(Paljon) lunta, pari reikäneuletta & sukset!

Loca Pasion talven keskelle 😉

 

Täällä on satanut lunta siitä asti kun lauantai-iltana saavuimme kotiin. Edelleen. Tauotta.

Töihin olen ajellut moottoritiellä parhaimmillaan kuuttakymppiä. Pikkuteillä yrittänyt lähinnä nähdä tien ja ojan rajan, nopeudella (hitaudella) ollenkaan väliä. 

Mutta ei täällä niin kylmä (kuin Suomessa, hrrr), jotain -8 astetta. Kiva talvikeli siis. Täällä meillä vaan aika usein tulee nämä lumet yhdellä iskulla, kaikki kerralla. 😉 Jotenkin joka vuosi niin, että tilanne on kaaos.

Mun mielestä tää on kyllä ihan huippua. Kunnon talvi, lunta ja pakkasta. Lisää vaan, molempia! Näistä on pakko nauttia sen aikaa kun voi. Siksipä kävin ostamassa tänään, tsadaa, sukset!! Jeps, monoineen ja sauvoineen. Olen ehkä maailman huonoin hiihtäjä; kuten suksimyyjällekin sanoin, elendig. Surkea. Että mulle ei kannata myydä mitään kalliita, nopeasti liukuvia valioyksilöitä. En ole hiihtänyt kymmeneen vuoteen. Ainakaan. Mutta haluan. Ei minusta hyvää varmasti tulekaan, mut jos jotenkuten.

Nyt (siis just nyt) meinaan lähteä kokeilemaan. 😛

Huomenna nimittäin koko innostunut perhe lähtee suksiretkelle ja jotenkin tuntuu siltä et mun pakko ihan pikkasen kokeilla voiko siitä tulla mitään. 

 

Tänään päällä oli äidin tekemä reikäneule, jonka sain joululahjaksi. Kiitti ❤ (mokkajäljitelmäpöksyt Gina Tricot) 

Juuri joulun alla omillakin puikoilla alkoi syntymään jonkinlaista reikä-pitsineulekuviota (telepatiaa äitin kanssa), joka nyt alkaa lähestymään loppuaan. Valmistuu varmaan tässä viikonloppuna jos suksiretkiltäni suinkin kerkiän. Yritän sitten laittaa ohjetta. 🙂

Oikein lämmintä perjantai-iltaa (tai kylmää jos joku muukin vielä meinaa ulos); tässäpä yksi lämmikebiisi (ja kenties treenimotivatiotakin :P), ihana Loca Pasion…. ❤ ❤

 

 

 

 

38 vastausta artikkeliin “(Paljon) lunta, pari reikäneuletta & sukset!

  1. Tuo päälläsi oleva äidin tekemä reikäneule on tosi kaunis, haluaisin myös…ei ehkä ole mahdottoman vaikea tehdä.
    Täällä etelä-Suomessa on pakkanen mukavasti lauhtunut huippulukemista ja viikonlopuksi tulossa lumisateita ja toivottavasti mukavia ulkoilusäitä.

    Tykkää

  2. Ihanat nuo sinun hiukset! Vasta nyt jotenkin huomasin mikä kaunis tummempi sävy niissä on. Sopii sulle hyvin 🙂

    Tykkää

    1. Kiitti! Joo viihdyn kanssa tosi hyvin -etenkin talvella kun musta tyvikasvu blogissa tukassa ei oo mikään kovin kaunis 😁

      Tykkää

  3. Kauniita kuvia ja upeita neuleita. Löytyyköhän reikäneuleen ohje netistä tai vastaavanlaisen ohjetta?

    Tykkää

  4. Minä olen se maailmankaikkeuden surkein hiihtäjä. Ollut aina ja kouluajan jälkeen totesin, että ei ole pakko. Kunnes viime vuonna päätin olla siirtämättä tätä ajatusta lapsilleni… ja hankin sukset, voidakseni hiihtää heidän kanssaan. Hommasin sellaiset ”ei tarvi osata voidella” nanogripit… ja hiihto osoittautuikin ihan kivaksi hommaksi! 🙂 Ei enää lipsunut yksi eteen ja kaksi taakse. Hiki tuli vauhdista, ei enää tuskasta. Positiivinen yllätys!

    Tykkää

    1. Joo vaikuttaa silti että saatan kanssa tykätä tästä!! Nyt lähdetään kunnon laduille. Saa nähdä 😀

      Tykkää

      1. Housut on ihanat, kipitin hakemaan ja Gina Kuopio hinta vain 15 eur alessa.
        Kiitos vinkistä. Iloa tammikuun arkeen.

        Tykkää

  5. HeipäHei täältä ”arktisesta” EteläSuomesta,nyt tosin taitaa alkaa lauhtumaan.Pakkaset ei tosin minua haittaa,oikeastaan niistä nautin,kaduilla on niin rauhallista liikkua.Minun asiani koskee myös neuleita,nimittäin Norjalaisia villapaitoja,omistan niitä kolme,kaksi taitaa olla ihan paikallista villaa.Kysymys,oletko tietoinen niistä,lähinnä onko niissä kirjailuissa paikkakuntalaisia eroja;onko mitään sivustoa missä niistä olisi jotain mallitietoja.Muistaakseni olen kuullut että paikallisia eroja olisi.

    Tykkää

    1. Moikka, on niitä alunperin ollut, mitä alueellisia eroja, mutta nykyään siitä ei ole kyllä mitään puhetta/tietoa. Olen joskus ihan yrittänyt etsiä tietoa itsekin. Kyllähän varmaan kirjoista löytyisikin, jos kävisi kirjastossa… Mutta en valitettavasti osaa auttaa… Ehkä joku päivä innostun selvittämään asiaa, kerron sitten! 😀

      Tykkää

      1. Hei, Lene Holme-Samsøe ja Liv Sandvik Jakobsen on julkaisseet aiheesta kaksikin kirjaa, Kofteboken 1 ja Kofteboken 2. Saa tilattua Suomeenkin ainakin ad libriksestä. Jälkimmäinen naisista julkaisee myös kivaa, tosi ”norjalaista” blogia ”Livs lyst”, jossa näitä erilaisia malleja on joskus esitelty.

        Tykkää

  6. Mielettömän kaunis neule, ja myös puikoilla odottava näyttää ihanalta <3. Olen juuri neulomassa kirjassasi olevaa Puno-neuletta – täytyy tehdä se nopeasti valmiiksi, vilukissa kun olen :).

    Tykkää

  7. Satumaisia kuvia, ihania! Lumi ja pakkanen on parasta!♡ ja hiihtäminenhän on huippua! Terveisin Talvi-ihminen :’D

    Tykkää

  8. tilasin pierre robertilla sellaisen merinovillaisen topin. just pistin päälle, ja tätä tulee kyllä käytettyä paljon varmasti, tuntuu aivan ihanan lämmittävältä päällä 🙂

    Tykkää

    1. Villa on kyllä hyvä matsku alinna; tykkään kanssa noista PR -villoista. Kiva kuulla 🙂

      Tykkää

      1. Tilasin myös kerrastot lastenlapsille ja itselleni aluspaidan. Ovat ihania! Miellyttävän tuntuisia iholle! Kiitos, että jaoit alennusprosentit. Isossa määrässä oli tuntuva alennus!

        Tykkää

  9. Mistä olet ostanut kauniin pitkän villatakin? Ihanat ovat noi pitsineuleet myös, voi kun osaisi neuloa!

    Tykkää

  10. Toivottavasti hiihto sujui hyvin. Minä odottelen vielä niitä latuja tänne pääkaupunkiseudun rannikolle. Hihto on yksi parhaimpia talviurheilulajeja. 

    Ihastuin äitisi tekemään reikäneuleeseen. Innostuisikohan äitisi jakamaan ohjeen näin julkisesti? 

    Ainakin äidillesi terveiset että puikot näyttävät heiluvan loistavasti niin äidillä kuin tyttärelläkin.

    Tykkää

    1. No äitiltään tää on varmaan koko innostus lähtenytkin, sillä on kanssa puikot aina käsissä 😀 Ihan supertaitava käsitöistä! Kysyn siltä ohjetta. 🙂

      Tykkää

  11. Hei!
    Kauniita maisemia siellä!Ihana talvi!vähän menee aiheen sivu,mutta olen pitkään ihastellut tuota kelloasi,mikäköhän merkki/malli se tarkemmin on…?

    Tykkää

    1. Kello on Nick Cabana. Tilasin itselleni saman merkin vain nahkarannekkeella. Tuli nopeasti ja oli pakattu hauskaan puulaatikkoon. 😉

      Tykkää

  12. Reikäneuleohjetta kaipaisin minäkin! Ihanat legginsit! Hienoa, että olet innostunut hiihtämään. Toista sellaista urheilulajia mitä varusteidenodtamisen jälkeen voisi harrastaa ilmaiseksi, ulkona raikkaassa ilmassa ja mikä rasittaa mukavasti kaikkia kehon lihaksia saa hakea.

    Tykkää

    1. No ihan totta! Aivan ihanaa vaihtelua juoksulle; melkeinpä vielä nautittavampaa ja pehmeämpää kuin juoksu ja silti vähintään yhtä tehokasta. Olen aivan fiiliksissä 😀

      Tykkää

  13. Ihania biisejä laitat aina tänne! Viimeksi ihastuin todella Sandra Lyngin biisiin ja nyt tämä vei mukana. Toki on muitakin ollut. Tuota Sandraa on alkanut nyt myös kuulua radiosta:)

    Tykkää

  14. Olisko mitenkään mahdollista saada reikäneuleen mittoja? Neuleen kokonaiskorkeus, leveys (tai ymp.mitta) sekä samat hihoista? Mitat auttaisi neuleen valmistamisessa 🙂

    Etukäteiskiitos mahdollisesta vaivannäöstäsi !

    Tykkää

Jätä kommentti