Iltalenkki

Huh tänään takana on oikeastaan aika tiukkatahtinen Helsingin reissu, mutta tän iltalenksun jälkeen olo on rentoutunut kuin ei missään oltais oltukaan eikä kahden lapsen kanssa istuttu tänäänkin autossa paria tuntia.
Yövyttiin muuten KlausK:ssa -hyvää hotellivinkkiä Helsingin keskustasta kaipaaville. Ihastuin sijainnin lisäksi etenkin kylpyhuoneen tarjoamaan piparminttushampooseen ja eukalyptussaippuaan sekä hotellin aamiaiseen -mmm!
Tänään ollaan siis palattu tähystelemään mamman (lapsuuden)kotimaisemiin.

Bloggaamisen suhteen olen ihan into piukassa eikä muuten vähiten kaikkien teidän ansiosta, jotka olette käyneet kaduilla moikkaamassa! Mulla on niiiin ihania kavereita, tai lukijoita tai mitä nyt olettekin 🙂 Tosi kivoja, niin kiva fiilis kirjotella, kun tietää kuinka ihanien ihmisten kanssa onkaan tekemisissä. Kaikille paljon terveisiä ja etenkin teille Linnanmäen iloisen energiselle tyttöporukalle!! :))))))

44 vastausta artikkeliin “Iltalenkki

 1. Kivaa Suomi-aikaa teille 🙂 Hauska katsella sun kuvia, sillä itse oon helsinkiläinen, mutta perheen mökki on siinä lähistöllä Kuutsalossa, joka on mulle erityisen rakas paikka 🙂

  Tykkää

 2. Ompa kaunis iltavalo näissä kuvissa! Oon kyllä vähän sitä mieltä, että teidän Ainosta taitaa tulla tiukka täti, tai vähintäänkin oikea tahtotyttö, sen verran tuimia ilmeitä on kuvissa usein! 😀 Ompas mukava kuulla, että tällä Suomi-lomalla on ollut hyvä fiilis ja oot törmännyt lukijoihin sattumaltakin, kun viime lomalla se, että kuka tahansa saattaa olla lukija, taisi lähinnä vain stressata?

  Tykkää

 3. Ja mä kun olen kulkenut silmät oikein ekstra-auki että bongaisin the Kalastajan Vaimon mutta en ole onnistunut:D teidän Suomi-reissu kuulostaa ihanalta!

  Tykkää

 4. heippa!tämä on eka kerta kun kommentoin, vaikka olen seurannut sun blogia jo aika pitkään.. olet suosikki ❤
  halusin vaan kiittaa hyvistä neulontaohjesta, sain juuri syksyä varten valmiiksi kaulurin, onnistuin tekemään letit ja kaikki! onnistumisen riemua!! tulos ei tietenkään ole täysin virheetön, mutta sehän on se käsityön ideakin eikö.. ?
  yirtän laittaa enemmän kommenttej jatkossa mysö, nyt kun on oma blogi niin ymmärtää paremmin miten paljon niistä on iloa.

  Tykkää

 5. Ihania kuvia.Näissä kuvissa muuten näkee jo että kesä on loppumassa…mikä on IHANAA!!!!Kiva että teidän Suomi reissu on ollut onnistunut.Olis ollut hauska törmätä…mutta tänne Karjaalla tuskin olisit eksynyt. =)

  Tykkää

 6. Heiii! Teillä tuollainen ”syskonvagn”. Saanko kysyä paljon teidän lapsilla on ikäeroa? Ja mikä on vaunun merkki? Ja ennen kaikkea, oletteko olleet tyytyväisiä? Meillä vastaavan vaunun hankinta edessä lähikuukausina.

  Tykkää

 7. Voi kun ihania kuvia koko perheen lomalta ❤ Teillä näyttää olevan niin ihanan leppoisaa! Nauttikaa Suomen reissusta ja oleskelusta perheen kesken!!!

  Tykkää

 8. Pakko kysyä, olitko sinä Tuusulan taiteiden yössä? 🙂 Tähystelin jotakuta ihan sinun näköistäsi! Joko näin siut tai pelästytin hymylläni jonkun muun pahaa-aavistamattoman naisen!
  Ihania kuvia!

  Tykkää

 9. Voivoivoi, ootte saaneet pappankin sinne. 🙂 Miten kivaa! Ihania kuvia, ihana tunnelma. Vähän harmittaa, että en sattunut törmäämään teihin Helsingin reissullanne. 😦 Täällä kun päivittäin lueskelee niin ei muista aina kommentoida ja kiittää, miten paljon iloa tämä blogi ihan oikeasti tuo omiinkin päiviini. Niinpä, kiitos! Ja mukavaa viikkoa teille kaikille. 🙂

  Tykkää

 10. Todella ihania kuvia, olette kaunis perhe ❤
  Ihanaa, että olet saanut positiivista palautetta blogistasi ja iloisia kommentteja vastaantulijoilta 🙂 Olet ne ansainnut ❤
  Hotellit ja erityisesti niiden tarjoamat aamupalat on ihan lemppareitani 😀

  Tykkää

 11. Näistä kuvista tulee kyllä kotikoti-ikävä. Vaikka enemmän ikävää aiheutti kuvat Sibeliuspuistosta. 😛 Tuntuu melkein häkellyttävältä, miten sitä onkin voinut alkaa näin aikuisena ikävöidä entistä kotikaupunkiaan vaikka nykyinenkin on hyvin mieluisa.
  Aurinkoisia lomapäiviä teidän perheelle!

  Tykkää

 12. Hyvistä yrityksistä huolimatta en ole sua bongannut:), vaikka kaupungilla käydessä on tullut mieleen että Rva Kalastajan vaimokin voisi olla meillä päin liikenteessä!:) tuttuja maisemia, mukavaa loman jatkoa!!

  Tykkää

 13. Ihanalta näyttää Suomi lomanne, rakkaiden kanssa vietetyt hetket ovat parasta mitä tiedän 🙂
  Harmi, etten törmännyt teihin vaikka KlausK on melkein työpaikkani naapurissa 😀 Olisin mielelläni kiitellyt ihanasta blogista. Kiva, että moni muu on kiitellyt!

  Tykkää

 14. Pahoittelen, jos tähän on jo vastattu, mutta mistä tuo ihana paitasi on ostettu? 🙂
  Näissä kuvissa on selvästi jo syksy, hui!

  Tykkää

 15. hei,
  olisin kysellyt tykkaatko noista vaunuista. mulla on samat otettu ihan hiljattaen kayttoon ja musta etupyora pelittaa tosi huonosti toisinaan, tuntuu etta se on jatkuvasti vinossa ja tyontaminen tuskaa. Oletko keksinyt miten ne toimii parhaiten.
  terv. tina

  Tykkää

 16. Hei!Ei tule koskaan kommentoitua, mutta nyt kai on ihan pakko…Asun Kreikassa ja käyn melko harvoin Suomessa ja vielä harvemmin Helsingissä, mutta niinpä vaan satuin näkemään sinut perheinesi sunnuntaina Linnanmäellä. Enpä todellakaan osannut odottaa sitä:) Sen verran kaukaa teidät näin, ja olimme sillä hetkellä vielä syömässä, joten en kehdannut juosta moikkaamaan. Iloinen yllätys kuitenkin! Mukavaa loman jatkoa ja voin yhtyä sanoihisi ”Suomessa on ihanaa”!

  Tykkää

 17. takuuseen on palstalaiset saaneet uusia runkoja, kun on etupyörät lakanneet toimimasta kunnolla. joten ottamaan vaan yhteyttä!

  Tykkää

 18. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has inspired me to get my own site now. Actually the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.

  Tykkää

 19. Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I am going to watch out for brussels. I?ll appreciate if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

  Tykkää

 20. What?s Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to contribute & aid other customers like its helped me. Good job.

  Tykkää

 21. Hi there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  Tykkää

 22. Some tips i have usually told individuals is that when looking for a good on the net electronics retail outlet, there are a few aspects that you have to take into account. First and foremost, you should make sure to get a reputable and also reliable shop that has received great testimonials and ratings from other customers and business world people. This will make sure that you are dealing with a well-known store providing you with good assistance and aid to its patrons. Thank you for sharing your opinions on this web site.

  Tykkää

 23. Nice a person weblog manager achievement weblog put up great sharings in such a weblog usually have pleasurable

  Tykkää

 24. Very stimulating arguments you bear marked , understand it for posting . ?Success is a hike, nay a aim. The doing is often additional influential than the fate.? by Arthur Ashe.

  Tykkää

 25. Hey! This post couldn’t be written any better! Reading this post reminds me of my good old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Thank you for sharing!

  Tykkää

 26. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with exactly the same comment. Is there any approach you will be able to remove me from that service? Thanks!

  Tykkää

 27. Awesome … simply awesome. Way to teach us all something that we all might not have ever known about. At least I just learned something new. You are so awesome!

  Tykkää

 28. Attention to detail is perhaps the most important aspect of dealing with priceless items and furniture, and customers simply cannot afford to risk their hard earned belongings with any firm other than Palmetto Specialty Transfer.

  Tykkää

 29. Naturally I like your web-site, even so you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I uncover it extremely silly to inform you. On the other hand I will surely come once more once more!

  Tykkää

 30. Iâ??ve been surfing online greater than three hours these days, but I by no means located any interesting article like yours. It¡¦s beautiful value sufficient for me. In my view, if all web site owners and bloggers created excellent content as you probably did, the net will likely be a lot far more beneficial than ever before.

  Tykkää

 31. There is noticeably big dollars to comprehend this. I suppose you have created specific nice points in functions also.

  Tykkää

 32. The difference between the best word and the almost proper word is much more than just a fine line! it’s like the difference between a lightning bug and the lightning!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: