Jouluinen kesämekko

~dagens työasu~

Heisan, tänään olen kulkenut pari kesää sitten Chillnorwaylta saamassani silkkimekossa; kesämekko saattaa mennä oikein hyvin joulukuussakin kunhan siihen yhdistää tarpeeksi villaa ja jouluisen punaisen huulipunan! :))

Tästä muuten huomaa taas materiaalien merkityksen; silkkistä kesämekkoa on paljon luonnollisempi yhdistää villaan kuin tavallista trikoista, puuvillakukkamekkoa. Ja vaatteen käyttökausi laajenee ympärivuotiseksi.

Okei, nyt on työpäivä takana ja huomenna taas toinen edessä, joten heitänpä teille vain 3. ja 4. joulukalenteriluukun yöpaitavoittajat ja painun itse nukkumaan :)) Olkaapa hyvät:

3.  

Ah, kuinka kauniita, olisipa mukava pukea tuo päälle 🙂 Mukavaa joulun odotusta! 

t.Karoliina (S)

4. 

Nuo kuvat ovat niin suloisia, tekisi mieli köllähtää teidän kanssa sinne. 😀 osallistun peukut ja varpaat pystyssä arvontaan, sillä pehmyt paketti olisi ihana itsellekin! terkuin Johanna, kokoa M

***

Voittajat laittakaa mulle s-postia: kalastajanvaimo@yahoo.com

Ja te muut, käykäähän kommentoimassa sunnuntaiseen postaukseen, jollette vielä ole ehtineet, sieltä poimin voittajat loppuviikon yöpaita-arvontoihin! :)) Thanks ❤

See you soon söpöset!

140 vastausta artikkeliin “Jouluinen kesämekko

  1. Ihana asu! Ja ihan sinun näköinen. ❤ 
    Hyvää Itsenäisyyspäivää ja viikonloppua! 
     
    Peukut pystyssä ihanalle uudelle yökkärille. :)) T.Karolina (M)

    Tykkää

  2. Hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää! Glögiä kaipailen kateellisena täällä mantereen takana…
    Laura (S)

    Tykkää

  3. Aina vain ihailen asuvalintojasi. En ole aktiivinen kommentoija, mutta luen blogiasi päivittäin. Tunnelmallinen unelma koti/perhe sinulla. Rauhaisaa joulunaikaa!
    Marika (L)

    Tykkää

  4. Ihana tunnelma välittyy kuvistasi! Ja taidan itsekin käydä kesämekot läpi, kunhan saan pikkukaverin unille! 🙂
    – Anna-Mari (m)

    Tykkää

  5. Vautsi miten täydellisesti tuo mekko sopii sulle, ihana ja tuo ihanasti sun kasvonpiirteet esille. Senkin kaunokainen! 🙂 -st. brigitten (L)

    Tykkää

  6. Ihana asu. Sun kuvista saa aina kivoja inspiraatioita omien kotiasujenkin vaihtamiseen välillä kollarihousuista kauniimpaan, työasuun kun en itse voi vaikuttaa.
    Hyvää Suomen itsenäisyyspäivää Norjaankin!
    t. Veera (S)

    Tykkää

  7. Ihana asu! Olisi ihana saada pehmeä paketti itselle 🙂 Ja sinussa on sellaista positiivisuutta josta moni saisi ottaa mallia! Tuot aurinkoa päivään! T. Viivi (M)

    Tykkää

  8. Ihanan värinen huulipuna, minkä merkkinen se on?
    Hyvää itsenäisyyspäivää ja joulun odotusta!
    — Evi

    Tykkää

  9. Luin haastattelunne Me Naisista ja muistin taas tulla blogiinkin… Ihanaa tunnelmaa, kannatti poiketa!
    Maija (M)

    Tykkää

  10. Moi Johanna!
    En muista olenko ikinä kommentoinut blogiisi, vaikka olenkin lukenut juttujasi jo vuosia! Nyt oli kuitenkin pakko tulla kiittämään näistä tunnelmallisista ja jouluisista kuvistasi. Kuvasi huokuvat aina lämpöä ja ihanan kotoista tunnelmaa, mutta erityisesti nämä joulukuun postauksesi ovat aina aivan ihania… odotan näitä joka vuosi! 🙂
    Tänä vuonna odotan joulua varmaan enemmän kuin koskaan, koska olen ollut yliopistovaihdossa Kööpenhaminassa koko tämän syksyn, ja nyt olisi pian jo tarkoitus lennähtää jouluksi kotiin! Tulee niin lämpöinen olo, kun näitä kuvia katselee ja tietää, että pääsen kotiin ja joulua viettämään jo ihan pian!
    Suloista joulun odotusta sinulle ja perheellesi!<3

    Tykkää

  11. Tunnelmallisia kuvia !! Kaunis, rauhallinen fiilis välittyy myös ruudun tälle puolelle:)
    Osallistun arvontaan,
    Terkuin, Margareta (M)

    Tykkää

  12. Kaunis asu! Beach housen yöpaita & neule on mun lemppari oloasu. Nyt toiveissa vielä frillahelmainen 🙂
     
    Anna 

    Tykkää

  13. Ihana yhdistelmä jälleen kerran! Ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää sinne Norjaan! 
    Arvonnassa mukana.
    -Nanna (M)

    Tykkää

  14. Oi, miten ihana yöpaita, heti aloin siitä haaveilla! Kiitos muutenkin aivan ihastuttavasta blogista, luen sitä aina iltaisin imettäessäni kuopusta yöunille ja oikein odotan kauniita kuviasi ja lämmintä tunnelmaa! Siitä on hyvä ammentaa omaankin arkeen. Suloista joulun odotusta!
    Julia (s)

    Tykkää

  15. Johanna, asusi sopisi hyvin Dressemberiin! 🙂 http://www.lily.fi/blogit/dressember, sekä myös: http://www.dressember.net/ (mistä kyse). Aihe sopisi sinullekin, uskon että koskettaa! Tervetuloa kaikki liittymään mukaan. Meitä on lähes 1000 ympäri maailmaa, ainakin. Pukeudumme siis koko joulukuun hameisiin/mekkoihin luodaksemme tietoisuutta sekä kerätäksemme varoja ihmiskaupan uhreille, erityisesti naisille ja lapsille, joita kaupataan, ja joutuvat esim. työskentelmään orjuudessa.
    Mimosa

    Tykkää

Jätä kommentti