Hvem er dere?

Hei anonyymit ja ihan kaikki! 😀 Koska teitä on kauheesti ja tiedän kuitenkin vain aika pienen osan, ajattelin ehdottaa pientä tutustumiskierrosta.
Ketä te ootte?
-This is not about me alone.
Tahdon tietää enemmän myös teistä. Sinusta, perheestäsi, iästäsi, harrastuksistasi, työstäsi… Tai mistä vaan haluatkin kertoa.
Avaan siis mahdollisuuden anonyyminäkin kommentoinnille ja pidän sitä auki jokusen päivän, ehkä alkuviikkoon asti, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistua.
Kaikkien osallistujien kesken arvon yhden todellisen aarteen; Anna Suin pienen, täysin käyttämättömän korttilompakon/avaimenperän. (Nyyh ja nyyh, en vaan saa käytettyä.)
Söpötys on peräisin tanskalaisesta nettikaupasta trendsales.dk.
Niin ja saa osallistua, vaikkei haluaisikaan mitään arpajaisvoittoa!!! ;D
Olkaa hyvät 🙂

726 vastausta artikkeliin “Hvem er dere?

 1. Heippa ja ihana tavata! 🙂
  Olen 22-vuotias kauppatieteiden opiskelija Helsingistä. Asun tällä hetkellä aurinkoidyllissä Munkkiniemessä, vapaa-aikanani harrastan aktiivisesti musiikkitouhuja ja nyt kesällä koitan myös kirjoittaa sekä juosta.
  Tykkään kaikista kauniista asioista, ja olen huomannut että etenkin meidän sisustustyylit menee aika yksiin! Valkoista ripauksella romantiikkaa, puuta, muita luonnonmateriaaleja.
  Haaveilen opiskelusta ulkomailla. Norjassakin olisi ihana päästä käymään.
  Aurinkoisia kesäpäiviä! ❤
  Al

  Tykkää

 2. Hei, olen 40- kymppinen opiskelijaäityli Suomen Turusta. Olen lukenut blogiasi n. muutamia viikkoja. Eksyin tänne sattumalta, kun olen pohdiskellut omien sivujen laittamista.. Joten kävin katsomassa mitäpä muut ovat ”raapustelleet” tänne. Ihastuin raikkaisiin sivuihisi ja mukavaan rentoon tyylikkääseen tapaasi kirjoitella kuulumisiasi! Jatkahan samaan tapaasi! Mielettömän ihana palkinto ; )

  Tykkää

 3. Heippa!Olen kolmevitonen kahden lapsen äiti, joka on kertakaikkisen ihastunut kuviisi Norjasta. Asut kerrassaan idyllisissä maisemissa *ihanpikkuisenkade…*Löysin blogisi risteilemällä blogien sivuilla ja jäin koukkuun ihaniin kuviisi. Ensimmäistä kertaa tosin jätän viestiä.
  Aurinkoista kesää 🙂

  Tykkää

 4. Heippa! 🙂 Olen 21v työssäkäyvä opiskelijatyttönen Tampereelta. Harrastan säännöllisen epäsäännöllisesti tanssimista, laulamista ja pianonsoittoa. Löysin blogisi sattumalta puolisen vuotta sitten ja olen aivan koukussa! Pidän erityisesti myönteisestä kirjoitustyylistäsi ja vaate- ja sisustusvalinnoistasi 🙂 Olet myös huikean kaunis! Oma elämäntilanteeni poikkeaa täysin sinun vastaavasta, mutta nautin blogisi lukemisesta.
  Jatka samaan malliin! 🙂

  Tykkää

 5. Olen luultavasti nuorin blogin lukija, ikää vasta 16, ensi viikolla 17 🙂
  Asun Hyvinkäällä perheeni eli äidin, isän ja kahden veljen kanssa. Ja piakkoin joukkoon liittyy koiravauva, rotuna kultainennoutaja(=
  Opiskelen merkonomiksi ja tällä hetkellä olen piiitkällä kesälomalla:) Eksyin muistaakseni vahingossa lukemaan tätä blogia, ja jäin sitten koukkuun.

  Tykkää

 6. Saako osallistua vaikka on jo aika paljon vuodattanut itsestään 😀
  Eli; 26-vuotias kukkakaupasta hoitoalalle siirtynyt (joskus terveydenhoitajaksi valmistuva) yhden pojan äiti ja yhden miehen vaimo.
  Mies on jonkinlainen muusikko ja olen valinnut aikoinaan itse oman alani ja rakkauden väliltä. Jätin yliopistopaikkani, koska tiesin, etten voi nykyisen mieheni kanssa pitää yllä viikonloppusuhdetta.Minusta ei tullut äikän opea, mutta minusta tuli onnellinen vaimo. En kadu!
  Elämästä olen nähnyt valoisat ja pimeät puolet, mutta pidän sitä rikkautena. Onni ei ole itsestään selvyys. Mieheni on paras ystäväni!

  Tykkää

 7. Heippa! Viehättävän blogisi lukijoiden joukossa tunnen olevani ”vanhempi rouvashenkilö” 😀 43-vuotias kolmen typykän ja yhden poikasen äiti. Ihan ikiomaa aikaa ei liiemmälti jää, mutta kaikenlainen käsillä tekeminen, kirpparit, puutarhurointi, musiikki ja lukeminen ovat mieluisaa puuhaa.
  Hurja määrä kommentteja ropissut! Kiva arvontapalkinto!

  Tykkää

 8. Hei!
  Olen Lotta ja asun Etelä- Karjalassa, ainakin vielä tämän kesän. Kirjotin ylioppilaaksi tänä keväänä ja suunnitelmat ovat vielä ihan auki. Tällä hetkellä täällä päin Suomea/ maailmaa pitää vain kesätyö, jossa sopimus on 13.8 asti. Tuon päivän jälkeen en tiedä yhtään mistä itseni löydän. Olen luonto ihminen henkeen ja vereen, mutta rakastan valtavasti myös kauniita ja pinnallisia asioita. Nautin suunnattomasti blogisi kauniista kuvista ja joskus katsonkin vain kuvat, kun olen liian väsynyt lukemaan tai liian kiirenen : )

  Tykkää

 9. Paljon olet saanut lukijaesittelyjä, mutta kai vielä omani ehdin mukaan lisäämään? 😉
  Eli mä olen muutama kuukausi sitten maagisen 30 vuoden rajapyykin saavuttanut jyväskyläläinen. Opiskelen vielä ihan hetkisen aikaa (=kunnes saan graduni valmiiksi) Jkl:n yliopistossa ruotsin kieltä ja yritän samalla epätoivoisesti hakea töitä ruotsin opettajana.
  Olen tällä hetkellä erittäin onnellinen elämässäni, vaikka sinkkuus joskus vähän syökin naista. 😉 Kotona asustaa kuitenkin myös musta, karvainen ja suuri koirakaveri, joka patistaa emännän reippaalle ja pitkälle lenkille vähintään kerran päivässä säällä kuin säällä.
  Sun blogiasi olen seuraillut aktiivisesti reilun puoli vuotta ja nautin suuresti upeista kuvista ja mielenkiintoisista jutuista. Kiitos sulle niistä ja ihanaa kesää!

  Tykkää

 10. harvemmin kommentoin, mutta luen aina kun koneelle jaksan tulla näinä ihanina päivinä (:Eli olen 20-vuotias etelä-suomalainen neiti/nainen. asustelen vielä vanhempien luona ja aloitin juuri uudessa työpaikassa. valmistuin syksyllä ylioppilaaksi ja nyt kesän viihdyn ystävieni kanssa ja töissä 🙂

  Tykkää

 11. Syyskuussa 24v täyttävä 7kk vanhan pojan äiti ja 2 lapsen ”isin tyttöystävä”. Tammikussa LA eli taas ollaan kesä raskaana. Avoliitossa, onnellinen. 🙂

  Tykkää

 12. Hei!
  Olen reilu kolmekymppinen, kahden lapsen äiti. Työni liittyy käsityöalaan, jolla myös opiskelen. Viljelemme pientä tilaa jossain päin suomea 🙂 ja pihapiiristämme löytyy mm.lampaita. Seuraan blogiasi erityisesti päivän asujen ja asuinpaikkasi johdosta. Haaveenani on näet päästä käymään Norjassa jonain päivänä…

  Tykkää

 13. Hei! Olen kolmekymppinen kieltenopettaja, naimisissa ja 1v9kk pojan äiti. Rakastan kauniita asioita, sisustusta, luontoa, urheilua ja tietysti perhettäni. Olen lukenut blogiasi viime syksystä asti, Kiitos kun jaat arkesi meidän lukijoiden kanssa!

  Tykkää

 14. Joku joskus vinkkasi ja täällä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti lukemassa ja kuvia katselemassa.
  33 v 1v9kk ja 1 kk tyttöjen kotiäitinä. Perheessä tietty myös daddy ja koiria. Ammattina amiksen opettaja ja asumme Espoossa.
  Blogista lisää arkeamme remontin keskellä.
  Osallistun arvontaan 🙂

  Tykkää

 15. Hei Johanna,olen 37-vuotias 8-vuotiaan tytön äiti Satakunnasta. Ammattini ja harrastukseni ovat vaatteet, siksi olen tänne jostain? eksynyt. Vaikka tyylisi eroaa omastani aika lailla, pidän blogisi tunnelmasta. Vierailen kausiluontoisesti. Jatka samaan tyyliin!

  Tykkää

 16. nyt luin vasta ekaa kertaa sun blogia, ja tulen lukemaan jatkossakin. ihanan talon löysitte, harmi että oli huonot naapurit…
  jennie

  Tykkää

 17. heips! arvonta meni jo, mutta hyvä niin koska haluan vaan olla kiva ja kertoa kuka olen ;DOlen 25-vuotias tyttönen Oulusta, olen lukenut blogiasi nyt ehkä tämän kevään, vakituisesti :)Ammatilta olen lastenhoitaja, mutta omista lapsista vasta haaveilen. Avopuolison olen löytänyt ja elämään hänen kanssaan vakiinnuttelen. Blogisi on ihana, elämän ja unelmien makuinen, tyylisi on ihanan pelkistetty, mutta juuri sopivasti makean pippurinen kirjoitustyylisi vaan koukkaa mukaansa! älä välitä tylsistä ja kateellisista anoista, meitä tykkääjiä on kuitenkin enemmän! ❤

  Tykkää

 18. Kanssa hippasen myöhässä mutta:)Hei! Olen 34-vuotias teini-ikäisen lapsen äiti Pohjois-Norjasta, hiukkasen Lofoottien yläpuolelta. Pari vuotta asunut Norjassa. Työskentelen kalatehtaan palveluksessa jokapaikan höylänä. Perheessa myöskin osapäiväkalastajamies ja laiva.Koti on täällä, enkä varmaan osaa enää pois lähteä.
  Ps:Mikä sinusta, Johanna on parasta Norjassa ja täällä asumisessa? Mitä kaipaat ja mitä haluaisit muuttaa?

  Tykkää

 19. Hej ljuvliga Johanna! Vad härligt att läsa om dina läsare!:) Jag sitter nu uppe i mellersta österbotten i Finland och planerar vårt drömhus. Vackra du och din härliga blogg är alltid ett hett samtalsämne. Önskar dig och din familj allt gott!Med Sol, Malena

  Tykkää

 20. Haluan myöskin osallistua arvontaasi…ja ompa meitä halukkaita paljon. Olen melko uusi mutta sitäkin aktiivisempi lukijasi.

  Tykkää

 21. Olen 38-vuotias Helsinkiläisnainen. Ammatiltani silmätautien erikoislääkäri. Asun poliitikko-mieheni kanssa omakotitalossa Helsingin Jollaksessa. Meillä on 3-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika.Harrastamme koko perhe purjehdusta ja puutarhan laittoa. Itse olen innostunut nyt myös sisustuksesta.En tarvitse arpajaisvoittoa.Kiva blogi omaan ideoimiseen.

  Tykkää

 22. Sinulla on KAUNIS blogi, ihana suorastaan ahmia tekstiäsi ja kuvia!
  Minulla on neljä lasta, mies, elämä on…. onnellista 🙂

  Tykkää

 23. Olen 10 vuotias Petra Kangasniemeltä,menen syksyll’ viidennelle.Minulla on 2 puoliksi omaa ajokoiranpentua.

  Tykkää

 24. Moi! Täällä lueskelee 3-kymppinen kahden lapsen äiti eteläisestä Suomesta. Töissä käyn ja muutenkin riittää puuhaa lasten ja muun merkeissä. Kiva blogi sinulla! Käyn aina välillä kurkkimassa 🙂 En ole muistaakseni jättänyt aiemmin merkkejä itsestäni. Löysin tänne kun jossain netin ihmeellisessä maailmassa sinun blogiasi kehuttiin, piti käydä kurkkimassa ja ei siis jäänyt yhteen kertaan se kurkkiminen.

  Tykkää

 25. Well I sincerely liked reading it. This information offered by you is very practical for good planning.

  Tykkää

 26. Good article and straight to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you folks have any ideea where to employ some professional writers? Thanks 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: