Sprekinger!

= Reipastelijat
Tänään ollaan sit oltu vimpon päälle reippaita!
Minä, lapset ja ystäväperhe.
Lähdetty heti aamupuuron jälkeen rantaan, josta ajeltiin venekyydillä läheiseen saareen.
Siellä kun järjestettiin taas jokavuotinen marsj, eli saaren ympärivaellus suunnistuksen muodossa. Viitisen kilometriä hyvin vaihtelevaa metsämaastoa.
Ekalla rastilla!
Meidän pienet kolmivuotiaat. Ne oli muuten viime vuonna pienet kaksivuotiaat, jotka nukahti parin kilometrin kohdalla. Me äidit sitten kannettiin mussukat maaliin aivan hikisinä. Olin vieläpä raskaana viime vuonna tähän aikaan ja muistan, että matka tuntui tuskaisen pitkältä.
En nyt kyllä tarkemmin ajateltuna tiedä oliko se tänä vuonna paljon kevyempi; Aino edessä ja reppu (vaippoja, kamera, vettä ja ruokaa..) selässä. Tässä Aino on juuri herännyt ja kantoliina löystynyt sen nukkuessa. Pysähdyttiin siis kiristelemään liinaa ylös.
No niin, tässä on näkyvinään miten kamalan jyrkkä nousu taaksemme jäi, mutta eihän näistä korkeuseroista saa yhtään selvää, höh.
Näköaloista voitte kuitenkin jotain kuvitella!
Että korkeellakin oltiin.
Voi juku se oli mahtavaa.
Miksei me lenkkeillä täällä useamminkin?
Pian taas alaspäin…
…ja laakealle niitylle.
Maali häämöttää!
Lopuksi istuskeltiin vihreällä nurmikolla, grillattiin makkaraa.
Juotiin termoskahvia muovimukeista.
Joku trubaduuri soitti ja lauloi, kitaralla ja huuliharpulla.
Lapset leikkivät ja juoksivat.
Aurinko paistoi.
🙂

64 vastausta artikkeliin “Sprekinger!

 1. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 2. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  Tykkää

 3. Great post at Sprekinger! | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely useful info particularly the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 4. Nice post at Sprekinger! | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely useful info specially the last part 🙂 I care for such information a lot. I was seeking this certain information for a long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 5. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 6. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 7. Sprekinger! | Kalastajan vaimo I was suggested this web site by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re incredible! Thanks! your article about Sprekinger! | Kalastajan vaimoBest Regards Justin

  Tykkää

 8. Excellent post at Sprekinger! | Kalastajan vaimo. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very useful information particularly the last part 🙂 I care for such information a lot. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 9. Nice post at Sprekinger! | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful info specifically the last part 🙂 I care for such information much. I was seeking this particular info for a long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 10. Great post at Sprekinger! | Kalastajan vaimo. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Extremely helpful info particularly the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this certain info for a long time. Thank you and best of luck.

  Tykkää

 11. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 12. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. In any case I will be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 13. Sprekinger! | Kalastajan vaimo Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I’ve truly enjoyed surfing around your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: