Istuva härkä

-taistelevan toipilaan päivän asu

villahuivi TieRack / villatakki Massimo Dutti / teeppari Ralph Lauren

Vähän tällaista rauhallisempaa sävymaailmaa taas kaiken värihässäkän keskelle -alkaa vissiin tervehtymään 😉 Huomasin myös et hitsi tällasen bloggaajan täytyy olla aika hyvässä kunnossa. Ihmettelin oikein et miten näitä kuvia jaksaa aina ottaa ja touhuta ja vielä olla kriittinen niiden suhteen. Että tällaseen tavallisesti löytyy energiaa ja voimaa. Yksinkertaisesti voimaa.

Mikä ”hyvä kunto” sit mun mittapuun mukaan tällä hetkellä on, voi olla aika helposti tavoitettava määritelmä. Kaikki ovat minuun verrattuna hyvässä kunnossa 😉 Paremmassa kuin minä. Hyvä et pystyn puhelimeen vastaamaan hengästymättä. Great.

Mut tästä tää lähtee, tänään ollaan jo varovasti oltu jalkojen päällä ja tuuleteltu keuhkoja ihan ulkoilmassa. Jippii. Voisin melkein luvata, etten enää yhtään sairauspostausta kirjoita 😉

Hei itseasiassa huomenna on luvassa jotain oikeinkin kivaa ystävänpäiväjuttua 😉 Olkaahan tarkkoina kuin porkkanat! C U ❤

7 vastausta artikkeliin “Istuva härkä

    1. Jeps, ansaitsi mun mielestä ihan oman postauksensa ja oli toipilaspäivänä hyvä tsemppari :)) (Kiitos ja myöhästyneet toivotukset sinne takaisin! :D)

      Tykkää

    1. Thanks, I do! And I love the shirt too, it’s got some surviving attitude… 😉 Happy Valentines to you too ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: