Let me rock, please.

 

Jep, kengät -ei veskaa!

Olen aleshoppaillut. Oikeastaan siksi, että alkuvuodesta on tiedossa bileitä eikä mulla ollut yhtiäkään bilekenkiä (ihan totta). Niinkun talvikorkoja. Tarvitsin korkoja. Ja vähän myös siksi, että nää Mulberryn nilkkurit vaan_ oli_ makeimmat_ koskaan_ näkemäni_ kenkulit. Niiiin sairaan hienot, ettei niitä voinut jättää ostamatta. Yksinkertaisesti.

Mutta. Miksi ne kuitenkin on liian rock mulle? Niiiiin kovasti haluaisin pitää nää, mut ne on niiiin rokit. Miksi oi miksi, mistä tällainen ajatus tuli?

Eiks joku vois tehdä minustakin tarpeeksi coolin? Millä hitsillä se kävis. Että oisin rock. Pliiiiiis. Ei hienompia kenkiä voi olla!! Loppuilta menee ihan salettiin kokeillessa ja peilailleessa ja pohtiessa. Pitäkää peukkuja, että tulen järkiini enkä palauta näitä. Tai että muutun cooliksi. (Huonolta näyttää.)

Ihanuuksia löytyy roimalla alennuksella stylebop.comista (samassa osoitteessa myös parempia kuvia) ja mulle tuli viimeinen kolmeseiska. Huoh.

70 vastausta artikkeliin “Let me rock, please.

 1. Hei, olihan sulla ne nahkahousutkin, jotka ei ollut yhtään huonolla tavalla rokit. Joten pidä nääkin, menee ihan linjassa niiden kanssa:) Ihana kengät!

  Tykkää

 2. hahaaa, hassua. Kyllä ne lastenkamat mahtuu kummasti minun Mulberryyn ja mustat korkkarit on jalassa joka päivä, paitsi ehkä puistossa. Ei se äitys itsessään sulje hienojen kenkien käyttöä pois ainakaan minulta:)

  Tykkää

 3. Höpöhöpö anna palaa vaan! Yhdistä nuo kengät johonkin simppeliin tummiin kapeisiin farkkuihin, mustaan pitkään toppiin ja neuleeseen ja voila! Tai johonkin muuhun, noiden kauneushan on siinä, että ne tekee mistä vaan coolia. 😉

  Tykkää

 4. Ethän sä VAAN ole vaaka?? Kuulostaa nimittäin ihan liian tutulta tuo pähkäily! 😉
  Mä oon aina toivonut voivani pitää korkoja, mutta kiitos pituuteni (178cm) se ei tule kuuloonkaan. Kerran ostin jotkut 5cm korot ja mua huimasi ne jalassa ja tuntui, että olin jättiläinen kun kävelin ihmisten joukossa 😉 Joten matalapohjaisilla vaan hiihdetään.. Onneks on pitkä mies, ni tunnen itseni edes suht pieneksi 😉

  Tykkää

 5. Heips!
  Pidä ihmeessä! Jos jää vähälle käytölle, pidä hellässä tallessa laatikossa ja Aino saa parikymppisenä hienot vintage Mulberryt 😀

  Tykkää

 6. WOUUUUUUUU! Huikeet popot! Eikä yhtään ollenkaan liian rokit. Kertakaikkisen upeet. Senkun sujautat jalkaan ja loistat illan kuningattarena.

  Tykkää

 7. Voi kuolaus. Aivan ihanat! Pidä ihmeessä! Ja jos et pidä, niin kerro mulle, voisin olla kiinnostunut. Sattumoisin mulla on myös koon 37 jalka.

  Tykkää

 8. Nuohan on ihan tavalliset naisten nilkkurit, mutta pirun hienot sellaiset. Eli ei todellakaan palautukseen. Itse olen sellainen persoona, että saatan ihastua johonkin vaatekappaleeseen, mutta ostettuani sen en silti käytä sitä. Kuitenkin jopa useiden kuukausien päästä ”löydän” sen vaatekaapistani, ihastun siihen uudelleen ja alan käyttää sitä jatkuvasti. Tämän takia kirpparikasaan päätyneet vaatteet lojuvat varastossa ainakin sen puoli vuotta, jotta voin palauttaa ne sieltä käyttöön 🙂

  Tykkää

 9. Awsome article and right to the point. I don’t know if this is actually the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to get some professional writers? Thank you 🙂

  Tykkää

 10. I?m impressed, I must say. Actually not often do I encounter a weblog that?s both educative and entertaining, and let me let you know, you may have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the problem is something that not enough people are talking intelligently about. I am very glad that I stumbled throughout this in my search for one thing referring to this.

  Tykkää

 11. Good one particular blog site proprietor results webpage submit excellent sharings with this web site constantly have entertaining

  Tykkää

 12. I used to be very pleased to seek out this web-site.I wished to thanks in your time for this excellent learn!! I definitely having fun with each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: