Mikä näistä asuista….

~ yhteistyössä Your Facen kanssa ~

…on sun lemppari?

Postaus on siis totetutettu yhteistyössä Me Naisten ja Your Facen kanssa, kaikki vaatteet on saatu Your Facelta (mekot 4 ja 7 Rill’s, mutta nekin saatavilla Your Face -myymälöissä ) lainaan ja olen ne pukenut ja yhdistänyt haluamallani tavalla.. Pari lemppariani olisin hyvinkin mieluusti pitänyt itselläni, joku sitten taas ei ihan omalta tuntunut. 

Mutta mitäs mieltä Te olette? Mikä on näistä kivoin kevätlookki? :))

Kirjoita suosikkiasusi numero kommenttiboksiin (hauska nähdä valikoituuko sieltä jotain selkää ”voittajaa”) ja olet mukana 100 euron Your Face -lahjakortin arvonnassa. Nekin, jotka eivät lahjakorttia voita, voivat toki Your Facen liikkeessä mainita ”kalastajan vaimo”; silläkin saa 20% alennuksen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta toukokuun loppuun, 31.5. asti. 🙂

Entä kuka voitti hiushemmottelua? :)) Inochin Kerastase -hiustuotepaketin saapi seuraava onnekas kommentti:

Olisipa ihana kerrankin kokeilla tuollaisia luxustuotteita omiin pitkiin hiuksiini. Toivottavasti arpaonni suosii minua.

Terveisin

liisa

(Pre-wash kuorintaa tässä nyt muutaman kerran kotona kokeilleena voin todeta, että tuote varmasti ravitsee, mutta myös jättää kyllä hiukset tosi kuohkeiksi, eron huomaa jo shampooperuvaiheessa…. jos harkitsette tuotteen testausta. Voihan sitä testausta tietty kysyä jo kampaajalla hiustenpesuvaiheessa! :))

Okei jätä kommentti ja jatka kivaa perjantai-iltaa. 😀

(Kiitos tuhannesti myös ed. postauksen kommenteista, jatka toki myös sinne kommentointia :))

1 852 vastausta artikkeliin “Mikä näistä asuista….

Jätä kommentti