Blogivuosi 2013

-Muistatteko näitä? 🙂

Ihan niinkuin kaikki tää ois JUST tapahtunut. Yksi vuosi menee niin nopeasti. 

Muistatteko näitä? 🙂 Niin kivaa, että olette kulkeneet mukana! 🙂 Huomaan, että uusiakin tyyppejä on taas vuoden varralla hypänyt kyytiin, joten kasasin tähän jokaiselta vuoden 2013 kuukaudelta jotakin. Eipä tässä elämässä mitään ihan hirmu ilotulituksia joka kuukausi tapahdu, vaan näitä ihan perusjuttuja. Eli siis lähinnä mitä olen onnistunut päälleni päivittäin pukemaan. ;D Mutta sellaisia pieniä kohokohtia ja muistoja.

Kiitos vielä että kuljette mukana, jaatte iloa ja inspiratiota ja että jollain tavalla varmasti pidämme toisiamme pinnalla -ihan molemmin puolin. Tekin minua. Olette kultakimpaleita.

Kiitos tästä vuodesta! ❤ Nähdään ensi vuonna :))

Ja hyvää aattoiltaa. Nyt on lähdettävä kakun tekoon, mutta kunhan kaikki on iltaa varten valmista, palailen vastailemaan kommentteihin! :)) Pus.

74 vastausta artikkeliin “Blogivuosi 2013

  1. Yhtäkkiä tajusin, että olen nyt vuoden seurrannut blogiasi 🙂 Mistäköhän kuulin siitä ekan kerran… En muista 😉
    Joka tapauksessa olen viihtynyt; kuviasi on ihana katsoa ja tekstejä lukea.
    Ihanaa onnellista uutta vuotta!
    -Krista

    Tykkää

  2. Hei!
    Siskontyttöni vinkkasi blogistasi alkuvuonna ja siitä lähtien olen lukenut jokaisen blokkauksesi 🙂
    Muistutat muuten tosi paljon tuossa helmikuun kuvassa Ruotsin prinsessa Madeleinea, kaunis siis olet!
    Hyvää Uutta Vuotta 2014!
    -Ulla-

    Tykkää

  3. Kiitos vuodesta ja maailman ihanimmasta blogista. Kiitos 
    Inspiraatioista ja vinkeistä. ♥♥♥
    T. Ann
     

    Tykkää

  4. Hyvää uutta vuotta! Blogisi kautta innostuin pitkästä aikaa kutomaan muutakin kuin sukkia. Nyt on skappel-neule ja kauluri työn alla. 
    Kiitos mukavasta blogista, kuvia on kiva katsella.
    t: Maarit

    Tykkää

  5. Kiitos tästä viime vuodesta ja onnea tälle 2014 vuodelle :D, Skappel ja neulehame ovat inspiroineet mua kovasti. Skappelin tein ja hame on nyt keskeneräisenä. Teen sitä pikkuhiljaa ;).
    Mukavaa vuoden vaihteen alkua koko perheelle ja edelleenkin iso kiitos sinulle. Olet inspiraation ja esimerkin lähde! Kuvasi ovat ihanan luovia ja minä saan niistä aina valtavasti voimaa! Kiitos ja halit ❤
     
    Anna
    http://harmaafuksia.blogspot.fi/

    Tykkää

  6. Mä olin mukana jo silloin, kun Aino oli sulla vielä masussa (meillä juuri syntynyt;) ja sulla oli nahkahousut! 😀 Tänään (tai niin siis eilen) kun mietin mitä laitan päälleni, muistan sen sun postauksen ja vedin kans jalkaani nahkahousut tästä mahasta huolimatta! 😀 Kiitos taas Johanna kuluneesta vuodesta, on ihana seurata teidän juttuja ❤ -st.brigitten

    Tykkää

  7. Kyllä se vuosi kuluukin sukkelaan.Vuosiluku kirjoitetaan nyt 2014 .Vuosi vaihtui kovassa vesisateessa lumesta ja pakkasesta tietoakaan.Kaikkea hyvää sinulle ja koko perheellenne ❤

    Tykkää

  8. Erinomaista uutta vuotta 2014 sinulle Johanna!
    Alan juuri gluteenittomien lettujen paistoon… terveellisempää!

    Tykkää

  9. Vierailija
    01.01.2014 klo 03:13

    Erinomaista uutta vuotta 2014 sinulle Johanna!
    Alan juuri gluteenittomien lettujen paistoon… terveellisempää!

    t. heinis siis :–)

    Tykkää

  10. Kuvasi ovat aina niin inspiroivia :). Voisitko laittaa linkit sekä tuohon ”Skappel-neule” -postaukseen että ”villatakki Puno” -postaukseen; yritin niitä itse etsiä, mutta ei osunut omaan silmääni :).
    Mahtavaa Uutta Vuotta 2014!!
    T: Tiia / Black + White = Grey

    Tykkää

  11. Kiitos Johanna ihanasta ja läminhenkisestä, hyväntuulen blogistasi! Se tuo hymyn huulille, hyvää mieltä, ajoittain herkistymistä ja pohtimesen aihetta sekä ripauksen luxusta ja niiin paljon hyviä ideoita! ❤ Kiitos!
    Oikein ihanaa ja antoisaa vuotta 2014 Sinulle ja perheellesi! ❤
    T. Linda

    Tykkää

  12. Hyvää alkanutta vuotta 2014!  Olet innostavaa seuraa;) jaksat esimerkilläsi ilahduttaa, tsempata ja annat paljon ajattelemisen aihetta kirjoituksillasi! Kiitos siitä että jaksat ja viitsit tälläistä hommaa pyörittää! Toivottavasti jaksat samaa myös monta vuotta eteenpäinkin;) T.Heli

    Tykkää

  13. Vierailija
    31.12.2013 klo 03:01

    Sulla on tosi kiva blogi 🙂 Onnea vuoteen 2014! Toi Palermo on übermageen näkönen, onko ollut hintansa väärti hankinta? Onko ollut paljon käytössä?
    /Soile
    Ihana blogi munkin mielestä! Mulla on myös toi Palermo ja olen tykännyt ja käyttänyt sitä tosi paljon, melkein aina. Hassu juttu, mutta onkohan lyhentäneet olkahihnaa, kun mun olkahihna on selvästi lyhyempi kuin Johannalla. Näyttäisi, että mun hihna pidemmässä asennossa olisi saman pituinen kuin Johannan laukussa lyhyemmässä asennossa. Olen lyhyempi kuin Johanna (164 cm), joten hihnan pituusero ei voi johtua siitäkään, että olisin pidempi. Olen ostanut laukkuni viime keväänä Helsingin LV-liikkeestä. Mutta ihana laukku kaikin puolin, voin suositella!
    /Marja

    Tykkää

  14. Hyvää Uutta Vuotta! Sinulla on ihana blogi ♥
    Mistä löydän tuon IHANAN silkkipuseron? Olen etsinyt netin kautta, muta ei löydy. Tiedosta kiitollinen, Tanja★
     
     
     

    Tykkää

  15. Ihan pakko nyt olla vähän fangirl ja kertoa, että sinä olet aivan käsittämättömän kaunis ihminen. :O Kunpa kasvaisin yhtä tyylikkääksi naiseksi kuin sinä olet.

    Tykkää

  16. Tajusin tän postauksen jälkeen, että oon seurannu sun blogia jo yli vuoden! Huh miten aika menee nopeasti. Rakastan sun blogia, ootan innolla aina uusia postauksia! 🙂 Ja nyt joulukuussa hankin itselleni nuo sinun vinkkaamasi Cecilie Mellin vihreät lintu korvikset ja kehumasi YSL huulipunan 😉
    Hyvää uutta vuotta ja uusia postauksia odotellen,
    Helene

    Tykkää

Jätä kommentti