Dagens asu: sisko

ja ne voittajat!

Heips! Ehdin pelastaa mukaan muutamia kuvia, nyt onkin kovalevy kriittisessä tilassa korjaamolla;  mut tässä siskon ihana kevätasu sunnuntain pikku lenkiltä. Siskolla on aina tosi ispiroivia asuja ja oma tyylinsä ja sen yhdistelmistä tulee vain aina jotenkin iloiseksi. ❤

Mut hei, nyt vihdoin niitä Henri Lloyd -voittajia, jippii 🙂 Kolme uuden kesämekon omistajaa ovat siispä:

Ihana mekko, aivan ihana! Hmmm, mielenkiintoinen teoria miehelläsi. Pakko tosin myöntää, että vihreäsilmäisenä omistan kaksi kirkkaan vihreää toppia ja väri passaa loistavasti. Ainoa syy itseasiassa miksi ostin ne oli se kuinka väri sai kasvot hehkumaan. On siinä kyllä varmasti jotain perää 😉 Kokoni olisi XS.

Reeta

Voih, tuo sopisi niin hyvin veneeseen kesällä ja tietysti muutenkin pidettäväksi! En omista tuon merkin vaatteita, mutta monta kertaa olen niitä ihaillut, varmaan ovat todella hyvän laatuisia. Jos arpa onnii niin koko L.

Leena

Uuuu, ihana mekko! Voi kunpa tärppäis… 🙂

sanna

***

Laitattehan voittajat pian viestiä s-postiin: kalastajanvaimo@yahoo.com että saadaan oikeat koot syrjään ennenkuin mekot menevät kokonaan! :))

Nähdään pian! ❤ 

14 vastausta artikkeliin “Dagens asu: sisko

  1. Siskosi omaa kyllä mielettömän tyylitajun (kuten sinäkin). Tuo takki on kyllä upein koskaan näkemäni biker!! Kiitos inspiroivasta ja aina ajanmukaisesta blogista. 🙂 Takin koordinaatit kiinnostaa täälläkin… -H

    Tykkää

  2. Hei! Täällä ihastuttiin sinun päälläsi oleviin farkkuihin ed.postauksessa! Kerro jos tiedät mahd.mistä niitä löytäis 😉 Kiitti kovasti.

    Tykkää

  3. On se kieltämättä aika vaikeaa googlettaa Muubaa ja katsoa jos jostain nettikaupasta löytyy kyseistä takkia. Oli ainakin myynnissä vielä viime kesänä, tuskin enää.

    Tykkää

  4. Ihana asu siskollasi 🙂 Nahkatakista kyselijöille tiedoksi, että takki on Muubaan Minsk. Googlaamalla näyttää löytyvän enää lähinnä Ebaysta. Taitaa olla viime vuoden mallia. Omani löysin viime syksynä alesta Asokselta. Ihana takki se kyllä on.
    JohannaS
     
     
     
     
     

    Tykkää

  5. Siskosi omaa kyllä mielettömän tyylitajun (kuten sinäkin). Tuo takki on kyllä upein koskaan näkemäni biker!! Kiitos inspiroivasta ja aina ajanmukaisesta blogista. 🙂 Takin koordinaatit kiinnostaa täälläkin… -H

    Tykkää

  6. Hei! Täällä ihastuttiin sinun päälläsi oleviin farkkuihin ed.postauksessa! Kerro jos tiedät mahd.mistä niitä löytäis 😉 Kiitti kovasti.

    Tykkää

  7. On se kieltämättä aika vaikeaa googlettaa Muubaa ja katsoa jos jostain nettikaupasta löytyy kyseistä takkia. Oli ainakin myynnissä vielä viime kesänä, tuskin enää.

    Tykkää

  8. Ihana asu siskollasi 🙂 Nahkatakista kyselijöille tiedoksi, että takki on Muubaan Minsk. Googlaamalla näyttää löytyvän enää lähinnä Ebaysta. Taitaa olla viime vuoden mallia. Omani löysin viime syksynä alesta Asokselta. Ihana takki se kyllä on.
    JohannaS
     
     
     
     
     

    Tykkää

Jätä kommentti