Blått og hvitt på taket

Vietettiin tänään oikeestaan ekaa kertaa tänä vuonna aikaa katolla. Ei ole oikein ollut motivaatiota laittaa koko terassia kun se muutto omaan taloon kesäksi on ollut niin kovasti mielessä. Tavallisesti tähän aikaan ois jo kaikenmaailman istutukset herneistä ruusuihin kylvetty.
pellavahousut H&M, paitis Lexington clothing
Kesän parhaita ja monipuolisimpia varusteita on muuten valkoiset pellavahousut. Hyvin istuvia kannattaa itseasiassa hankkia kaksin kappalein. Nämä ostin 20-vuotiaana eli sellaiset kahdeksan kesää sitten ja samat löytyy mustina. Sopii lähes joka tilaanteeseen.
…Later same day…:
Juu, kuten näkyy… ei olla kauheasti jaksettu panostaa. Edes koristetyynyjä en ole sohvalle tuonut! ;D Sohva on muuten yksi loistava Ikea-ostos, saa levitettyä ihan sängyksi asti.
Juu ja ei ole kuva lavastusta, sain aika rauhassa lukea monta sivua lehteä. Välillä pyöräytin Ainoa takaisin vatsalta selinmakuulle 😀
Aurinkoista, lämmintä ja kaunista viikonloppua!

35 vastausta artikkeliin “Blått og hvitt på taket

 1. Meillä isännällä paloi vihdoin pinna tähän meidän halpis-armeijakämppään ja se haluaa ostaa oman talon. Mä vähän jarruttelen, kun ei tiedetä, mihin se joutuu taas parin vuoden päästä, mutta se on nyt niin innoissaan asiasta, että katselee päivittäin Finn.no:ta. Tämä on ihan väärässä paikassa ja ihan liian kallis, mutta sä tulit heti mieleen:
  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=22322962

  Tykkää

 2. Ps. Ai niin, mullakin valkoiset h&m pellavahousut, on kyllä tosi hyvät. 🙂
  Klem muru! ❤ (vai miten se kirjotettiin…)

  Tykkää

 3. Ihanaa aurinkoa sielläkin!:)Meilläkin jo vauveli pyöriskelee, jatkuvasti mahallaan ja äiti sit auttaa taas takas selälleen…tätä omaa aikaa just sen verran, että ehtii tän pienen kommentin sulle jättää:DYhdyn niin tohon sun edelliseen postaukseen… ajatukset ei aina kulje ja sitku kulkee, niin ne pienet ihmiset kyllä keksii keinon millä sen pysäyttää:)Aurinkoisia päiviä sinne!

  Tykkää

 4. Moikka!
  Olisin kysynyt shopbop.comista muutaman jutun 🙂 Kun tilasit sun beiget toryt sieltä,tuliko ne ihan kotiovelle asti ? Haluisin kovasti tilata sieltä mutta mietityttää jos tavarat hävii postissa, he eivät ota vastuuta..Unkarissa kun asun , postiin ei ole luottamista oman kokemuksen perusteella.Myös tulli maksut tuli mieleen, jouduitko maksamaan mitään?
  Kiitos kovasti ja mukavaa viikonloppua !
  Minky

  Tykkää

 5. Pinja: Oi kiitos ❤
  Nunt: Ehheh mikä talo!! Juu vähä liikaa tota hintaa meillekin ;D
  Hanna: Kiits 😀
  naana: Kiitti taas ihanista sanoista ❤ klem 🙂
  Mitrzi: Aina yhtä kivaa kuulla et joku ymmärtää 😉 Samoin!
  Minky: Juu kyllä ne tuli kotiovelle ihan 2-3 päivän aikana, joku kuriirifirmahan ne toi DHL tai UPS tai joku 🙂 No juuja tuli sieltä kys. firman laskukin perästä, joku muutaman kymmenen euron arvoinen. Mut en nyt niin pahana pitänyt kun postikulut oli siellä shopbopilla ilmaiset ja dollarin kurssikin ihan ok. Niin että tyytyväinen olin 🙂

  Tykkää

 6. Tosi kaunis paita! Mun kaverilla on samanlainen Ikean sohva, mut onko teillä siihen joku sateenpitävä suojus vai roudaatteko patjan aina sisälle? Kieltämättä näitä kattokuvia katsellessa aina ymmärtää, miksi uuden talon ympäristölle on aikamoiset kriteerit 😀

  Tykkää

 7. multa löytyy kanssa noi valkoset pellavahousut… ei vaan tuu käytettyä kun tuntuu että menee heti likakseks..
  voi noita teidän maisemia. IHANA maisema kerrassaan!!!

  Tykkää

 8. Tää on kuin Lexingtonin katalogista, paitsi ehkä parempi 🙂
  Jos toi vika kuva on teidän katolta, niin lopettakaa herran tähden talon etsiminen 🙂 Toihan on ihan täydellinen!
  Mä kaivelen nyt viiniputelin jääkaapista, menen terassille ja katson maisemaa, joka joskus ammoisina aikoina oli merenpohja. Nykyään tosin vahingoksemme pelto, heh.Anyway, muu perhe reissussa, joten ah, mikä rauha (+ huippulämmin ilta)!

  Tykkää

 9. Pellavahousut on ihan kaikista parhaat!Mun uudet meidän kanineiti otti ja rouskutteli reikiä täyteen…paikkailin vaaleanpunaiset H&M:n pellavahousut sitten ohuesta langasta virkatuilla kukkasilla:) Ensiks ommella surautin koneella… Tuli ainakin persoonalliset!Voi apua noita teidän maisemia!

  Tykkää

 10. Aivan ihanan aurikoisia fiiliksiä täällä, oijoi ❤ Olet kyllä niiiiin kaunis mamma! Usein se onkin päivän ihana rentouttava hetki kun saa pienen hetken istahtaa, tai vaikka pötkötellä 😉 ja lukea jotain kivaa lehteä…Aurinkoa sinnekin oikein sylikaupalla!!! 🙂

  Tykkää

 11. Voi vitsi miten ihana kattoterassi 🙂 ja tietysti ihania sun kuvat täällä aina niin kivassa blogissa. Kattoterassi on mun unelma ja täältä Helsingin keskustasta niitä ei ihan helpolla löydy – tai siis ainakaan yhtään järkevissä hinnoissa, joten nyt siis nautin näistä sinun kauniista kuvista!! Oon kyllä ajatellut hyödyntää taloyhtiön tuuletusparveketta ja rakentaa sinne oman ”take away” -tyylisen terassin jonkun jakkaran avulla 😉 tosin saattaa vanhat rouvat ihmetellä…
  Aurinkoista viikonloppua sinne ja ihanaa alkukesää!!

  Tykkää

 12. Niin siis eihän tuota kattoterassia kannata mitenkään sisustaa – tuo maisema voittaa kaikki istutukset (vaikka on nekin kivoja) mennen tullen!! Oikeasti nyt ymmärrän miksi A ei ihan mihin vaan tuosta halua muuttaa…! Ja ihania kuvia, niin kesäisiä ja raikkaita… kuten sinäkin 🙂 Mä niiiiiiin haluaisin myös VALKOISET pellavahousut mutta enhän mä osaa moisia käyttää =/ Kun pitää pukeutua siihen hoikentavaan mustaan, huoh. Tosin, eilen repäisin ja ostin valkoiset leggarit =O Ja on mulla viime kesältä yksi valkoinen hame 🙂 JA meinaan jopa tilata just blogissa esittelemäni Espritin mekon valkoisena… hui 🙂
  Sinne suunnalle aurinkoista viikonloppua – täällä vielä helle mutta huomenna pitäisi jo viiletä, tylsää!!

  Tykkää

 13. Hauskaa ja aurinkoista viikonloppua myös sinne! Tänne oli huomiseksi luvattu sadetta, mutta olihan se muuttunut ja aurinkoa luvassa! 🙂
  Mulla on muuten beiget hennesin pellavahousut jotka oon ostanu kanssa lähemmäs kymmenen vuotta sitte!! Mikskään ei oo menny ja ehkä parhaat kesähousut 🙂
  Ella Kouvolasta

  Tykkää

 14. Ihanaa kun kävit blogissani!!! Tuo vaaleansininen sopii sulle niin kivasti ja ihania kuvia muutenkin.

  Tykkää

 15. Ihanan raikas tuo sun asu!Muutenkin taas niin kivoja kuvia, vois ihan luulla että teidän kämppä on jossain Välimeren rannalla 🙂

  Tykkää

 16. Onpas raikas asu ja ihanan kesäinen tunnelma terassilla – minäkin olen sitä mieltä, että maisemat kruunaa ja muu on toisarvoista. 😉

  Tykkää

 17. Ihania kuvia!Kävin kanssa vilkaisemassa tuota taloa, josta Nunt vinkkasi…ME MUUTETAAN NORJAAN!!! :)…ja mieskin vastasi suoralta kädeltä et muutetaan vaan! …eiku siis pakkaamaan…vai pitäisköhän lotota ensin… 😉
  Terkuin,Anu

  Tykkää

 18. Okei, nyt ymmärrän miksi se merinäköala on niin tärkeä. :o) Se mitä en ymmärrä on, että miten saat asukuvia aikaiseksi kahden lapsen kanssa? Minä kun niitä jaksoin yrittää niin yksi lapsi oli kiinni kamerassa tai jalassa tai viihde-elektroniikkaa säätämässä. :o) Respect.

  Tykkää

 19. Ihan tosi kauniit maisemat teidän katoltanne!
  Ja tykkäsin ekassa kuvassa olevista kengistäsi. Olen nähnyt samanlaisia vain kuvissa enkä ole ollut aivan vakuuttunut. Nyt kun näin ne jonkun jalassa, alkoi tehdä itsekin mieli samanlaisia 🙂

  Tykkää

 20. Ihanaa että tekin vihdoin saitte näistä meidän säistä osaksenne 🙂 Itsekin yrittänyt nauttia täysin siemuaksin kun on ollut lomaa, huomisesta eteenpäin pitäs viiletä. Mutta ei niin vakavaa, koska oon muutaman viikon töissä niin sillon saa olla vähän koleampaa 😉

  Tykkää

 21. Huikea näköala!Ymmärrän miksi sen talon löytyminen on vaikeaa -> tosta näköalasta on varmaan melkein mahdoton luopua – ja erittäin vaikea laittaa paremmaksi!

  Tykkää

 22. Heippa,
  en normaalisti ole seurannut mitää blogia tai vastaavaa, mutta sinun aivan ihana tyyli kertoa ja kirjoittaa on todella koukuttavaa. 😀 Hyvällä tavalla! Blogisi piristää päivääni ja toiminut on inspiraation lähteenäni.Olen löytänyt aivan ihania jumppa ja tyyli vinkkejä, samoin sinun ansioista löysin Veronica Maggion, mahtavan muusikon! Kiitos paljon!
  Viimeisimmät jumppavinkit ovat todella hyviä ja ollut jo käytössä. Sellainen kysymys olis, että tiedätkö mitkä liikkeet olisivat tehokkaita reisille, varsinkin sisäreisille. (Olen yleisurheilija ja reisien lihaksikkuus vaivaa toisinaan, onkohan sellaista/sellaisia liikkeitä jotka trimmaisivat reisiä hiukan siroimmiksi???) 🙂
  Aurinkoisia terkkuja ja kiitos ihanasta blogista!

  Tykkää

 23. Sulla on kyllä valloittava blogi! Löysin tämän jokin aika sitten ja lähes päivittäin on kurkattava. Olen selaillut takaisinkin päin … , mutta olen myös ymmärtänyt että tämä on ollut onkinlaisen sabotoinnin ja kateuden tyyssija myös, harmillista mutta niin tyypillistä suomalaista perisyntiä, jaksa ymmärtää. Mie ainakin olen vain iloinen että olet noin positiivinen suloisine lapsinesi ja miehesikin mahtaa olla melko herkku. Kiva kun joku osoittaa olevansa onnellinen, luonteva kauneutesi vain kruunaa koko jutun.Kunhan nyt vielä saisit sen himoitsemasi unelmatalon!
  Pari seikkaa on jäänyt askaroittamaan, vastanet jos voinet … Oletko liikunnan ammattilainen, kuinka ja missä tapasit miehesi, onko hän oikeasti ammattikalastaja?!
  Hyvää fiilistä jatkoon edelleen!Pike

  Tykkää

 24. Ihania vaatteita ja ihana näkymä sieltä katolta.Miten iso vaatekaappi sinulla on?Veikkaan, että tosi iso kun sinulla on niin monta kaunista vaatetta.

  Tykkää

 25. tyttism: Juu meillä on pressu, joka yöksi vedetään päälle, kasataan kaikki muutkin tyynyt ja peitot vaan sinne 🙂
  lattenainen: Kyllähän ne likaantuvat aika helposti, mutta toisaalta joka päivä ei tietysti noin arkoja tuu pidettyäkään. Joskus sit taas jotain värikkäämpää 🙂 Mulla tuntuu kyllä likaantuvan kaikki yhtälailla 😀
  nanna: Lexingtonin katalogiin ei varmaan pääsis tollaset kirjavat leikkimatot? 😉
  Anu: Hahaa 😀 No niistä tuli varmaan ihanat ❤
  Sarashe: Kiitti 🙂 Jotenkin jo pelkkä ulkonaoleskelu rentouttaa!
  Fille: Hihi, kaikki keinot kannattaa käyttää!
  Marja: Ei ne valkoiset pellavahousut mihinkään lihota, koita ainaki! 😉 Riippuu toki yläosastakin.
  Ella: Pellava on niin hyvä kesämateriaali!
  Helena: Juu koko ajanhan siellä käyn! 😉
  minky: Jep! 😀
  Tinttu: Voi kiitti, tää on kyllä ihan unelmapaikka..
  Tomorrow: Upea maisema tekee kyllä ihmeitä…
  Anniina: Mmmm 🙂
  Anu: Hihii lotto vetämään, mekin just todettiin et pitäis 😉
  Malou: Hih silloin täytyy kärppänä ottaa kuvat kun tilanne vaikuttaa rauhalliselta 😉 Useinhan noi mukana pyöriikin.
  Pandice: Itse ihastuin tällaisiin viime kesänä ja nää oli niin pehmosta nahkaa, että ostin nyt sit heti 🙂
  Herttainen: Ihana yllätyskesä ❤
  tiltumaria: Juu-u! 🙂
  Hessu: Niin.. tän vaihtaminen on kyllä hankalaa :/
  Helena: Kiitos 🙂
  Maria: Kiitti 🙂
  mikaela: Kiitos tosi paljon! Kiva kuulla 🙂 Laitan pian mun suosikkireisijuttuja ja höpisen asiasta muutenkin, mutta jos sulla on mahista treenata pilatesta, niin kokeile ihmeessä.
  Pike: Oi kiitos ❤ Ihana kommentti! Mun mielestä on aina tosi kurjaa jos tää herättää neg. tuntemuksia (kuten kateutta), mutta onneksi taidatte suurin osa jotka tätä jaksaa seurata olla itsekin kovin positiivisia ihmisiä! 😀
  Vanamo: Mulla on itseasiassa aivan liian vähän vaatesäilytystilaa 😉 -eikös meillä kaikilla? Hehe ei mut oikeasti, ei mulla varmaan mitenkään tavattoman paljon oo vaatteita. Pyrin eroon niistä, joita en käytä.

  Tykkää

 26. Voi että. Nää kaikki kuvat on kuin suoraan muotilehdestä. Aivan ihanat kesävaatteet sinulla. Tykkään tyylistäsi hankkia pitkäkestoisia vaatteita.

  Tykkää

 27. Sitten kun päätät myydä ton Lexington-paitiksen, kerrothan mulle ennen muita, joohan? (Oman blogikyhäelmäni löydätte osoitteesta emjeishouse.blogspot.com)

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: