No hard feelings

Hei mun on vaan pakko ihan nopeasti tulla kiittämään ihanan rohkaisevista ja ennenkaikkea tukevista kommenteista, joita sain ❤ Kiitos, te ootte tosi kivoja! 🙂
Kuulumisina voin kertoa, että kotona on väsystä huolimatta ollut mukava tunnelma. Me ollaan onneksi molemmat aika rauhallisia ja ajatellaan kai vähän niinkuin että näissä asioissa ei valitus auta eikä tee mitään paremmaksi.
Lisäksi mun mielestä arkiväsymykseen sopii loistavasti yksi häissä saamamme ajatus (kun laitettiin siis vieraat kirjoittamaan meille ”ohjeita”):
”Pessimisti ja optimisti voivat olla yhtä oikeassa, mutta ei ole epäilystäkään kumman kanssa on kivempaa.”
^Magneetteja, jotka saatiin siskolta häälahksi 😉
Nähdään pian kaverit, lokoisaa sunnuntai-iltaa!
Sanoinko, että te ootte tosi kivoja?
🙂

45 vastausta artikkeliin “No hard feelings

 1. Kivoja ajatuksia, varsinkin tuo häissänne saama ohje pysäyttää: -näinhän se onkin! Kuulun itse myös positiivisiin ajattelijoihin, synkistelemällä harvoin saa aikaan mitään hyvää :/ Tottakai joskus kun on oikein väsy ja mieli muutenkin matala, ei aina jaksa olla hymy naamalla, mutta pääasiassa silti, ja se onkin se pääasia, heh 😉

  Tykkää

 2. Se on niin kiva miten sä saat tukea ja iloa ja apua jaksamiseen täällä. Kun sitten taas meistä on ihana käydä lukemassa sun blogia. Eli vastavuoroisuus onnistuu kyllä ihan nappiin!

  Tykkää

 3. Hih, hauskoja ja niin osuvia!! :)Pitää tuohon edelliseen postaukseen kommentoida, että meillä mies aloitti oman yrityksen pari viikkoa poikamme syntymän jälkeen ja oli ensimmäiset 2 vuotta 2 päivää viikossa lukuunottamatta töissä aamusta puoli yhdeksästä ilta puoli kahteentoista. Ja minä kotona yksin vastasyntyneen koliikkivauvan kanssa… Ei ole kyllä ikävä noita aikoja!!
  Se on kyllä sääli, että mies joutuu reissaamaan sillon paljon kun lapset ovat pieniä, jää vähän molemmilta (mieheltä reissun takia ja sinulta väsymyksen takia) ne parhaat hetket huomaamatta ja aika vaan soljuu eteenpäin… Toivottavasti kaikki on vain väliaikaista!!
  Jaksuja miehen tuleville työreissuille (meillä suunnitellaan uutta yritystä, mutta ONNEKSI ei tällä kertaa ei ole vauva tulossa) >:/

  Tykkää

 4. Tuo kirjoitus optimistista ja pessimististä on todella osuva ja totisinta totta.
  Sinäkin oot hurjan kiva kun jaksat piristää jokaista päivää näillä ihanilla postauksillasi. ?

  Tykkää

 5. En ole varmaan enempää kun kerran jättänyt kommentia sinun blogiin. Nyt vain tuli sellainen fiilis että pakko jättää merkki käynnistä. Pidän sinun tyylistäsi todella paljon. Täällä blogissasi on jotenkin tietynlainen, rauhallinen ja viihtyisä tunnelma.. Ihana.
  Jaksamista arkeen.
  P.s. noi magneetit on suloisia.. =)

  Tykkää

 6. Aivan mahtava toi ”ohje”! Täytyykin pitää mielessä toi lause, sillä itseeni ärsyttää ihmiset jotka on aina suupielet alaspäin ja joilla on aina kaikki asiat huonosti.
  Kyllä itsellä on lasi puoliksi täynnä! 😀 Hauskaa kesää sinne!

  Tykkää

 7. Ihanaa kun olet inhimillinen. Kiitos siitä ja kiva kun kirjoitat! En tiedä kehtaanko ottaa tätä asiaa puheeksi, mutta mulla taitaa olla ihan samanlaiset pigmenttiläiskät silmien ympärillä 🙂 Aivan kun olisi ottanut aurinkoa vain aurinkolasit päässä. Ne ilmestyi viime kesänä ja tänä kesänä uudelleen entistä intensiivisempinä. Oikeastaan ne on aika hauskat ja olen ottanut ne huumorilla, mutta olen miettinyt pystyyköhän niille tekemään mitään. Arbutinilla on jotain voidetta vaivaan. Ajattelin kokeilla, joku päivä kunhan kaupoille ehdin.Mukavaa päivää, sinne!

  Tykkää

 8. Tämä sinun blogisi on löytö! AIvan ihania postauksia kaikki 🙂 Tähän postaukseesi voisin sanoa, että minä olen ollut aina positiiviset asiat näkevä ihminen. Pidän sitä suurena etuoikeutena. On niitä joilla ei ole kykyä nähdä asioissa kuin ne huonot puolet, epäonnistumiset, surkeudet jne… Mukavaa alkanutta viikkoa!

  Tykkää

 9. Mahtava asenne, mutta muuta en odottanutkaan — positiivisuus kantaa kyllä pitkälle ja sulta olen sitä oppinut ja nappaillut omaankin elämääni!

  Tykkää

 10. Positiivisuus on kyllä hyvä asia niin kauan kun ei vain anna sen jyrätä alleen.
  Olen huomannut että meillä suomalaisilla naisilla on huomattavasti pidempi pinna näiden asioiden suhteen johtuen luultavasti siitä että Suomessa on hirvittävän tärkeää naisen olla itsenäinen.
  En ole tällä hetkellä oikein varma onko se hyvä vai huono asia.
  Toisaalta teillä ei taida olla tilanteeseen oikein vaihtoehtoja niin mitä sitä sitten pienistä rutisemaan, toivottavasti tilanne muuttuu jossakin vaiheessa.

  Tykkää

 11. Kiitos kauniista sanoistasi! Mä unohdin viime kommentissa mainita, että mun mielestä on ollut ehdottomasti rankinta silloin kun oli ne kaks pientä lasta, jotka halus koko ajan äidin huomiota. Okei, oli kolmen pienenkin kanssa rankkaa, mutta sitten se yhtäkkiä helpotti 🙂 Isommat lapset pystyi jo katsomaan jonkin aikaa pienempien perään, ja pienet ihan oikeasti viihtyi isompien sisarusten seurassa. Tottakai nykyäänkin on rankkoja aikoja, mutta eri tavalla. Kivaa viikkoa sinne!

  Tykkää

 12. Siis toi viimenen magneetti on mahtava ! Mulle kanssa tuommoinen jääkapin sivuun (voisi tosin kirvoittaa kysymyksiä meidän kymmenvuotiaalta) ;D

  Tykkää

 13. Marriage and having kids can sometimes been very bittersweet! Kummasti sita vaan aina vaan jostain loytaa voiman rippeita jolla jaksaa taas 🙂

  Tykkää

 14. Aivan ihania magneetteja 😀 uppoaa täysin meikäläisen huumoriin 🙂 kiitos muutenkin ihanasta ja kauniista blogista! tsemppiä myöskin, kyllä se aina lopulta helpottaa 🙂

  Tykkää

 15. Hauskoja magneetteja! Meillä mies on optimisti, mä pessimisti. Mulla on siis kivempaa tässä suhteessa 😉 Onneksi ei olla vielä ajettu toisiamme hulluuden partaalle 😀
  Kiva, että osaat löytää positiiviset puolet 🙂 Eiköhän se väsymys kuulu aina välillä siihen pikkulapsiarkeen, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Asenteella on väliä 🙂

  Tykkää

 16. Ei ole varmaan helppoa, kun mies reissaa ja kaikki on hoidettava itse. Mutta kiva kuulla, ettei tarvinna riidellä tai alkaa naputtamaan toisille, vaan kumpikin on osanna nauttia toisen seurasta. Tiedän kyllä ton tunteen, että vois vaan mennä sinne hotelliin ja olla yksin.. Mutta, aina asioilla on myös se mutta…:)) Minäkin olen niin tiiviisti ollut noitten tyttöjeni kanssa, että kuinkahan siinä sitten loppuviimein kävisi, kun pääsis ihan YKSIN???? Auringonhippusia päivääsi.

  Tykkää

 17. I carry on listening to the newscast speak about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i find some?

  Tykkää

 18. This is the straight No hard feelings | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to move out out most this message. You asking so more its nearly wearying to argue with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new prolong on a theme thats been engrossed nearly for period. Metropolis bunk, just eager!

  Tykkää

 19. This is the turn No hard feelings | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to essay out out active this message. You attending so much its nigh tiring to converse with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new extend on a topic thats been engrossed almost for geezerhood. Precise personalty, but great!

  Tykkää

 20. This is the reverse No hard feelings | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to essay out out nigh this matter. You observation so some its almost exhausting to represent with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new twist on a substance thats been handwritten around for years. Pleasant choke, only high!

  Tykkää

 21. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such excellent information being shared freely out there.

  Tykkää

 22. Howdy just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

  Tykkää

 23. This is the penalize No hard feelings | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to attempt out out most this content. You attending so such its almost wearing to discourse with you (not that I real would want?HaHa). You definitely put a new reel on a subject thats been printed nearly for life. Discriminating hooey, only extraordinary!

  Tykkää

 24. I will right away grab your rss feed as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly let me know in order that I could subscribe. Thanks.

  Tykkää

 25. It?s really a nice and helpful piece of information. I?m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  Tykkää

 26. I will immediately grab your rss feed as I can not find your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Please let me know in order that I could subscribe. Thanks.

  Tykkää

 27. There are certainly numerous details like that to take into consideration. That is a great level to bring up. I offer the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions just like the one you carry up the place an important thing will probably be working in honest good faith. I don?t know if greatest practices have emerged round things like that, but I am sure that your job is clearly recognized as a good game. Both girls and boys really feel the affect of just a moment?s pleasure, for the remainder of their lives.

  Tykkää

 28. Terrific work! This is the type of information that should be shared around the web. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

  Tykkää

 29. Thanks , I have just been searching for information about this subject for ages and yours is the greatest I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

  Tykkää

 30. I love what you guys are up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the good works guys I’ve included you guys to blogroll.

  Tykkää

 31. Hi are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 32. This is the straight No hard feelings | Kalastajan vaimo blog for anyone who wants to move out out roughly this matter. You observe so such its near debilitating to debate with you (not that I rattling would want?HaHa). You definitely put a new spin on a issue thats been shorthand near for life. Prissy push, but uppercase!

  Tykkää

 33. I?ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this web site. Reading this info So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make certain to don?t forget this site and give it a look on a constant basis.

  Tykkää

 34. This is the precise No hard feelings | Kalastajan vaimo journal for anyone who wants to essay out out active this content. You observe so some its almost wearying to present with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new aerobatics on a matter thats been longhand about for life. Fastidious nonsense, but major!

  Tykkää

 35. I?m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it up! I’ll go ahead and bookmark your site to come back later on. Many thanks

  Tykkää

 36. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet smart so I’m not 100% certain. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Cheers

  Tykkää

 37. This is the rectify No hard feelings | Kalastajan vaimo diary for anyone who wants to essay out out around this matter. You request so more its nigh wearying to represent with you (not that I really would want?HaHa). You definitely put a new extend on a theme thats been codified nigh for life. Discriminating hooey, but majuscule!

  Tykkää

 38. You must participate in a contest for one of the best blogs on the web. I will advocate this web site!

  Tykkää

 39. Thank you, I have recently been looking for information about this subject for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: