Tyttöjen ilta rantakaupalla

 

 

Kun ystävällä on putiikki keskustan rannassa. 

Kun naapurin ravintoloista kantautuu musiikki ja takapihan rapulla voi katsella keskustaan lipuvia veneitä.

Kun voi juoda viiniä ja hullutella vaatteiden ja värien kanssa lukitussa kaupassa. Vähän salaa. Nauraa, sovittaa ja inspiroitua.

Viettää aikaa yhdessä.

Ihastua punottujen thaimaalaiskorien värikkäisiin pampuloihin.

Pitäisköhän tehdä pampulat omaankin kesäkoriin? 🙂

 

 

41 vastausta artikkeliin “Tyttöjen ilta rantakaupalla

  1. Ihania kuvia ja tunnelmia taas kerran ☺️ minä niin tykkään ! Aivan parasta arjen ilostuttaja, Kalastajan vaimo ?

    Tykkää

  2. Pellavainen mekko nauravaisen rouvan  päällä on ihana,tuon haluan kyllä itselleni ostaa..on niin miun maun mukkaa..myydäänkö noita Suomessa:)?

    Tykkää

    1. Joo se on tosi kaunis. Tyylikäs, munkin makuun 🙂 Oiskohan ollut merkkiä Close to heart, en tieda saako Suomesta… :/

      Tykkää

  3. Hei,
    enkö osaa käyttää vai onko blogin selailu muuttunut? Etusivulta näkyy vain yksi postaus kerrallaan kommenteineen ja jos haluaa lukea toisenkin postauksen niin pitää sivuvalikosta valita… (aikaisemmin oli useampi postaus peräkkäin ja kommenteihin klikattiin erikseen) Ymmärsitköhän, mitä tarkoitin 🙂 Eniveis, vanhempi tapa oli mielestäni paljon mukavampi! Käyn harvemmin täällä lueskelemassa ja luen useamman postauksen peräkkäin. Pelkistä otsikoista sivureunasta en muista olenko lukenut jo sen postauksen.

    Tykkää

    1. samaa mieltä! Ärsyttävää kun pitää palailla ja venkslailla, eikä pääse jonossa lukemaan vanhoja postauksia!

      Tykkää

      1. Minulla ainakin seuraava postaus tulee, kun vaan rullaa riittävän alas kommentien jälkeen. Myönnän kyllä itsekin, että on hiukan rasittava, mutta pystyn elämään tämän asian kanssa 🙂

        Tykkää

      2. 😀 Joo totta postausten välissä on paljon muuta tavaraa. Kiitos palautteesta, hyvä parannusehdotus! 🙂

        Tykkää

    2. Täällä myös samaa mieltä! Vähän kömpelö ja rasittava tämä uusi asettelu vaikka sisältö on yhtä kivaa kuin ennenkin 🙂

      Tykkää

  4. Ihania kuvia! Vaivaamaan jäivät pellavannäköiset valkoiset housut, kenen mahtavat olla? Löytyyköhän täältä Suomesta?

    Tykkää

  5. Voi että ihana tunnelma! Hymyilytti katsella ensin kuvat ja sitten lukea tuo teksti, joka kyllä niin jotenkin vielä vahvisti kivaa fiilistä. 
    Minulle jäi muuten jostain sinun postauksesta mieleen se Katherine Pancolin Krokotiilin keltaiset silmät. Piti hankkia se ja ai kun se olikin hyvä. Täytyy hakea ne seuraavat osat ja toivoa, että ne on yhtä hyviä. 
    Ansa

    Tykkää

  6. Kuvista välittyi loistavasti tyttöjenillan tunnelma; mukavaa yhdessä oloa.
    Itsekin jäin kaipailemaan muutamista vaatteista lisätietoa, kuten toisessa kuvassa olevista chinoista ja raitamekosta, valkoisista housuista ja yleensäkin kuvissa esiintyvistä mekoista… Osaatko kertoa lisätietoja?

    Tykkää

    1. Kiitti 🙂 Raitamekkoe en vlitettavasti muista, mutta monet muut vaatteet olivat Katrin Uri -merkkiä, ainakin housut. 🙂

      Tykkää

  7. Heippa, missä tämä putiikki sijaitsee? Lähdössä ensi viikolla Norjaan Stavangeriin, siellä asuvan suomalaisen rakkaan ystävättäreni luo kylään.

    Tykkää

    1. Hei, Lillesandissa ihan Etelä-Norjassa. Stavangerista kestää kyllä nelisen tuntia autolla… Hyvää lomaa! Stavanger on hieno!!! 😀

      Tykkää

  8. Onpa ihanan iloinen meininki 🙂 Tosi kivat korikassit pampuloineen ja aivan ihanat varvastossut jollakulla jalassaan. Nämä uudet postaukset eivät enää päivity vaikka olen tallentanut blogisi WordPressiini. ??

    Tykkää

    1. Hmm, täytyy kysyä mikä vikana, toivottavasti ehkä korjattukin jo toi päivitysongelma!

      Tykkää

  9. Ihana putiikki ystävälläsi ja aivan ihania vaatteita ( raita maximekko, sininen neuletakki, harmaa lyhyt mekko ja nuita koruja)…saakohan nuita täältä Suomen kolkasta? Ihana tuo sinun kaupunkisi 🙂
    Kirsi

    Tykkää

    1. 🙂 Aika moni putiikin tuote on juurikin norjalaista designia, joten niitä voi olla vaikea saada Suomesta… Pahoittelen 🙂

      Tykkää

  10. Moikka!
    Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta ja aloin eilen ihmettelemään ”hiljaisuutta”, kunnes tajusin että Blogloviniin ei enää päivitykkään uudet postaukset. Toivottavasti ongelma korjattaisiin pian. Hyvää kesän jatkoa! 🙂

    Tykkää

  11. Olet uskomattoman kova viljelemään noita enkunkielisiä sitaatteja ja mietelmiä!
    Vilautatko joskus, millaiset niistä aiemmin kertomistasi valkoisista terassiverhoista tuli 🙂

    Tykkää

    1. Heippa, joo enkunkieliset ovat siitä hyviä että nämä  mun norjalaisetkin ymmärtävät. 🙂 Että on edes joskus tekstiä joka passaa kaikille. Ja joo täytyy kuvailla terassia taas joskus verhot päällä! Ne on vähän sellaisia joita ei aina jaksa/muista/voi pitää. 

      Tykkää

  12. hei, olen samaa mieltä siitä,että blogin lukeminen on nykyään huomattavasti vaikeutunut. Harmi. Kiitokset mukavasta ja hyvää mieltä tuovasta blogistasi☺️.
    t.Johanna

    Tykkää

  13. Voi miten kivoja vaatteita! Muistatko mitä merkkiä tumman lyhythiuksisen ladyn päällä oleva villapaita on? Aivan ihana! Sellainen lempivillapaita. Aina ei viitsi/jaksa neuloa vaatekappaleita. Oli varmaan mukava tyttöjen ilta, aivan oikeassa paikassa. Minusta nuo tatuoinnit ovat ihania kesällä. 

    Tykkää

  14. Hei, kuvassa monta ihanaa vaatetta, onko kyseisellä kaupalla nettisivusto? Olisin kiinnostunut mm.ponchosta, mikä merkki, ja mistä voisi ostaa :)? Mukavaa kesää!!

    Tykkää

Jätä kommentti