Boheemi ihminen

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoinneille -sekä sille facebookviestille jonka sain ❤
Vakuutuin siitä, ettei talo kuitenkaan ollut meidän talo. Olen paljon huolettomampi, rennompi, sotkuisempi ja boheemimpi ihminen kuin mitä avioerotalossa asuvien tulisi olla.
Jotenkin se sitäpaitsi muistuttaa minua edellisestä suhteestani; asuin edellisen poikaystäväni kanssa onnellisena vuosia pienessä loukossa ja kun ostimme uuden meille oikeastaan liian suurenkin kodin, alkoi kaikki mennä pieleen. Ja ero tuli ihan pian talon oston jälkeen.
Ehkä avioerotalo olisi ollut ihan sitä samaa tyyppiä; liian hieno meille.
Siinä vaan houkutti suuresti valmius (me ei olla ihan hirveän kiinnostuneita remontoimaan), iso tontti ja keskustan läheinen rauhallinen sijainti -sitäpaitsi luotan siihen, et me tehdään talosta kuin talosta meille kotoisa.
Mut me ei olla noin hienoja sit kuitenkaan 😉
-Kuten päivän asustakin taas näkee:
Takki siskon vanha, neule Odd Molly (jos joku ei vielä tienyt), toppi Indiska, farkkuleggarit GT ja laukku Mulberry

Nyt meitä on alkanut houkuttaa täysin ennakkoajatusten vastaisesti yksi täysrempattava talovanhus, joka sijaintinsa puolesta olisi mahtava. Lähdetään katsomaan sitä toista kertaa NYT. Heippa siis!

29 vastausta artikkeliin “Boheemi ihminen

 1. Heippa! Kerrothan meille miltä talovanhus vaikutti… 🙂
  *jää pitämään peukkuja*
  .erin.
  PS. Ja sorry, kun menin ärsyyntymään tuolla huutokaupan puolella taas yhdelle anonyymille… :/ Olisi voinut antaa vaan olla. *lupaa pyhästi olla jatkossa hiljaa*

  Tykkää

 2. Itse olen kans aika huoleton asumisen suhteen, ja tuskailen ihan saman asian kanssa omassa blogissani. Tänään mennään mekin katsomaan omaamme…

  Tykkää

 3. Onnea talon etsintään ! Hienolta näytti se avioerotalo, mutta hyvä kääntää positiiviseksi se asia, ettette sitä saaneet -> parempaa on tulossa varmasti !

  Tykkää

 4. Tsemppiä talovanhuksen katselmukseen!
  Sanovat viisaammat, että sen tietää kun Oikea tulee kohdalle. ;))

  Tykkää

 5. Se avioerotalo oli tosiaan upean näkönen, mutta vähän sellanen ettei siellä oikein uskaltais sotkea, kun oli niin puhdas ja siisti 🙂 Toivottavasti käy paremmin tämän talovanhuksen kanssa!

  Tykkää

 6. Täällä itserempatussa (tai no, miehen käsialaa) talovanhuksessa asuva pitää kovasti peukkuja!! Hih, avioerotalo olis ollu meillekin ihan liian fiini. Nimim. ”suurten linjojen ihminen, myös siivouksessa” 😀

  Tykkää

 7. Avioerotalo on varmaan nimensä veroinen syystä…
  Mun tuttavapiirissä puhutaan ”avioerotalosta” silloin kun kyseessä on just sellainen huonokuntoinen talovanhus (yleensä rintamamiestalo) jota nuoren emännän kadet syyhyää päästä remppaamaan! Syystä että varsinkin pienten lasten vanhemmille usein tulee ero sitä vanhaa ihastusta rempatessa:)
  Kahdeksaa avioeroa olen päässyt todistamaan itsekin…mutta varmasti niitäkin on jotka selviävät siitä rempan keskellä asumisestakin.
  Luin joskus jostakin että joku yliopisto jossain oli tehnyt tutkimuksen joka osoitti että ihmiset jotka elävät ahtaasti ovat onnellisempia parisuhteissaan kuin ne joilla on tilaa ja lääniä…tiedä sitten…kiva kuitenkin seurailla teidän talonhankintaa:)

  Tykkää

 8. Meillä rempan keskellä asuminen on onneksi sujunut ihan hyvin. Oikeastaan vaan nautitaan siitä, että pääsee näkemään, kuinka paikat muuttavat muotoaan. Välillä mulla on kyllä heikkojakin hetkiä, jolloin saan lyhyitä raivokohtauksia sotkun takia… Silloin alan tehdä jotain muuta, ja jo helpottaa taas. 😀

  Tykkää

 9. Peukutan! Talovanhus kuulostaa ihanalta ajatukselta — toisaalta sulla on kaksi pientä lasta ja reissuava mies… No, te teette aivan varmaasti parhaan mahdollisen päätöksen ja ratkaisun ja jossain odottaa Täydellinen Uusi Koti. Ehkäpä näette sen ensimmäistä kertaa jo tänään?

  Tykkää

 10. IHANAA!:)) Kyllä se vaan sitten kolahtaa yleensä kummallekin, kun talo on Se Oikea… Voi että, tulipa ihana fiilis tämän talon kohdalla jotenkin… *peukut pystyssä!!* P.S. Tuo Indiskan tunika on ältsin hauska!

  Tykkää

 11. Ihanaa, ettei elämä kaatunut siihen suruun, ettei siitä avioerotalosta tullutkaan teidän koti. Miltäs se täysrempattava koti vaikutti toisella kertaa? Jos siihen remppaan vaikka saisi apuja jostain 🙂

  Tykkää

 12. Hiljaa hyvä tulee, jos päädytte rempattavaan taloon, niin teette sitä pikku hiljaa niin ei perhe-elämäkään pääse kärsimään 😉 Olen ihan varma, että sun taidoilla ja maulla saatte tehtyä vaikka mörskästä huippuvillan!Me ollaan aina oltu miehen kanssa sitä mieltä, ettei meille sovi liian iso talo. Nytkin, kun muutettiin olin ensin tosi ihastunut sellaiseen parisataaneliöiseen, mutta sitten kun astuttiin nykyiseen, eli puolet pienempään, tiesin, että tämä oli se oikea. Samoin mies. Italiassa sanotaankin, että due cuori in una capanna, eli kaksi sydäntä majassa, tarkoittaa, että rakkaus tekee majastakin linnan…

  Tykkää

 13. Pakko kyllä vielä tsempata sua (teitä) kertomalla, että me ostettiin täysin alkuperäisessä kunnossa oleva rintamamiestalo ja samaan syssyyn syntyi eka lapsi. Ja mies oli reissuhommissa tai sitten paiski hommia raksalla… Mutta niin vain tulee 9 v. tässä talossa ja lapsiakin on kaksi. Ei se herkkua aina ollut mutta lopussa kiitos seisoi 😀

  Tykkää

 14. Olispas mullakin sisko joka antaisi noin kivoja takkeja 🙂 Ihana! Ja boheeminen söpöys ja rento tyylikkyys voittaa mun mielestä aina liian steriilit ja täydelliset asiat! Elämästähän kuuluu nauttia!

  Tykkää

 15. Toivottavasti uusi talo on ”se oikea” 🙂 Ihailen kovasti tyyliäsi ja tuota Mulberryn laukkua 😉

  Tykkää

 16. Leivoin synttärieni ja vauvauutisten vuoksi töihin marjapiirakat ja kaksi isoa piirakkaa vain humpsahti työkavereideni suuhun kehujen kera. Kiitos ohjeesta!
  Onnea talon etsintään, meillä se syksyllä edessä, kun olemme selvinneetputkiremontista…

  Tykkää

 17. Kyllä se tulee sitten luo kun on tarkoitettu niin, oli uusi tai vanha, siisti tai boheemi. Vaikeinta on tottakai se odotus 🙂 mutta varmasti pian joku sattuu kohdalle joka tunnistaa omakseen.

  Tykkää

 18. Miten meni talon kanssa? Meille tuli aikalailla yllätyksenä miten tämä asunnon välitys täällä Suomessa toimii. Aivan käsittämätöntä vedätystä!!!
  Talo oli meille juuri sopiva, mutta meitä yritettiin vedättää maksamaan siitä enemmän kuin pyyntihinnan. Kirjoitin tapauksesta blogiinikin jos sua kiinnostaa.
  Toivottavasti siellä Norjassa ei toimita ihan näin kurjasti…

  Tykkää

 19. Moi
  Varmasti sitten tulee hyvä fiilis kun löytää sen kodin sydämenuudesta asunnostamulle ainakin kävi niin;)
  Kun astuin taloon se toivotti tervetulleeksi heti.
  Tsempit kyllä se oikea vielä löytyy!.
  Kivan pirteä päivän asu:)
  Jamelia

  Tykkää

 20. Munkin mielenkiinto heräs;) Kerro heti lisää! Mulla on tosi kovasti päässä kaikenlaisia remppasuunnitelmia meidän uuteen kotiin… Mun mielestä on ihanaa tehdä kodista oman näköinen. Ja meidän suhde ei mun mielestä ole kärsiny tän nykyisenkään kodin remontista, päin vastoin. Tulee puuhasteltua yhdessä:)Mutta kukin tyylillään.
  Oot taas niin sievänä:)

  Tykkää

 21. Kaunis talo ja hyvin on sisustettu maulla. Jos sanon että minun mieleen talo liian fiini se pitänee paikkansa. Talossa saa olla sitä tunnelmaa, kotoisuutta ja niitä omia ratkaisuja. Talovanhukset on ihania siinä mielessä että saat tehdä oman mielen mukaisen remontin aina. Esimerkiksi tuota edellisen postauksen taloa en itse viitsisi lähteä edes remontoimaan kun on noinkin uusi mutta ei olisi makuuni ei -saattaisin ahdistua. Ulkoa kyllä vallan ihastuttava. Kaunista viikkoa 🙂

  Tykkää

 22. Aivan ihastuttava,kaunis blogi sinulla!! :)Olenkin täällä monesti kurkkinut mutta nyt muistin jättää kommentin! 🙂

  Tykkää

 23. Hei!Käyn aina silloin tällöin lukemassa blogiasi.Pidän rennosta asenteestasi elämään :DSiskon vanha takki on aivan IHANA!Onnea uuden kodin etsintään!
  Nuheila

  Tykkää

 24. Good day I am so glad I found your weblog, I really found you by error, while I was searching on Askjeeve for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a incredible post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don?t have time to look over it all at the moment but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much more, Please do keep up the excellent job.

  Tykkää

 25. Good a person webpage owner results webpage submit excellent sharings in such a blog continually have entertaining

  Tykkää

 26. … [Trackback]…
  […] Informations on that Topic: kalastajanvaimo.indiedays.com/2010/05/10/boheemi-ihminen/ […]…

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: