia kokonaisuuksista ja vähemmän yksityiskohtia 🙂 Eikö vaan? En ainakaan oo huomanut muita vinkkejä 🙂 Mut yritän tehdä jonkinlaisen valokuvaus/käsittely -postauksen !

    Tykkää

  25. Voihan vitsi, laitetaan eteenpäin. Toivotaan et palautteen jättämismahdollisuudet paranevat! Tärkeä juttu!
    Niin ja kiitti, ihanaa kuulla että tänne jaksatte tulla :))

    Tykkää

  26. Oioioioi miten oon unohtanut kurkata Massimo Dutin… seuraava määränpää kun blogipostaus on valmis… Massimo Dutti :))) Kiitti!

    Tykkää

  27. Aivan mielettömän ihana asu! Yksi ihanimmista mistä olet postaillut. Kertakaikkisen täydellinen.

    Tykkää

  28. Hei!
    En tiedä, osaatko myös ruotsia?Vaikuttaa siltä kun lukee otsikot.
    Kysymykseni on: onko tapetti takanasi Sandbergin tai minkä merkin?
    Hälsningar från Siv i södra Finland

    Tykkää

  29. Huippu biisi, tulee takuulla olemaan täällä myös kovassa soitossa. Sanat meni kyllä nappiin tän päivän aiheiden kanssa. Pitääpä tutustua laulajan muuhun tuotantoon paremmin 🙂 kiitos mukavasta blogista. Viikottain käyn lukemassa 🙂

    Tykkää

Jätä kommentti