Kirja Sinulle <3

~arvonta~

Heippa hei, nyt on kirja virallisestekin ulkona ja tänään ehdittiin pikkasen (taas) sitä juhlistaa Menitassa Helsingissä -kiitos teille osallistujille siitä! 🙂

Jatketaan juhlistamista sen verran vielä bloginkin puolella, että jaan tosi mieluusti kahdelle teistäkin omat kappaleet -jos joku nyt ei vielä ole kirjaa ehtinyt hankkia! ;))

Ja jos joku miettii hankkimista, niin kirjaa pitäisi saada suunnilleen kaikista kirjakaupoista (ja jollei heti löydy paikan päältä niin tilaavat kyllä) ja netistä esimerkiksi adlibrikseltä ihan parissa päivässä. Suosittelen, siitä tuli oikein nätti – niin ulkoisesti kuin sisällöltäänkin. 😀 Vaikka itse sanonkin, täytyyhän tällaisesta vauvasta vähän ylpeä olla. :))

Eli kommettia vaan jos oma kappale houkuttelee; arvon voittajan jo huomenna eli keskiviikkoiltana! Hop hop.

Tulossa myös asiaa mm. treenistä, itsetunnosta ja hiuksista… Joten nähdään pian! 🙂

–> Kommenttia sitten vaan… :))

1 500 vastausta artikkeliin “Kirja Sinulle <3

  1. Ihanan näköinen kirja! Onnittelut sinulle urakasta. Toivottavasti arpaonni suosii juuri minua.
    t.Henni Hoo

    Tykkää

  2. Onnea tuoreesta kirjasta! Olisi ihana saada tuo kirja. Blogisi on inspiroiva ja siellä on paljon kauniita kuvia ja elämäsi Norjassa kiehtovaa, koska itselläni etenkin Pohjois-Norja on lähellä sydäntäni. 
    Tiina 

    Tykkää

  3. paljon onnea kirjasta! ehdinkin silmäillä sitä jo kirjakaupassa. olen mukana arvonnassa ja toivon, että onni osuu kohdalle.

    Tykkää

  4. Paljon onnea upean näköisestä kirjasta!!! Ehdottomasti mukana arvonnassa, jos vielä ehtii mukaan..monet neuleesi tehneenä ehdottomasti tästä olisi iloa!
    T. Leena

    Tykkää

  5. Toivottavasti ehdin mukaan arvontaan. Olisi kiva saada kirja omaksi. Onnea Sinulle joka tapauksessa! Kivan näköinen kirja!
    -Heidi

    Tykkää

  6. Onnea kirjasta! Olen jo jonkin aikaa kuulunut lukijoihisi. Ihania juttuja elämästänne kirjoitat ja kuvat ovat Upeita. Tykkään tikuta myös, mutta tällä hetkellä pienet lapset ja työssäkäynti ei anna aikaa sille asialle. Olen arvonnassa mukana!
    Päivi

    Tykkää

  7. Ehdottomasti haluan mukaan arvontaan. Itse on osaa neuloa, mutta tuon kirjan avulla voin työllistää äitiäni:)

    Tykkää

  8. Kirjasi ohjeet vaikuttavat sellaisilta, että pidemmän aikaa uinuneen neulontaharrastuksen voisi viritellä uudelleen. Iloitset kirjan valmistumisesta ansaitusti, se on hieno saavutus! Jos vielä ehtii, mukana arvonnassa.
    Kati L.

    Tykkää

  9. Mielelläni olen kirja-arvonnassa mukana, jos sais uusia inspiksiä neulomiseen. Mahti onnittelut uutuuskirjan johdosta.

    Tykkää

  10. Hei,
    Inhosin käsityötunteja koulussa ja eniten inhosin kutomista. Mutta blogisi ansiosta, olen aloittanut kutomisen. Olen jo yli 45-v., eli kouluajoista on kauan! Mutta aloitin kutomisen viime vuonna, kun innostuin monista ihanista neuleistasi. Ihan huippua että jaksoit tehdä neuleopas kirjan. Ja kyllä kiitos, mielelläni ottaisin kirjan vastaan lahjaksi! yt Heidi

    Tykkää

  11. Wau, onneksi olkoon Johanna! Näyttää oikein kauniilta ja sinun tyyliseltä kirjalta. 🙂 Ehdinkö arvontaan vielä mukaan?
    T: Anna E

    Tykkää

  12. Ihanalta vaikuttaa uusi kirjasi, ONNEA siitä!
    Tämän avulla olisi ihana virittää jälleen neulomisharrastus käyntiin, vuosien tauon jälkeen.
     
    ~HeliS~

    Tykkää

  13. Voi kun saisin kirjan! Äitiysloman tavoitteena oli opetella neulomaan omalle lapselle ja itselle, ehkä saisin kirjasta inspiraatiota!!
    -Paula

    Tykkää

  14. Ihanat noi sun etuhiukset! 🙂
    Ja olisipa mukava saada tuo kirja. 🙂 Tosin, jos ei onni arvonnassa suosi, niin sitten täytyypi tilailla tai katsella kirjastosta. 🙂
    T.Katja

    Tykkää

  15. Olen vasta hiljattain löytänyt käsitöiden harrastamisen ja vielä vähän hapuillen enimmäkseen haaveilen erilaisten töiden toteuttamisesta. Mitään käsityökirjaa en vielä omista, mutta tästäpä kun osoisi arpaonni, niin olisi paremmat rahkeet toteuttaakin esim. ihania neuleitasi! 🙂

    Tykkää

  16. Tuo lammas on iihana ja tunnelmakuva ”Ulkomaille muuttanut-osiossa niin upea. Haaveilujen ja uusien ideoiden kirja!Kauniita värejä ja asetelmia, täman kanssa viihtyy varmasti pitkään. 
    Minna

    Tykkää

  17. Onnea kirjan johdosta, mahtavaa!
    Olen hurahtanut villasukkien kutomiseen. Pitkästä aikaa olisi kiva kokeilla erilasitenkin käsitöiden tekoa kuten tuollaista palmikkoneuletta 🙂
    Ihanaa kevättä!

    Tykkää

  18. Onnea hienosta kirjasta! Mulla puikot kolisee ja kilisee tasaiseen tahtiin. Olisi kiva saada jotain uusia raikkaita ohjeita. Ihanaa kevättä 🙂
    Pia

    Tykkää

  19. Paljon onnea ihanasta kirjasta. Toivoisin kirjaa tyttärelleni 18 v. lahjaksi. Aurinkoista ja mukavaa kevään jatkoa:)

    Tykkää

  20. Sylintäydeltä onnea! Mahtavan kirjan olet saanut aikaan! Mielelläni ottaisin sen, en kirjahyllyyn vaan käyttöön 🙂
    Kaikki neuleesi on niin hienoja. Eilen kävin jo kirjaa ostamassa mutta ei ollut saatavilla siinä kirjakaupassa, joten koitan onneani näin. 
    Mari

    Tykkää

  21. Onnea kirjasta! Se näyttää kauniilta, ja olisi ihana saada omaksi, varsinkin piristämään pitkää sairaslomaa 🙂 Olen himokutoja aina talvisin, ja inspiraatiosi myötä tein myös viime kesänä bambuneuleen.
     
    Anioni

    Tykkää

  22. Tämän jutun kuva sinusta oli yksi parhaimmista blogissasi mun mielestäni.
    Arvonnassa mukana myös

    Tykkää

  23. Ehtiskö vielä mukaan arvontaan…
    Hypistelin jo kirjaa kaupassa. Kauniilta näytti – onnittelut esikoisteoksesta:)
     
    -Liisa T.-

    Tykkää

  24. Hei,
    Ostin jo omani, joten kommentti vaan: kiitos ihanasta kirjasta, se on joka euron arvoinen, vähintään!
    Merja

    Tykkää

Jätä kommentti