Too hot not to jump

Pohjaa näkyvissä!

 video

^Meidän uimamaisemia ja hyppäsinpä sit mieluummin 13 metrin syvyydessä -pohja näkyi edelleen! Alla olevan kuvan kallion ympäristössä lähenteli merensyvyys muuten sataa metriä – aika huima tunne uida… O_o

Siitä onkin ainakin 5 vuotta kun olen viimeksi Norjan merillä uinut. Joten on syytäkin kuvata todistusaineistoa moisesta tapahtumasta; yli 20 asteen vedet eivät todellakaan ole täällä jokakesäinen juttu! Nyt voi pulahtaa ihan vaikka keskellä merta eikä yhtään kylmää.

Joku kyseli aurinkosuojasta tovi sitten; mulla on merellä yleensä käytössä sk 20-30,  joskaan en ole muutenkaan kovi herkkä auringolle. Ja vettä sekä jotain suolaista syömistä on aina varattava mukaan!

Mutta pakkohan auringosta ja lämmöstä ja uimisesta on nauttia, lyhyt tää meidän kesä ja harvassa tällaiset päivät :). Ja merellä olla, koska kotona on vaan niiiin kuuma! En valita että liian kuuma, näistä nautitaan. 🙂 Harmi että töissäkin joutuu käymään, sieltä suoraan mereen vaan.

Tässä yhtenä iltapäivänä olimme jopa ihan kahden kesken deiteillä… Wohou. Ehkä eka kerta seitsemään vuoteen Norjan merillä kahden -aika ainutlaatuinen tapahtuma siis sekin. 🙂

Deitit menivät (mun mielestä) tosi hyvin, kunnes mies kyllästyi ja jätti tonne tähyilemään: 

😉

Ja hei, koska kommenttiboksissa on kovasti puhututtanut viime aikoina, niin sanon sanasen Teille, jotka seuraatte boksia… Ensinnäkin arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia; jopa niitä vähän kärtsyjä. Yritän ottaa ne pikkasen niinkuin kohteliaisuutena; eihän kukaan jaksaisi täysin merkityksettömälle henkilölle edes purkaa tuntojaan, vai? 😉 Koen sen niin, että te uskotte vietinne menevän perille ja jonkun kuuntelevan -ja ihan oikeasti aina nopeasti katsonkin peiliin, että olisinko voinut tehdä toisin. Omasta mielestäni olen kuitenkin niin tavallinen tyttö, joka tekee ihan tavallisia asioita, etten aina edes tajua yhdistää kateutta kiukuttelun syyksi. Unohtakaa se. 🙂 Paras vinkki: älä turhaan, koskaan ruoki pahaa mieltäsi vielä kirjoittamalla sitä ylös. Siirry seuraavaan asiaan, tee jotain mistä tulee hyvä mieli. Nauti kesästä! 🙂 Mene uimaan! :))

Hullun leppoisia hellepäiviä ! 🙂

214 vastausta artikkeliin “Too hot not to jump

  1. Johanna, suosittelen lämpimästi viittä Tiibetiläistä riittiä. Aloin eilen taas pitkästä aikaa niitä tekemään ja voi jestas, miten tuli hyvä olo, niin kroppaan kuin mieleenkin. Lupailevat hymyssäsuin myös ikuista nuoruutta.. 😉 Ei vaan, niskakivusta kipuilleena se jäi samantien lattialle ja olo tuntui myös notkealta. Mutta varova aloitus on tarpeen ettei ala pyörryttämään. Eikä kaikkia liikkeitä heti ekalla kerralla 21 kertaa. Auttaa kummasti jaksamaan sitä erilaista elämää 🙂
    Terveisin Keski-Euroopasta.

    Tykkää

    1. Ai, enpä olekaan koskaan kuullutkaan! Kiitti vinkistä, täytyy varmasti tutustua kun toi neulomiskausi taas kohta alkaa; silloin on niskat pian taas jumissa 😛

      Tykkää

  2. Tämä blogi herättää mielenkiintoa, netissä on keskustelua esim bloggarin iästä. Tämän bloggarin iäksi on siellä arvioitu 45v. Itse en tiedä ikää, eikä se minulle ole mikään kynnyskysymys, ikähän on vain numero. Siellä etsittiin iäkkäämmille sopivaa blogia ja kalastajan vaimoa suositeltiin. Mielenkiintoisia keskusteluja.

    Tykkää

    1. Joo, ikäkeskustelua on ollut jo varmaan viisi vuotta… 😉 Ja kuule ei toi 45 mitään, kyllä on ihmetelty et enkö ookaan yli 50 😀 Mut sullehan ikä ei tässä ollut missään nimessä se pointti 😉 Noi nettipalstojen keskustelut on sellanen totuudentorvi ja rauhan tyysija et sinne vaan kun järkevää ja mielenkiintoista lukemista haluaa…..

      Tykkää

  3. Sieltä netistä kun löytyy muutakin huomionarvoista:
    ”Ihmettelen myös sitä, että täällä nettimaailmassa kirjoitellaan nimimerkkien suojassa ilkeästi ja ajattelemattomasti. Mielestäni kirjoitukset pitäisi pysyä sillä tasolla, että pystyisi saman asian sanomaan vaikka kasvotusten tai sitten pitää ajatukset omassa päässään…”
    Erittäin hienosti ajateltu. Tämän kun jokainen muistaisi ja lopettaisi joutavan piikittelyn. Siitä ei ole hyötyä, eikä se kanna omassa elämässä. Lopulta se kolahtaa takaisin. Kiitän tästä lainasta. Olen erittäin samaa mieltä.

    Tykkää

    1. Niinpä… huoh. Ja ilkeily menee aika nopeasti kiusaamisen puolelle. Aina ihmettelen niitä, jotka _haluavat_ olla kiusaajia.

      Tykkää

  4. Voih mikä ihana kesä, sininen valtameri ja treffit 😉 Osaat kyllä luoda aivan mahtavan tunnelman noilla kuvillasi ja videosta tuli myös tosi hyvä fiilis. Hyvänä inspiraation lähteenä toimii tämä blogisi. Kommentoin harvoin, kommentteja olen seurannut myös melko harvakseltaan ja nyt olen päättänyt jättää niiden seuraamisen kokonaan, latistavat kummasti aina postauksen välittämän kivan energian. Samaa rataa tuntuvat kiertävän keskustelut aina vaan…..

    Tykkää

  5. Postaukset ovat kivoja, kommentit ovat itselle sivuseikka. Niitä en aktiivisesti seuraa. Netti tuntuu olevan armoton paikka.

    Tykkää

    1. Ihmiset ovat armottomia; harmi vaan että niillä on usein itsellään kaikkein huonoin olla.

      Tykkää

  6. Vierailija
    24.07.2014 klo 08:55

    Tämä blogi herättää mielenkiintoa, netissä on keskustelua esim bloggarin iästä. Tämän bloggarin iäksi on siellä arvioitu 45v. Itse en tiedä ikää, eikä se minulle ole mikään kynnyskysymys, ikähän on vain numero. Siellä etsittiin iäkkäämmille sopivaa blogia ja kalastajan vaimoa suositeltiin. Mielenkiintoisia keskusteluja.
     
    Johanna, ota vaan lisää aurinkoa, niin eipä kestä kauankaan, kun olet sen 50-v. näköinen…:))

    Tykkää

  7. miksi kaikki negatiiviset kommentit johtuisivat kateudesta, tätä en ymmärrä?eikö mielipidettään saa sanoa?
    Tämä blogi herättää mielenkiintoa, netissä on keskustelua esim bloggarin iästä. Tämän bloggarin iäksi on siellä arvioitu 45v. Itse en tiedä ikää, eikä se minulle ole mikään kynnyskysymys, ikähän on vain numero. Siellä etsittiin iäkkäämmille sopivaa blogia ja kalastajan vaimoa suositeltiin. Mielenkiintoisia keskusteluja. 
     
    Johanna, ota vaan lisää aurinkoa, niin eipä kestä kauankaan, kun olet sen 50-v. näköinen…:))
    ”Negatiivinen kommentointi” on kylla osoitus sivistymattomyydesta Ehka tallaisen loukkaavan kommentin taustalla on kateutta, ehka ei, mutta tallaisten torkeyksien lateleminen tuntemattomalle ihmiselle on todella moukkamaista. Onneksi ei tarvitse tuntea tallaisia ihmisia henkilokohtaisesti.

    Tykkää

  8. Jätetään kommentoinnit omaan arvoonsa, eipä niihin kannata edes vastata. Ei kannata provosoitua. Kauneus on katsojan silmässä. Iloitaan kesästä!

    Tykkää

  9. Olet aika kaukana tavallisesta tytöstä, Johanna. Positiivisella tavalla olet toki tavallinen, tasapainoinen perheen äiti, mutta sinussa on jotakin aivan erityistä sisäistä paloa, joka hehkuu ulospäin – halusit taikka et. Moni varmasti haluaisi sen ominaisuuden (lahjan) itselleen ja samalla elää arkea yhtä onnellisesti kuin sinäkin. Aika moni on niin kovin tyytymätön omaan arkeen ja ylipäätään elämään. Se näkyy valitettavasti myös täällä sinun blogin kommentoinneissa. Surullista. 
    Jatka samaan malliin vain, tätä hyvänmielen blogiasi 🙂

    Tykkää

  10. Hei! Olen ahkerasti seurannut blogiasi jo pitkään. Blogisi on ihana, hyvänmielen blogi. Luen blogeja, joita seuraan, sillä mielellä ja siksi, että saan niistä omaan elämääni iloa. Hämmästyn joka kerta negatiivisista kommenteista. Ajattelutapani on positiivinen ja siksi en voi ymmärtää kuinka joku edes haluaa löytää seuraamistaan blogeista negatiivisia ajatuksia. Itse en aikaani kuluttaisi blogeihin, jotka eivät sopisi omaan ajatusmaailmaani. 
    Kiitos Johanna ihanasta blogista!
    – Mervi

    Tykkää

  11. Me voisimme tehdä vähemmän pahamielenasioita, jos blogin lukeminen jollain tavalla harmittaa olisi syytä jättää se tekemättä ja tehdä sen sijaan jotain onnellisuusasiaa. Ehkäpä mieli pysyisi tasapainosempana. Kauniisti sanottu! 
     

    Tykkää

  12. Hei miksi tässä on nuo peukut? Onko ne kaikissa MN-blogeissa? Jos saisin päättää, poistaisin ne pikimmiten! Kai me voidaan aikuiset ihmiset esittää mielipiteitämme ja seisoa niiden takana ilman ”tykkäyksiäkin”.
    Minulla alkaa ensi viikolla loma ja tällaiset postaukset ovat aivan ihaanteellisia lomatulnnelmaan virittäytymistä varten. Täällä Keski-Euroopassa sataa tänään ja vaikka ei sataisikaan, täältä ei löydy ihania, puhtaita järviä joihin pulahtaa ja joissa soudella. Siksipä olen tänä vuonna erityisen onnellinen että lennämme perheen kanssa Suomeen! Jos sää pysyttelee suunnilleen samanlaisena kuin se on kuulemma viime päivät jatkunut saan ehkä mieheni ylipuhuttua muuttamaan Suomeen… hehheh!

    Tykkää

  13. Elämässä tarvitaan eri näkökulmia, eivät ne ole välttämättä ollenkaan ilkeyttä. Sallitaan erilaiset pohdinnat ja kysymykset.  Maailmaan mahtuu erilaisia mielipiteitä, ja niin saa ollakin. Se koira älähtää…

    Tykkää

  14. Blogisi on aivan mahtava ”get away” omasta arjesta. Rakastan noita fiiliskuvia Norjan luonnosta. Kiitti myös ruoka- ja tuunausideoista! Tyylisi on ihan eri kuin omani, mutta toisen ideathan voi aina soveltaa itselle ja omaan kotiin sopiviksi omalla tyylillä (esim. vaatteissa). 

    Tykkää

  15. Tästä blogista ei kyllä saa mitään negatiivista tai kateellista mieltä aikaiseksi millään! Se kuka niin ajattelee, menköön itsensä ja pistääköön suun suppuun.
    Tähän mennessä paras blogi, mihin oon törmännyt. Kuvista välittyy onnellinen fiilis tänne asti ja kiva seurata, mitä teidän perheelle kuuluu, vaikkei tunnetakkaan.
    Terveiset Kiinasta! Olisipa täällä yhtä kirkas meri…lämmintä on täälläkin. Huh.
     

    Tykkää

  16. Pitääpäs kommentoida; kas kun minäkin vanha mummeli luen mielelläni tätä hyvän mielen blogia 🙂 Ihania  kuvia ja kivoja lyhkäisiä postauksia. Näitä tarvitaan lisääkin juuri tämän päivän maailmaan 🙂
    Kaikenlaista pahaa ja pahansuopaisuutta mahtuu tälle maapallolle – ja tänne someenkin ihan rutkasti enemmän  kuin hyvyyttä. Jos jotain ärsyttää hyvän mielen tuovat asiat niin siihenhän on helppo keino: voi pysyä poissa tämän tyyppisistä blogeista ja etsiä itselleen jonkin itselleen sopivamman, joissa saa purkaa negatiivisia tuntojaan. 
    Toivon, että Kalastajan vaimo jatkaa tätä hyvän mielen blogiaan meidän lukijoiden iloksi 🙂
    Mummeli

    Tykkää

Jätä kommentti