Lauantailenkki

Me tehtiin tänään ekstempore lenkki luontoon, joten blogissakin jatkuu tää syksyinen luontoteema 😛

Olen viimeaikoina ollut paitsi tavallista kiireisempi myös vastaaottanut tavallista enemmän tosi kivoja sähköposteja. Joihin en välttämttä ollenkaan kaikkiin ehdi juuri nyt vastaamaan, olen tosi pahoillani! Halusin kuitenkin ihan yhteisesti kiittää kaikkia kirjoittelijoita ja jälleen kerran todeta niin kommnettien kuin sähköpostienkin olevan hurjan tärkeitä ja tekevän tästä hommasta mielekästä, vaikken aina ehdi niin kovasti vastailemaankaan… Pahoittelen 😦 On myös mielettömän kiva nähdä miten moni haluaa vilpittömästi ilahduttaa ja antaa niiitä ruusuja ja kehuja -ja saa siitä itsekin hyvää mieltä, jee!

Mamma -aito erämies? 😉 Meidän ei ollut tarkoitus lähteä luontoretkelle. Nää ei oo mun tavalliset retekilyvarusteet. Mut kyllä mun kengät säilyivät ihan kuivina. Ja ehjinä. Ja niillä oli oikein hyvä hyppiä kallioilla.

C U soon ❤

59 vastausta artikkeliin “Lauantailenkki

 1. Most I can state is, I donâ??t know what to comment! Except needless to say, for the superb guidelines which are shared with this blog. Iâ??ll believe of a thousand fun strategies to read the posts on this site. I do believe I will lastly take a step together with your suggestions on areas I could never have been able to manage alone. You are so careful to permit me to be 1 of those to benefit from your beneficial data. Please recognize how significantly I am thankful.

  Tykkää

 2. Good ? I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your client to communicate. Excellent task..

  Tykkää

 3. Somebody of mine recommended your blog on Facebook. I noticed why. Great post here.

  Tykkää

 4. I just hope that you dont lose your style because youre definitely one of the coolest bloggers out there. Please keep it up because the internet needs someone like you spreading the word.

  Tykkää

 5. You are so intelligent. You realize therefore considerably with regards to this matter, produced me individually believe it from numerous numerous angles. Its like women and men don?t seem to be interested unless it is one thing to accomplish with Lady gaga!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: