Saahan jo vähän…

…fiilistellä joulua?

*yhteistyössä Elloksen kanssa*

Heippa taas! 🙂 Ihan aluksi; aika harvoin näitä yhteistyöpostauksia teen eikä tarvitse pelästyä että alkaisin tekemäänkään, mutta tällä kertaa teki mieli vähän fiilistellä joulua tähän väliin. 🙂 Kirjoitella joulusisustuksesta. Sopiihan, saahan jo…? 

No, en ole mikään hirmuinen joulusisustaja tai koristaja vaikka itse joulusta kovasti nautinkin. Joulun odotuksesta ennen kaikkea. En kuitenkaan oikein välitä joulukoristelusta enkä osaa esimerkiksi punaista juuri käyttää… Ne harvat (joulu)koristeet mitä meiltä löytyy, ovat kullan, hopean ja kuparin värisiä. Tai puuta. Kukkafriikkinä pidän ”koristeena” kovasti myös esimerkiksi hyasinteista; niistä tulee niin täydellinen joulufiilis -sekä vähän kaikista yksinkertaisista sammal- ja havukoristeista. 

En ehkä muutenkaan vaihtele sisustuselementtejä kovin usein, vaan ostan kotiin aika harkiten tavaraa. Sellainen pelkkä joulutavaran ostaminen tuntuu siis vähän luonnottomalta mulle -tykkään, että kaikkea voi pitää esillä ja käyttää koska vain, ympäri vuoden. 

Tässäkin listassa on  mun mielestä vähän sellaisia juttuja; joulu antaa vain ehkä hyvän (teko)syyn hankkia kotiin jotakin uutta ja ”puhdasta”, koristaa kotia jollain ekstralla. 

Ihanaa aikaa tämä loppuvuosi; kimalluksesta ja kodin lämmöstä nauttimista!

Laitan vielä loppuun listan tuotteista, jos kiinostuitte:

Missy -linnut / Lamppu / tapetti / lampaankarva / Clean -kynttilä / Day Homen lyhty & lyhty / Day Home -matto / Ellos -matto / tuikkuastiat / verhotanko / pöytäkuusi / lampaankarva

Kimalluksesta ja lämmöstä puheenollen; next coming up paljettijakun ja villasukkien voittajat, joten pysykää kuulolla. ❤

22 vastausta artikkeliin “Saahan jo vähän…

  1. No kyllä saa 🙂 Itsekin annoin joululle pikkusormen ja vetäisi koko käden. Toki kuulun myös niihin, joulun odottajiin, joille joulun rauhaisa tuleminen ja fiilistely on tärkeintä. Itse joulu menee niin nopeasti ohitse, sukuloiden jne. että parempi alkaa omassa kotona jo hyvissä ajoin luoda omaan perhejouluun perinteitä. Kauniita mattoja olet varsinkin kollaasiin poiminut!
    http://taika-aikaa.blogspot.fi/

    Tykkää

  2. Just nyt on aika fiilistellä, olen jo nauttinut glögiä (Valion sokeroimaton, nam) ja piti viikonloppuna ostaa jo piparkakkutaikinaakin pakasteena ja enhän sitä koskaan leivo vaan syön taikinana. Muutama viikko ja viritämme valkoiset paperitähtivalot ikkunoille, 10 tähteä myös ohikulkijoiden iloksi. Parasta on siis minunkin mielestä etukäteen fiilistely. Ikean joulutorilla oli myös kaikkea ihanaa valkoista ja hopeaa. ’Mistä tuntee Joulun…’
     
    ninatonttu ❤

    Tykkää

  3. Ilman muuta! Johan tässä kohta eletään marraskuuta. Mieluummin nyt kuin enää tammikuussa, sitten on jo aika siirtää katse kevääseen. Ei kyllä liity yhtään tähän postaukseen, mutta olisi kiva kuulla sinun vinkkejä raskausajan liikuntaan ja synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Sinulla kun on kokemusta sekä liikunnasta että raskauksista. Toki kaikkihan on aina yksilöllistä, mutta kait sitä jotain yleistäkin on olemassa?

    Tykkää

  4. Saa! :))) Mun mielestä tässä ei ole mitään ongelmaa. Jos haluaa, voi jo vähän fiilistellä. Blogeissa, kaupoissa, kotona lisää kynttilöitä, kenties eka glögi jne. Jos ei halua, voi ohittaa nämä jutut, ei ole pakko mennä kauppojen jouluvalohyllylle.
    Meille tunnelmaa hiipii vähitellen, huomaamatta. Marraskuussa keittiön ikkunalle tulee ehkä jouluvalo, myöhemmin muualle. Tosin joinakin vuosina haluan laittaa ne vasta joulukuun puolella. Yksiä oikeita sääntöjä ei ole, ihan parasta ❤ Ajatus joulusta ei ole stressi.

    Tykkää

  5. Pikku hiljaa sitä alkaa itsekin miettiä jo tulevaa joulun sisustusta, joten kyllä saa joulusta jo puhua.. 🙂 Elloksella on kaikkea kivaa mitä voisin ajatella hankkivani.
    Mukavaa sykssyn jatkoa! 🙂

    Tykkää

  6. Kyllä saa jo fiilistellä joulua. Onhan huomenna jo marraskuu. Pian ”saa” laittaa tähdet ikkunaan ja valot pihalle. Vähän valoa tähän pimeyteen.
    Mukavaa viikonloppua.
    -anna-

    Tykkää

  7. Täällä odotellaan vauvan lisäksi jo kovasti myös Joulua. Mukaan kaupasta lähtikin jo ensimmäinen Jouluaiheinen lehti, uudet tuikkuastiat sekä pientä joulupuuta varten säkkikankaasta valmistettu pussukka. Vielä hetken kynttilät saavat riittää. Sitten onkin jo valojen aika ja joulukuussa sitten muut joulukoristeet. Nyt tyydyn vielä keräilemään ideoita! ❤
    -Jny1986

    Tykkää

  8. No kyllä saa 🙂 Itsekin annoin joululle pikkusormen ja vetäisi koko käden. Toki kuulun myös niihin, joulun odottajiin, joille joulun rauhaisa tuleminen ja fiilistely on tärkeintä. Itse joulu menee niin nopeasti ohitse, sukuloiden jne. että parempi alkaa omassa kotona jo hyvissä ajoin luoda omaan perhejouluun perinteitä. Kauniita mattoja olet varsinkin kollaasiin poiminut!
    http://taika-aikaa.blogspot.fi/

    Tykkää

  9. Just nyt on aika fiilistellä, olen jo nauttinut glögiä (Valion sokeroimaton, nam) ja piti viikonloppuna ostaa jo piparkakkutaikinaakin pakasteena ja enhän sitä koskaan leivo vaan syön taikinana. Muutama viikko ja viritämme valkoiset paperitähtivalot ikkunoille, 10 tähteä myös ohikulkijoiden iloksi. Parasta on siis minunkin mielestä etukäteen fiilistely. Ikean joulutorilla oli myös kaikkea ihanaa valkoista ja hopeaa. ’Mistä tuntee Joulun…’
     
    ninatonttu ❤

    Tykkää

  10. Ilman muuta! Johan tässä kohta eletään marraskuuta. Mieluummin nyt kuin enää tammikuussa, sitten on jo aika siirtää katse kevääseen. Ei kyllä liity yhtään tähän postaukseen, mutta olisi kiva kuulla sinun vinkkejä raskausajan liikuntaan ja synnytyksen jälkeiseen liikuntaan. Sinulla kun on kokemusta sekä liikunnasta että raskauksista. Toki kaikkihan on aina yksilöllistä, mutta kait sitä jotain yleistäkin on olemassa?

    Tykkää

  11. Saa! :))) Mun mielestä tässä ei ole mitään ongelmaa. Jos haluaa, voi jo vähän fiilistellä. Blogeissa, kaupoissa, kotona lisää kynttilöitä, kenties eka glögi jne. Jos ei halua, voi ohittaa nämä jutut, ei ole pakko mennä kauppojen jouluvalohyllylle.
    Meille tunnelmaa hiipii vähitellen, huomaamatta. Marraskuussa keittiön ikkunalle tulee ehkä jouluvalo, myöhemmin muualle. Tosin joinakin vuosina haluan laittaa ne vasta joulukuun puolella. Yksiä oikeita sääntöjä ei ole, ihan parasta ❤ Ajatus joulusta ei ole stressi.

    Tykkää

  12. Pikku hiljaa sitä alkaa itsekin miettiä jo tulevaa joulun sisustusta, joten kyllä saa joulusta jo puhua.. 🙂 Elloksella on kaikkea kivaa mitä voisin ajatella hankkivani.
    Mukavaa sykssyn jatkoa! 🙂

    Tykkää

  13. Kyllä saa jo fiilistellä joulua. Onhan huomenna jo marraskuu. Pian ”saa” laittaa tähdet ikkunaan ja valot pihalle. Vähän valoa tähän pimeyteen.
    Mukavaa viikonloppua.
    -anna-

    Tykkää

  14. Täällä odotellaan vauvan lisäksi jo kovasti myös Joulua. Mukaan kaupasta lähtikin jo ensimmäinen Jouluaiheinen lehti, uudet tuikkuastiat sekä pientä joulupuuta varten säkkikankaasta valmistettu pussukka. Vielä hetken kynttilät saavat riittää. Sitten onkin jo valojen aika ja joulukuussa sitten muut joulukoristeet. Nyt tyydyn vielä keräilemään ideoita! ❤
    -Jny1986

    Tykkää

Jätä kommentti