0900 – 1815

Kesän ensimmäinen lauantai ❤

Hupsis miten aika on taas mennyt. Työviikon päätteeksi olen touhunnut tuhat lasissa hyväntekeväisyysluksuskirppis -touhussa ja tänään sitten seisonut myymässä vaatteita aamusta iltaan.

Tai no en. Kirppis oli valmis kello kaksi, mutta koska meillä oli niin mukavaa, istuimme kauniin kirppistalon pihaan meren rantaan lämpimän seinän vierustalle aurinkoon. Ja otimme esiin pikkasen kuplivaa palkkiojuotavaa. Ja höpisimme tyttöjen vaatejuttuja. Ei hullumpi lauantai-iltapäivä!

Kuuden aikaan (alkoi ilma kai viilenemään) joku meistä seitten hoksasi että kotiinpäinkin pitäisi kai lähteä (se en ollut minä). Pikku hiprakassa kotiin hipsiessäni juorusin vielä lisää puhelimessa ja otin kotimatkalta pari kuvaa. Ja onnistuin kääntämään kameran manuaalitarkennukselle huomaamattani höpöttäessäni… Siksi vähän epätarkkoja kuvia :))

Eikö kuuostakin ihan kesältä?!? Bongasitteko västäräkin? :))

18 vastausta artikkeliin “0900 – 1815

  1. Kuulostaa kivalle sun päivä! Ja västäräkki bongattu! 🙂 Ihanan sula meri. Tänään juuri katselin mun lähirantaa ja totesin, että pikkasen on sulaa näkyvissä, vaikka jäät vielä hallitsevatkin maisemaa.
    Sain muuten mummon version The hameesta käsiini pari päivää sitten. Jos haluat kurkistaa lopputulosta, täältä näet pari kuvaa:
    http://stellealcioccolato.blogspot.fi/2013/04/hamonen.html
    terv. Kata

    Tykkää

  2. Kyllä se kesä kohta saapuu tänne pohjolaankin! Me oltiin pikkuneidin kanssa melkein koko tämä päivä sisällä kokoustamassa, Helsingissä. 😉
    Mitä muuten teet työksesi blogin ohella? En ole löytänyt ainakaan vielä blogistasi siihen vastausta! Ymmärrän täysin jos haluat pitää asian yksityisenä. Minulle tulee Sinusta mieleen joku hoitoalan ammattilainen ? Sairaanhoitaja? Hyvin fiksu sellainen. 😉
    t. Veera
     
    veeraeinolanelamaa.blogspot.com

    Tykkää

  3. Manuaalitarkennushan sopii vallan mainiosti kuvaamaan tuota kuplajuoman aiheuttamaa tilaa 😉 Ihanaa kun tulee kesä! ❤
     
    t. Maisa

    Tykkää

    1. Muuten tottakai, mutta olen aika usein laiska laittamaan kuvia tänne yksitellen, vaan vedän ne kokoneisena rimpsuna, jolloin yhtä kuvaa ei saa erikseen blogista…. Yritän kunnostatua tässä ja julkaista yksittäisiä kuvia… 🙂 Sit niitä voi vaikka pinnailla yksittäin 🙂

      Tykkää

  4. Sellainen kulttuurieroasia tuli mieleeni kysyä, että sinulla kun on sisäkuvissa monesti kengät jalassa, niin onko Norjassa tyypillistä pitää kenkiä sisätiloissa? Suomessahan ollaan tarkkoja siitä, että kengät jalassa ei sisällä olla, ja monet ulkomaalaiset tätä ihmettelevät.

    Tykkää

    1. Ei täälläkään ,kunhan kuvailen asuja sisällä 🙂 ELi ihan sama kenkäkulttuuri kuin Suomessa!

      Tykkää

    1. Se on Line of Oslo -merkkiä, täältä yhdestä pikkuputiikista olen ostanut, kiitos 🙂

      Tykkää

Jätä kommentti