Joulutunnelmia

Heisann… Lämpimiä joulutunnelmia sinnekin puolelle ruutua ❤ Vihreitä kuulia (en ole ihan supersuklaaihminen, mutta marmeladi ymymym. uppoaa), kinkkua, punaisia juomia ja joululauluja. Varpunen jouluaamuna on niin ihana, eikö? En tarvisi yhtäkään englanninkielistä laulua, mutta ilman varpusta ei kyllä joulua ole. 

Nyt täytyy taas lähteä syömään… 😛 Ja illalla miehen kanssa (ihan kahdestaan) ravintolaan -syömään lisää :)) Mmm 🙂 Hyvää Tapanin päivän iltaa ❤

20 vastausta artikkeliin “Joulutunnelmia

  1. Tunnelmallista ❤ Ihana Aino, hiukan tirskuu kun on pukin sylkkyyn päässy 😉 Ihanaa joulun jatkoa teille sinne!
    Tiina/ tinasdecoration2.blogspot.fi

    Tykkää

  2. Vihreät kuulat on must aina jouluaattona, jossain joulurauhan julistuksen ja pukin tulon välillä 🙂  Rentouttavia välipäiviä teille!
    T. Hannele/Täyttä Elämää

    Tykkää

  3. Banneri hiukan sekava, ja kuvat, mutta uuten kiva kuulla ja nähdä kollegan elämästä Norjassa. Mukavaa pian alkavaa vuotta sinulle, ja perheellesi.
    Terveisin, Minka Itä-Suomesta.

    Tykkää

  4. Tunnelmallista ❤ Ihana Aino, hiukan tirskuu kun on pukin sylkkyyn päässy 😉 Ihanaa joulun jatkoa teille sinne!
    Tiina/ tinasdecoration2.blogspot.fi

    Tykkää

  5. Vihreät kuulat on must aina jouluaattona, jossain joulurauhan julistuksen ja pukin tulon välillä 🙂  Rentouttavia välipäiviä teille!
    T. Hannele/Täyttä Elämää

    Tykkää

  6. Banneri hiukan sekava, ja kuvat, mutta uuten kiva kuulla ja nähdä kollegan elämästä Norjassa. Mukavaa pian alkavaa vuotta sinulle, ja perheellesi.
    Terveisin, Minka Itä-Suomesta.

    Tykkää

Jätä kommentti