I’m alive…

… my laptop’s not.

http://youtu.be/3Qpz9OuCqik 

paita ja farkut saatu

Hei. Olen tosi pahoillani. Kiirastorstai, jolloin lupasin arpoa Henri Lloydin mekkovoittajat on mennyt ja niin on melkein koko pääsiäinen muutenkin. Eikä mitään oo kuulunut.

Mutta voin kyllä vakuuttaa nauttineeni elämästä, jos se yhtään lohduttaa. Ihan joka hetkestä. Käynyt jopa Tallinnassa nuuhkimassa kevätilmaa. Miettimässä elämää.

Niin ja olen taas rikkonut mun läppärini. Siksi tällainen hiljaisuus. Kun vihdoin kaikkien juhlien ja seikkailujen jälkeen olisi ollut aikaa blogata, ei tietokone toiminutkaan. Mulla nää koneet kestää aina jonkun puoli vuotta ja sit niille vaan käy jotain, joko putoaa lattialle tai pimenee -lieneekö käyttäjässä vika, huoh. Olen sen verran sentään viisastunut että nykyisellä koneella on täysi takuu; itseaiheutettu vika tai ei. Kunhan vaan kaupat ja korjaamot aukeaisivat.

Ja hei, jos yhtään lohduttaa, olette myös saaneet paljon lisäaikaa arvontaan! 🙂 Ja mikä parasta, saan lohdutukseksi arpoa KOLME voittajaa, wohoo! Eli vielä voitte kommentoida, julkaisen voittajat seuraavassa postauksessa, jos nyt saan oman koneeni kuntoon huomenna… Sorry.

Halusin vain sanoa, että elossa ollaan. 🙂

Nyt hipsin terassille neulomaan teepparissa, ei hullumpaa! 😛

Viime päivinä on jostain syystä kuuntelussa ollut paljon Boro Boro, laitetaan se vielä… Vähän Bollywoodia pääsiäisen päätteeksi. 😀

550 vastausta artikkeliin “I’m alive…

  1. Voi mikä onni jos ehdin mukaan arvontaan! Pelasti hammassäryllä alkaneen päiväni. Mukana siis arvonnassa ja ihanaisen mekon koko S minulle, jos onni potkaisee 🙂
    -Suvi

    Tykkää

  2. Kiitos sinulle kun olet elossa 😀 Blogiasi on todella mukava lukea 🙂 Mekkoarvonnassa mukana koolla L.
    Terkuin Olivia

    Tykkää

  3. Ihana mekko ja toiveikkaana osallistun arvontaan! Täydellinen ”työasu” kesään kotiäidille 😉 Ja koko S. t. Sanna

    Tykkää

  4. Kiitos Johanna ihanista kuvista ja jutuista!:) Toivottavasti aurinko paistaa siellä Norjassa yhtä kirkkaasti kuin täällä kotosuomessa!:) Mekkoarvontaan mukaan, koolla M!:) 

    Tykkää

  5. Apua, tommonen mekko ois niin ihana! Metsästin viime vuoden raitayksilöä kissojen ja koirien kanssa, mutta myöhässä olin ja mekko jäi saamatta 😦
    Haluaisin mukaan arvontaan siis, kokona toimisi S.
     
    Aurinkoisin terkuin Sanna

    Tykkää

  6. Jos vielä ehtii, niin arvonnassa mukana! Aivan ihana mekko, tuolla kesä alkaa!
     
    Aurinkoisia päiviä toivottelee Dansku

    Tykkää

  7. Hei, olisi onnen täyttymys jos tuon mekon voittaisi, siis mukana arvonnassa!
    Koko olisi S.
    Aurinkoisin terveisin, Tytti

    Tykkää

  8. Moi! Olen ihan koukussa sun blogiin, isot kiitokset päivien piristyksestä 🙂
    Haluan tietty myös mukaan arvontaan!
    – Noora

    Tykkää

  9. Moikka, pakko lähtee kokeileen onnea, jos ois yks kolmesta:) Monesti tulee luettua sun blogia, mut taitaa olla eka kerta kun kommentoin, sen verran houkutteleva arvonta:) S-koko ois hyvä:)

    Tykkää

  10. Aivan ihana blogi ja aivan ihana mekko, joten mukana arvonnassa. Koko XS.
    Aurinkoisin kevät terkuin Sanni

    Tykkää

  11. Aivan ihana blogi ja aivan ihana mekko, joten mukana arvonnassa. Koko XS.
    Aurinkoisin kevätterkuin Sanni

    Tykkää

  12. Ihania mekkoja tosiaan! Täällä Jyväskylässä pääsiäisen pyhät oli tosi aurinkoisia päiviä , joten tuollaiset raikkaat raidalliset tuntuu heti ajankohtaisilta. Voisin kuvitella käyttäväni mekkoa myös farkkujen kanssa. Kiitos inspiroivasta blogista – luen tätä aina nukuttaessani poikiani. 

    Tykkää

  13. Edellinen osallistumiseni katosi mystisesti jonnekin? Tuo mekko on NIIN näköiseni!!! Toivottavasti vielä ehdin mukaan 🙂
    T. Tiia (s koko)

    Tykkää

  14. Onnistuin elelemään pitkään ilman raidan raitaa vaatekaapissani, mutta vuosi kaks sitten raitaihastus iski hurjan hyökyaallon lailla : ) Arvonnassa ehdottomasti mukana – koko taitaisi olla XS.
    Kopi manis

    Tykkää

Jätä kommentti