Mäntykaappi, hæ?

Heisan :)) Aloitetaankin tänään kahdella before -kuvalla! Ostin nimittäin tovi sitten sellaisen vanhan mäntykaapin vanhojen tavaroiden kaupasta. ”-Mänty… luulin et just tällaset huonekalut on nyt ihan out…” mun mieheni sanoi hyvin epäileväisenä kun tarvitsin apua kaapin kotiinkuljetuksen kanssa.

Enka toden totta olisi varmaan koko hommaan ryhtynytkään, jos järkevämmän puoliskoni epäilyjä olisin kuunnelut. Oli nimittäin pikkanen homma A) lasien teippaamisessa B) koko rötiskön maalamisessa. Olen lukemattonia hetkiä käyttänyt (kylmässä) autotallissa (yksin) kaappia maalaten ja nyt päätin, että urakka saa luvan olla ohi. Lopputuoksesta huolimatta. 

Me tarvittiin kipeästi lasikaappitilaa viinilaseille. Meillä on niitä jo yksi vitriinillinen täynnä ruokailutilassa, mutta vielä oli parikymmentä kappeletta vailla paikkaa. Plus että rappukäytävään tuli ihanan harmoninen tunnelma yhtenäisen valkoisen ja kauniisti heijastelevien lasien ansiosta.

Se kaikkein helpoin tuunauskonsti; vanhojen vetimien vaihto uusiin. Vaikka kauniisti maalattuihin posliinisiin.

Olenpa ollut myös tanssimassa zumba maratonilla, juhuu 🙂 Ja vetämässä kulttuuriyön kulkueessa zumbaa. Että zumballa taas mennään 😉 Jei. Ne muut zumbaohjaajat on vaan ihan(an) hulluja. Niillä on zumbavetimet kengistä hattuihin ja siinä välillä tietysti kilistin- ja kimallevyöt ja rannerenkaat :)) Mut ei se mitään. Vaikken ehdikään ihan samalla tavalla omistautumaan hommalle. Ei se haittaa. Kivaa se vaan on silti!! :))

Hyvää viikonlopun jatkoa ❤

82 vastausta artikkeliin “Mäntykaappi, hæ?

 1. Great Share! Aw, this was a actually nice post.
  In idea I want to put in writing such as this additionally
  taking time and actual effort to make a very fine article however what can
  I say I procrastinate alot and by no means seem to find
  something done.

  Tykkää

 2. Howdy would you mind sharing which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

  Tykkää

 3. Hey! I’m at work browsing your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the outstanding work!

  Tykkää

 4. That’s Too nice, when it comes in india hope it can make a Rocking place for youngster. hope that come true.

  Tykkää

 5. Right now it appears like BlogEngine is the preferred blogging platform out there right now. (from what I’ve read) Is that what you are using on your blog?

  Tykkää

 6. attacker’s system; anf the husband will end up stiff and also drop to the ground. The particular Taser continues to supply

  Tykkää

 7. I am really impressed with your writing skills as well as with the layout on your blog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it?s rare to see a great blog like this one these days..

  Tykkää

 8. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate to this superb blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this site with my Facebook group. Chat soon!

  Tykkää

 9. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

  Tykkää

 10. Hey there are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding expertise to make your own blog? Any help would be really appreciated!

  Tykkää

 11. link w opisie… w naszym serwisie internetowym jest mo?liwo?? zakupu i ca?ej gazety z filmem (dzia? ”Numery archiwalne”), i samego filmu na? DVD (dzia? ”Nasze DVD”).

  Tykkää

 12. MJ?? fans???? should watch…….”GOOD?? MORNING?? AMERICA???? INTERVIEWS???? THE????? JURY??????? THAT??????? AQUITTED??????? MICHAEL?? JACKSON”….Do???? a????? search,????? it’s?? on??? you???? tube….VERY???? ENLIGHTENING…something??????­­­­­? postive???????? in???? the???? media??? about??????? MJ?? for??? a???? change….WATCH????? BEFORE?? YOU?? TUBE??? DELETES??? OR?? BLOCKS IT!!

  Tykkää

 13. I remember an old game on cartoon network where you battled with card of characters like courage and the power puff girls lol i always use the grim adventures of Billy and Mandy characters it was back with cartoon cartoon Fridays if i remember?.

  Tykkää

 14. Unfortunately I can’t agree to that. Nonetheless I all the time tolerate different persons’ opinions. That is especially needed whenever you run your individual blog. I’ll be following your blog with nice interest.

  Tykkää

 15. throughout on your sort of home contractors in Holly Springs NC. A large amount of residence exhibits can also

  Tykkää

 16. Hey youtube pepz if? u have time would you help me out by checkin my animation out. Called shun and bojo. Thanks alot ps holler at me n ill help ur page out too. -$botlejindary

  Tykkää

 17. Heippa! Kaunis kaappi! Sama projekti on meillä edessä viikonloppuna. Halusin kysyä käytitkö mattaa vai kiiltävää maalia? Maalasitko pensselillä vai käytitkö myös telaa? Yritän tässä suunnitella etukäteen jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä 🙂

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: