Joulukuulumisia

Hyvää toisen joulupäivän iltaa 🙂 Onhan teillä ollut tunnelmallinen ihana joulu?

Mun joulu on mennyt aika täydellisesti töissä (mm. jouluaattona kello 23 asti), mutta eipä siitä sen enempää. Se nyt vaan sattui niin työvuorolistan mukaan, huono säkä, tuhat vuotta seuraavaan kertaan ja niin edelleen. Eikä siitä muutens puhuta -olen hyvä kieltämään kaikki ikävät asiat 😉

Karkkilakkokin saapui (yllätys yllätys) tiensä päähän jouluaattona -töissä oli tuhannen mahdotonta olla syömättä namuja… kaiken muun jouluherkun lisäksi tietenkin 😉 Kotona olen lähes hullun tavoin syönyt yllänäkyviä pähkinöitä, mitä nyt suomeksi ovatkaan. Koukuttavan mielettömän hyviä.

Oi on tämä ollut aivan ihana joulu tämäkin. Ja on muutes innostanut hakemaan terkkarin päivä(ja -arki)töitä 😉 Jos ottais sellasen vaikka uuden vuoden projektiksi, hmm…

Mamma on väsynyt, rankkoja työpäiviä… Sunnuntai-ilta tervetullut.

Tiedättekö muuten mitä, mun piti oikeestaan laittaa teille joulutervehdykset videomuodossa. Mun digitaalisen videokuvaamisen osaaminen loppui kuitenkin siihen kuvaamiseen, enkä saanut siirrettyä filmiä videokameralta kovalevyn muistiin -tai mitenkään muutenkaan blogiin siirrettävään muotoon. Niin se siitä sitten. Jos joku nyt osaa ihan suoralta kädeltä vinkata mikä mun touhussa (ja tietokoneessa) on vikana, voin ehkä saada uudenvuodentervehdykset videolle. Muussa tapauksessa näyttää heikolta 😉

Joulupaketeista tuli yksi Thomas Sabo -pallero lisää^.

Alkavalla viikolla on paljon vapaata, luojan kiitos. I need it…

Leppoisaa sunnuntai-iltaa ❤

72 vastausta artikkeliin “Joulukuulumisia

 1. I intended to compose you one tiny remark to be able to say thanks a lot the moment again over the great thoughts you’ve featured in this article. It was certainly extremely generous of you giving unreservedly what exactly many people would have advertised for an e-book to end up making some bucks for themselves, and in particular seeing that you could possibly have done it in case you considered necessary. These solutions likewise worked to provide a great way to be certain that most people have the identical desire like my own to see a great deal more around this condition. I’m certain there are millions of more fun times up front for individuals who scan your site.

  Tykkää

 2. Attention to detail is perhaps the most important aspect of dealing with priceless items and furniture, and customers simply cannot afford to risk their hard earned belongings with any firm other than Palmetto Specialty Transfer.

  Tykkää

 3. I said ”contextually” retarded – not mentally retarded. It means? that you entirely missed the context of the line, which would’ve told you exactly what was said.

  Tykkää

 4. kým pokémon e?te dobre … Ale ke? za?nu s tými najnov?ími filmami od Disney.. vymetá mozog.. … Ja som vyrastala na Ká?erove…Rýchlej rote,?karedom ká?atku a podobne…. a e?te dnes si ich? rada pozriem 🙂

  Tykkää

 5. Black Ops Zombiesâ?¦ […]some folks nonetheless have not played this game. Itâ??s hard to envision or believe, but yes, some people are missing out on all with the enjoyable.[…]â?¦

  Tykkää

 6. Some genuinely nice and utilitarian information on this internet site, as effectively I believe the style has got great capabilities.

  Tykkää

 7. I really enjoyed reading this post. You write about this subject perfectly. I really appreciate reading your blog and i may definetly bookmark it! Keep up the fascinating articles!

  Tykkää

 8. Thanks for showing your opinions. Being a blogger, I’m continually searching for fresh and different solutions to look at a matter. I find excellent creativity in doing this. Thanks a ton once again

  Tykkää

 9. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this blog. Thank you, I?ll try and check back more frequently. How often do you update your site?

  Tykkää

 10. Good web site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified when a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

  Tykkää

 11. I’ve loved reading this blog very much. It’s good to see that you are all having fun with yourselves and making an actual difference to peoples lives. Trying forward to further contributions, thanks again.

  Tykkää

 12. I surely did not realize that. Learnt some thing new these days! Thanks for that.

  Tykkää

 13. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thanks for lunch!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: