Turning twentynine

Mulla on 29-vuotissynttärit ihan näillä näppäimillä. Kolmekymppisetkin siis lähestyy. Mut tiedättekö mitä, ei huoleta sitten pätkääkään. Innolla odotan tulevia vuosia.
Tiesittekö myös, että tuoreen tutkimuksen mukaan nykynainen on parhaimmillaan 31-vuotiaana? Silloin on kuulemma löytynyt ja vakiintunut oma tyyli, olemus itsevarmin ja ulkonäössä kuitenkin vielä nuoruutta ja pehmeyttä.
Eli mulla on pari vuotta aikaa vielä kypsyä 😉
Dagens mekko Day Birger&Mikkels, kengät ne Aleksin alesta löytyneet; O.I.S.
Baltsuthan vielä irl-käytössä oli, mutta kuvailinpa näitä kenkiä nyt parempiin käyttötarkoituksiin kuin eiliset mökkivaatteet hih.
Ja jep, olen kuullut olevani Tanja Karpelan näköinen -vältytte kysymästä 😉

Ainiin, lounastin sitäpaitsi tänään niin kauniin yli kolmeykkösen naisen (ja bloggarin) kanssa, ettei mitään huolta senkään iän ylittämisessä 😉 Terkkuja ja kiitos supermukavasta seurasta. 🙂

67 vastausta artikkeliin “Turning twentynine

 1. Onnittelut 🙂 Minö menin jo yli kolmenkympin kauan sitten ja synttärit taas vietin muutama päivä siten. En edes muistanut paljon täytin joten yhdyn siihen että 31-vuotiaana nainen on vakiintunut tyyliltään jne. Niin minäkin tein -Nyt vain nautin elämästä enkä laske vuosia 🙂 Kaunis mekko kertakaikkiaan, mistä sinä aina kaikki löydät ? Siis vaateostokset.

  Tykkää

 2. Onnea etukäteen , olet paras esimerkki siitä, että onnellisuus tekee kauniiksi :)Ihania nuo uudet kuvat!

  Tykkää

 3. Onnea ikääntymisen johdosta!
  Mielestäni pitää paikkansa, että jos ulkonäköön tuijottaa liikaa, niin kyllä se onni voi ruveta karisemaan. Kauneus kun on tosiaan katoavaista laatua 🙂
  Mutta positiivinen, elämäänsä tyytyväinen ja tasapainoinen ihminen on kaunis, olipa naamassa sitten ryppyjä tai ei.
  Blogia olen lueskellut jonkin aikaa ja tykännyt juurikin tuosta positiivisuudesta ja tietty on mukavaa katsella kauniita kuvia ja tuleehan niistä kauniita, kun malli on kaunis.
  Sitä vähän kyllä ihmettelen, että mistä energiaa? Sulla täytyy olla ”helpot ja kiltit” lapset. Oma aika kun menee lähinnä sotkuja siivotessa ja erotuomaroidessa 🙂

  Tykkää

 4. Kyllä elämä vaan paranee iän myötä! Kolmenkympin jälkeen vuosia ei tosiaan enää lasketa, mä sanon kaikille syntymävuoden kun ikää kysytään. Ikävuosia kun en siis muista. 😉
  Tosi kaunis on mekkosi ja vaaleansininen sopii sulle täydellisesti. 🙂

  Tykkää

 5. Synttärionnea täältäkin!
  Mä taidan taas olla ainoa poikkeava, neljänkympin (vai mitälie keski-iän) kriisiä poteva tapaus, joka ei oikeastaan ikinä ole kokenut elävänsä elämänsä parasta aikaa… no ehkä se on vielä tulossa…?! Tähän mennessä olen aina käynyt läpi jotain kriisiä, ulkonäöstä, työpaikasta, siitä olenko saanut elämässäni mitään aikaiseksi..
  Joten en voi kuin ihailla tuota sinun ja kaikkien muidenkin taitoa nauttia itsestään, iästään, ulkonäöstään.
  Terkkuja ahdistuneelta, nykyään hieman vähemmän kommentoivalta, silti luen kaikki postauksesi 🙂

  Tykkää

 6. Ikäkriisiä poteville lohdutukseksi kokemukseni. Kun täytin 40 vuotta olin suunnattoman helpottunut asiasta, jota en ollut siihen mennessä edes ymmärtänyt. Luku 40 tarkoitti, että ei tarvinnut enää miettiä, mikä on ja miksi tulee. Se on siinä. Nuorempana alitajuntaisesti oli tarve olla samaan aikaan pätevä ja nuori – se vähän yli kolmekymppinen. Nelikymppisenä voin olla juuri se minä, joka minusta tuli.
  Katsoin taannoin kylppärin peilistä aamuväsyneitä kasvojani ja tuumin, että minähän alan näyttää kohta joltain viiskymppiseltä. Kahden sekunnin päästä tajusin, että eipä siihen enää montaa vuotta olekaan. Pikkuisen huvitti. Olin unohtanut asian :)Älkää suotta miettikö ikäänne. Sille kun ei voi mitään. Ikä todellakin on korvien välissä, vaikka se kliseiseltä kuulostaakin.

  Tykkää

 7. The catchy blog with the fascinating contents. You give the nice data .that several people dont know prior to. most of your contents are make me have more knowledge. it really is quite distinct. I was impressed with your blog. Never be bored to go to your blog again. Have the nice day.Keep enjoyed your blogging.

  Tykkää

 8. I keep listening to the rumor lecture about getting boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you advise me please, where could i acquire some?

  Tykkää

 9. Youre so right. Im there with you. Your blog is definitely worth a read if anybody comes across it. Im lucky I did because now Ive acquired a whole new view of this. I didnt realise that this issue was so important and so universal. You undoubtedly put it in perspective for me.

  Tykkää

 10. Good post. I study something more difficult on totally different blogs everyday. It is going to always be stimulating to read content material from other writers and follow a bit something from their store. I?d desire to make use of some with the content on my blog whether or not you don?t mind. Natually I?ll give you a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

  Tykkää

 11. Good post. I study one thing more difficult on different blogs everyday. It will all the time be stimulating to read content material from other writers and follow a little one thing from their store. I?d want to use some with the content material on my blog whether or not you don?t mind. Natually I?ll provide you with a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

  Tykkää

 12. Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I am very glad to see such excellent info being shared freely out there.

  Tykkää

 13. I used to be seeking this webpage very last several nights great web site owner great posts every thing is terrific

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: