Too hot not to jump

Pohjaa näkyvissä!

 video

^Meidän uimamaisemia ja hyppäsinpä sit mieluummin 13 metrin syvyydessä -pohja näkyi edelleen! Alla olevan kuvan kallion ympäristössä lähenteli merensyvyys muuten sataa metriä – aika huima tunne uida… O_o

Siitä onkin ainakin 5 vuotta kun olen viimeksi Norjan merillä uinut. Joten on syytäkin kuvata todistusaineistoa moisesta tapahtumasta; yli 20 asteen vedet eivät todellakaan ole täällä jokakesäinen juttu! Nyt voi pulahtaa ihan vaikka keskellä merta eikä yhtään kylmää.

Joku kyseli aurinkosuojasta tovi sitten; mulla on merellä yleensä käytössä sk 20-30,  joskaan en ole muutenkaan kovi herkkä auringolle. Ja vettä sekä jotain suolaista syömistä on aina varattava mukaan!

Mutta pakkohan auringosta ja lämmöstä ja uimisesta on nauttia, lyhyt tää meidän kesä ja harvassa tällaiset päivät :). Ja merellä olla, koska kotona on vaan niiiin kuuma! En valita että liian kuuma, näistä nautitaan. 🙂 Harmi että töissäkin joutuu käymään, sieltä suoraan mereen vaan.

Tässä yhtenä iltapäivänä olimme jopa ihan kahden kesken deiteillä… Wohou. Ehkä eka kerta seitsemään vuoteen Norjan merillä kahden -aika ainutlaatuinen tapahtuma siis sekin. 🙂

Deitit menivät (mun mielestä) tosi hyvin, kunnes mies kyllästyi ja jätti tonne tähyilemään: 

😉

Ja hei, koska kommenttiboksissa on kovasti puhututtanut viime aikoina, niin sanon sanasen Teille, jotka seuraatte boksia… Ensinnäkin arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia; jopa niitä vähän kärtsyjä. Yritän ottaa ne pikkasen niinkuin kohteliaisuutena; eihän kukaan jaksaisi täysin merkityksettömälle henkilölle edes purkaa tuntojaan, vai? 😉 Koen sen niin, että te uskotte vietinne menevän perille ja jonkun kuuntelevan -ja ihan oikeasti aina nopeasti katsonkin peiliin, että olisinko voinut tehdä toisin. Omasta mielestäni olen kuitenkin niin tavallinen tyttö, joka tekee ihan tavallisia asioita, etten aina edes tajua yhdistää kateutta kiukuttelun syyksi. Unohtakaa se. 🙂 Paras vinkki: älä turhaan, koskaan ruoki pahaa mieltäsi vielä kirjoittamalla sitä ylös. Siirry seuraavaan asiaan, tee jotain mistä tulee hyvä mieli. Nauti kesästä! 🙂 Mene uimaan! :))

Hullun leppoisia hellepäiviä ! 🙂

107 vastausta artikkeliin “Too hot not to jump

 1. Olet aika kaukana tavallisesta tytöstä, Johanna. Positiivisella tavalla olet toki tavallinen, tasapainoinen perheen äiti, mutta sinussa on jotakin aivan erityistä sisäistä paloa, joka hehkuu ulospäin – halusit taikka et. Moni varmasti haluaisi sen ominaisuuden (lahjan) itselleen ja samalla elää arkea yhtä onnellisesti kuin sinäkin. Aika moni on niin kovin tyytymätön omaan arkeen ja ylipäätään elämään. Se näkyy valitettavasti myös täällä sinun blogin kommentoinneissa. Surullista. 
  Jatka samaan malliin vain, tätä hyvänmielen blogiasi 🙂

  Tykkää

 2. Hei! Olen ahkerasti seurannut blogiasi jo pitkään. Blogisi on ihana, hyvänmielen blogi. Luen blogeja, joita seuraan, sillä mielellä ja siksi, että saan niistä omaan elämääni iloa. Hämmästyn joka kerta negatiivisista kommenteista. Ajattelutapani on positiivinen ja siksi en voi ymmärtää kuinka joku edes haluaa löytää seuraamistaan blogeista negatiivisia ajatuksia. Itse en aikaani kuluttaisi blogeihin, jotka eivät sopisi omaan ajatusmaailmaani. 
  Kiitos Johanna ihanasta blogista!
  – Mervi

  Tykkää

 3. Me voisimme tehdä vähemmän pahamielenasioita, jos blogin lukeminen jollain tavalla harmittaa olisi syytä jättää se tekemättä ja tehdä sen sijaan jotain onnellisuusasiaa. Ehkäpä mieli pysyisi tasapainosempana. Kauniisti sanottu! 
   

  Tykkää

 4. Hei miksi tässä on nuo peukut? Onko ne kaikissa MN-blogeissa? Jos saisin päättää, poistaisin ne pikimmiten! Kai me voidaan aikuiset ihmiset esittää mielipiteitämme ja seisoa niiden takana ilman ”tykkäyksiäkin”.
  Minulla alkaa ensi viikolla loma ja tällaiset postaukset ovat aivan ihaanteellisia lomatulnnelmaan virittäytymistä varten. Täällä Keski-Euroopassa sataa tänään ja vaikka ei sataisikaan, täältä ei löydy ihania, puhtaita järviä joihin pulahtaa ja joissa soudella. Siksipä olen tänä vuonna erityisen onnellinen että lennämme perheen kanssa Suomeen! Jos sää pysyttelee suunnilleen samanlaisena kuin se on kuulemma viime päivät jatkunut saan ehkä mieheni ylipuhuttua muuttamaan Suomeen… hehheh!

  Tykkää

 5. Elämässä tarvitaan eri näkökulmia, eivät ne ole välttämättä ollenkaan ilkeyttä. Sallitaan erilaiset pohdinnat ja kysymykset.  Maailmaan mahtuu erilaisia mielipiteitä, ja niin saa ollakin. Se koira älähtää…

  Tykkää

 6. Blogisi on aivan mahtava ”get away” omasta arjesta. Rakastan noita fiiliskuvia Norjan luonnosta. Kiitti myös ruoka- ja tuunausideoista! Tyylisi on ihan eri kuin omani, mutta toisen ideathan voi aina soveltaa itselle ja omaan kotiin sopiviksi omalla tyylillä (esim. vaatteissa). 

  Tykkää

 7. Tästä blogista ei kyllä saa mitään negatiivista tai kateellista mieltä aikaiseksi millään! Se kuka niin ajattelee, menköön itsensä ja pistääköön suun suppuun.
  Tähän mennessä paras blogi, mihin oon törmännyt. Kuvista välittyy onnellinen fiilis tänne asti ja kiva seurata, mitä teidän perheelle kuuluu, vaikkei tunnetakkaan.
  Terveiset Kiinasta! Olisipa täällä yhtä kirkas meri…lämmintä on täälläkin. Huh.
   

  Tykkää

 8. Pitääpäs kommentoida; kas kun minäkin vanha mummeli luen mielelläni tätä hyvän mielen blogia 🙂 Ihania  kuvia ja kivoja lyhkäisiä postauksia. Näitä tarvitaan lisääkin juuri tämän päivän maailmaan 🙂
  Kaikenlaista pahaa ja pahansuopaisuutta mahtuu tälle maapallolle – ja tänne someenkin ihan rutkasti enemmän  kuin hyvyyttä. Jos jotain ärsyttää hyvän mielen tuovat asiat niin siihenhän on helppo keino: voi pysyä poissa tämän tyyppisistä blogeista ja etsiä itselleen jonkin itselleen sopivamman, joissa saa purkaa negatiivisia tuntojaan. 
  Toivon, että Kalastajan vaimo jatkaa tätä hyvän mielen blogiaan meidän lukijoiden iloksi 🙂
  Mummeli

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: