Stockholm

Huh, olipas kiva käydä pitkästä aikaa Tukholmassa.
Reissun kuvasaldo on niukka ja kovin yksipuolinen; näette ainakin mun Tukholmapaivän asun 😉
Minä ja äiti.
Kuvasaldon lisäksi shoppailut jäivät tosi niukoiksi ja sanottakoon, että kovasti odotettu Odd Mollyn liike (Humlegårdsgatan 13) oli iso pettymys. Tarjolla ilmeisesti vain uusinta uutta ja vähän tylsää ja erikoista tavaraa. Mun makuun.
Perinteinen Åhlens olisi melkein riittänyt; hyvät alet ja isot valikoimat (myös sitä OM:a). Sielta vaan saa kaiken.
Kannatti kuitenkin Åhlensin lisäksi poiketa siellä Stureplanilla ja tietenkin Gamla stanissa.
Ainokin sai sukat matkalla…!
Äiti ja sisko.
Pikkasen väsyttävä reissu oli, mutta ai niin ihana. Kyllä sitä voisi asua suurkaupungissa, kyllä!
Sadetta ja aurinkoa. Enimmäkseen sadetta 😉
Toivottavasti tekin voitte hyvin.
En ole yhtään ehtinyt blogeihin.
Nähdään pian taas 🙂

43 vastausta artikkeliin “Stockholm

 1. Oletko tutustunut Mathilden liikkeeseen NK:n vieressä, Pk-huset:ssa? Suosittelen lämpimästi tutustumaan, aivan ihana putiikki, on om:a, Hunkydorya, sisustusjuttuja, ihania kenkiä yms. Ja liike itsessään salpaa hengen. Lomareissullamme kesäkuun alussa kävimme siellä, ja jopa miehet ihastuivat putiikkiin.

  Tykkää

 2. Tukholmaan pitäisikin taas päästä käymään… Siskollasi on kuvassa aivan ihana villatakki! Mukavaa Suomi-matkailun jatkoa! 🙂

  Tykkää

 3. Aina ihana paikka Tukholma . Kauniita kuvia olette ottaneet. Jotenkin niistä aistii sen suuren kaupungin vilinän.

  Tykkää

 4. Hei kaikki kokeneet Tukholman kävijät, listatkaapa parhaat soppailupaikat, lähinnä vaatteiden osalta mutta muutakin. Samoin hyvät kahvilavinkit tai muuta hauskat jutut jos viitsitte. Voisin vaikka lähteä Tukholmaan tämän postauksenkin innostamana.
  Bongasin muuten tänään bloggaajan Helsingissä 🙂 Stockmannilla. Mietin hetken tulenko moikkaamaan mutta en sitten tullut ja hetki meni ohi. No, ehkä sitten seuraavalla kerralla. 🙂

  Tykkää

 5. Kaunista on Tukholmassa ja niin on päivän asukin. Tosi kaunis ja klassinen yhdistelmä. Toivottavasti teillä on ollut kiva reissu ja olet saanut myös hemmottelua!

  Tykkää

 6. Hei Johanna!Kiva, että teillä oli mukava matka. Kuvassa näin sinun Vibe vaunut ja kysyn oletko ollut tyytyväinen. Odotan kaksosia isoon suurkaupunkiin (ja pieneen hissiin ja autoon:)) ja olen miettinyt jospa se Vibe olisi meillekin hyvä ratkaisu. Täkälïsten myjien mukaan alempaan tuoliin saa laittaa 6 kk eteenpäin, mutta varoittelivat että ylätuoli käy lapselle äkkiä pieneksi. Miten teillä on mennyt? Sori jos kysylen nyt vähän liikoja, mulla on vaan pää niin pyörällä kun esikoisia on tulossa kaksi.Hyvää kesän jatkoa sinulle toivoo, Krista

  Tykkää

 7. Hei Johanna!Kiva, että teillä oli mukava matka. Kuvassa näin sinun Vibe vaunut ja kysyn oletko ollut tyytyväinen. Odotan kaksosia isoon suurkaupunkiin (ja pieneen hissiin ja autoon:)) ja olen miettinyt jospa se Vibe olisi meillekin hyvä ratkaisu. Täkälïsten myjien mukaan alempaan tuoliin saa laittaa 6 kk eteenpäin, mutta varoittelivat että ylätuoli käy lapselle äkkiä pieneksi. Miten teillä on mennyt? Sori jos kysylen nyt vähän liikoja, mulla on vaan pää niin pyörällä kun esikoisia on tulossa kaksi.Hyvää kesän jatkoa sinulle toivoo, Krista

  Tykkää

 8. Kyllä minäkin voisin asua suurkaupungissa.. kunhan välillä pääse jonnekin metsään vetää happea 😉 Meilläkin oli tänään tytsillä varpaat paljaana vaik vettä tuli taivaalta oikein kivasti.. sitä ihanaa uhmaa 🙂

  Tykkää

 9. Suurkaupungit on kiehtovia! Haaveilen välillä asuvani sellaisessa, mietin olisinko onnellisempi niin. Lähellä vilinää, ihmisiä. Mutta ei, kuitenkin kaipaan maalle luonnon helmaan. Nyt asutaan välimaastossa, kätevää. 🙂
  Mun mielestä sun kotikaupunki vaikuttaa täydelliseltä. Suomesta puuttuu sellaisia idyllisiä ja kauniita pieniä kaupunkeja. Kuitenkin Ruotsi, Norja ja Tanska on niitä tulvillaan.

  Tykkää

 10. Ihania kuvia ja tunnelmia. Hyvä tietää että Åhlensiltakin saa Odd Mollyä. Kunpa vaan ehtisi tässä joskus Tukholmaan asti reissaamaan 🙂

  Tykkää

 11. Mathildea olisin kans suositellut tsekattavaksi. Biblioteksgatanin Mathilde näkyykin tuossa yhdessä kuvassa vasemmassa yläreunassa, olen tehnyt sieltä parhaimmat löydöt kahden viime vuoden aikana 🙂 PK-husetin liikkeessä on vielä se ihana sisustuspuoli lisänä, kuten Tarleena aikaisemmin mainitsikin.
  Tukholma on kyllä ihana kaupunki shoppailu ja kulinaristi tarkoituksessa 🙂

  Tykkää

 12. ?
  Tukholmassa on kiva piipahtaa, mutta asua en osaisi.Asutaan nyt sellaisessa keskisuuren kaupungin-maaseudun välimaastossa.

  Tykkää

 13. Heippa!Olen seurannut blogiasi jo pitkään täysin hiljaisena, nyt jätän kommentin. Alkuun en ihan ymmärtänyt noita päivän asu kuvia, mutta nyt olen jo suorastaan koukussa niihin ja saan hyviä pukeutumisvinkkejä niistä. Olet tosi kaunis ja ihan mallin näköinen poseerauksissa. Kiitos kun jaksat ilahduttaa päiviäni mukavilla ja monipuolisilla postauksilla! Pliis, laita siitä kauniista sisustuksesta myös silloin tällöin kuvia:)-Eppu

  Tykkää

 14. Vad härligt ni har haft det i Stockholm! Fina mamma och syster ❤ Och vackra du! Vilken glädje att se! Tack!:)Många kramar och sol, Malenami

  Tykkää

 15. Nättejä kuvia ja kaunis villatakki siskollasi! 🙂 pitäisi itsekin joku pieni loma pitää, Tukholmaa olen juuri ajatellut ja nämä kuvat vain vahvistavat intoa 🙂

  Tykkää

 16. Tukholma ja Helsinki (Oslossa en ole käynyt) ovat kyllä ihanan söpöjä ”suurkyliä” 🙂 Kaikki suurkaupungin palvelut, mutta ihmisen mitoissa. Itse sain miljoonakaupungin elämästä tarpeekseni 8 Rooman vuoden aikana, sitten kyllästyin 5000 asukkaan maalaiskylän elämään 4 vuodessa ja nyt asun ah niin tyytyväisenä 20 tuhannen asukkaan kaupungissa, jossa on kaikki tarvittava ja lähes miljoonan asukkaan Torino 20 kilsan päässä. Keskitie on loppujen lopuksi se paras tie, ainakin omalla kohdallani…

  Tykkää

 17. Sadetta ja aurinkoa oli meidänkin Tukholman reissulla; varsinkin sadetta ensimmäisenä päivänä. Stureplanille kun päästiin, oli kengät jo niin läpimärät, että hotelli tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta. Hassua, että samana kaatosadepäivänä tehtiin Suomessa lämpöennätys. 🙂 Tukholma olisi kyllä ihan potentiaalinen paikka asua: jotenkin avoimempi ja iloisempi kuin ”viileä” Helsinki, vaikka Helsinkikin on kiva. Kamalassa sateessa tukholmalaiset aidon ystävälliset asiakaspalvelijat ilahduttivat valtavasti!

  Tykkää

 18. If I possess three thumbs I could be giving them all out with this intelligent entry, nonetheless I only have Two. So 2 thumbs up for you then.

  Tykkää

 19. Needed to post you one bit of remark to say thanks over again over the striking tips you have shown on this site. This is so surprisingly open-handed with you to present easily just what a few people might have advertised as an electronic book in order to make some dough for their own end, mostly considering the fact that you might well have tried it in the event you desired. The tricks also served to be a easy way to be certain that most people have the same fervor really like my own to learn a great deal more with regards to this condition. I believe there are some more pleasurable occasions up front for those who start reading your blog.

  Tykkää

 20. It?s truly a great and useful piece of information. I?m glad that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

  Tykkää

 21. I like the valuable info you supply to your articles. I will bookmark your weblog and check once more here frequently. I am slightly sure I?ll be informed lots of new stuff right right here! Best of luck for the next!

  Tykkää

 22. It is really a nice and helpful piece of information. I am glad that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

  Tykkää

 23. Terrific work! That is the type of info that should be shared across the internet. Shame on Google for now not positioning this put up upper! Come on over and seek advice from my site . Thanks =)

  Tykkää

 24. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this outstanding blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group. Talk soon!

  Tykkää

 25. The very root of your writing while appearing agreeable originally, did not really settle very well with me personally after some time. Somewhere throughout the sentences you managed to make me a believer unfortunately just for a while. I still have got a problem with your jumps in assumptions and one would do nicely to fill in those gaps. When you can accomplish that, I would definitely be fascinated.

  Tykkää

 26. I’m very happy to read this. This is the kind of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this greatest doc.

  Tykkää

 27. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

  Tykkää

 28. As I site possessor I believe the content matter here is rattling magnificent , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Good Luck.

  Tykkää

 29. Of course like your site but you require to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling troubles and I locate it quite bothersome to tell the truth nevertheless Iâ??ll definitely come back once more.

  Tykkää

 30. Today, Palmetto Specialty Transfer is defined as a company that is synonymous with astounding attention to detail as it relates to relocation, delivery, and installation of art and antiques.

  Tykkää

 31. The Twitter application page will open. This is good if youâ??ve got some thousand followers, but as you get much more and much more the usefulness of this tool is downgraded.

  Tykkää

 32. I like this web internet site its a master peace ! Glad I detected this on google .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: