Not mine but…

…ihania neulemalleja kuitenkin!

Jos osaisin neuloa ohjeista seuraamalla ja jollei mulla ois koko ajan omia projekteja kehitteillä, neuloisin ehdottomasti jonkun (tai kaikki!) seuraavista Dropsin malleista… Ovat muuten kaikki paitsi ihania myös tosi helppoja (ja hyviä joululahjavinkkejä ;)):

Superihku pipo / päiväpeitto- tai huiviainesta… / i-ha-na ponchopaita

kaunis hartianlämmintinlämmin pikkuliivi  / kunnon muhkea villahuivi

toinen söpö pipoylellinen neuletakki  / sohvatyynyt

 

Kuvien alla olevia kuvauksia klikkaamalla pääsee siis suoraan suomenkielisiin ohjeisiin. 🙂

Kommenttiboksiin saa ilomielin kertoa ja linkkailla omia neuleohjesuosikkeja -tai ihan yleiseti, mistä hyviä neuleohjeita löydätte!

Nyt vetäydyn sohvalle oman projektini pariin taas, heippa! ❤

35 vastausta artikkeliin “Not mine but…

 1. Moikka,
  Kivoja malleja joo, tulee vain tehtyä pieniä töitä, jotka valmistuvat nopeasti, että ehtii saada monta jouluista lahjaa valmiiksi.
  Kysyisin sinulta, että millainen on sairaanhoitajien työtilanne Norjassa tällä hetkellä? Vieläkö palkaavat mielellään ulkolaisia hoitajia?

  Tykkää

 2. Joo noi Dropsin ohjeet on ihanei, aivan hulluus iskee kun niitä selailee. Yhteenkin villapaituliin on jo langat odottamassa, ei vain tunnu aikaa sen neulomiseen just löytyvän, KÄÄK!!

  Tykkää

 3. On kyllä tosi ihania! Itse innostuin eniten tuosta ruskeavaaleanpunaisesta kaulaliinasta ja valkoisesta tyynynpäällisestä 🙂
  Harmillista, että on itse niin kädetön ettei osaa tuollaisia oikein värkätä… Vaatisi reippaasti harjoittelua, mutta kun ei oikein aika ja toisaalta kärsivällisyyskään riitä…
  Ihanaa viikonloppua!
  P.S. Tervetuloa lukijaksi blogiini! 🙂

  Tykkää

 4. Sama homma mulla, että tekisi mieli tehdä tuosta samaisesta osoitteesta vaikka ja mitä, mutta kun on niitä keskeneräisiä jo ihan tarpeeksi 😉 Nyt yritän pienentää jämälankavarastoani virkkaamalla isoäidinneliöitä ja niistä torkkupeittoa. Pitää yrittää nyt malttaa tehdä sitä ennenkuin aloitan uutta. Mutta tietysti sukkia ja pipoja täytyy myös tehdä talveksi ja niihinkin saa jämälankoja kivasti kulumaan 🙂 Joskus saan myös kivoja vinkkejä eri käsityöblogeista.

  Tykkää

 5. Noi Dropsin kaavakätköt on kyllä aika mielettömät. Itse olen suhannut hirveän määrän vauvojen ja lasten kaavoja, suurimmaksi ongelmaksi tuleekin, että minkä niistä kaikista ihanista versioista oikein valitsisi! 🙂

  Tykkää

 6. Dropsilla on kyllä tosi paljon kivoja ohjeita, ja monipuolisesti! Joskus olen törmännyt siihen, että niiden suomennokset eivät ole aina ihan kohdallaan, onneksi sujuu neulominen myös englanniksi 🙂

  Tykkää

 7. Heippa!
  Minusta on ihanaa, että teet neuleita itse soveltaen ja jaat ohjeet tänne meillekin! Persoonallisia ja kauniita neuleitasi on ilo katsella.
  Dropsin ohjeet ovat kyllä kivoja – kauniita ja ilmaisia. Liekö syynä kultturierot vai mikä, mutta joskus ohjeet tosin on hassusti kirjoitettu tai mielestäni ne olisi voinut esittää yksinkertaisemminkin.
  Itselläni seuraavana jonossa tuo pipo, joka sinulla on ensimmäisenä kuvana mukana suosikeissasi. Lankana on Dropsin ihana aplpakka-silkkisekoite.

  Tykkää

 8. Kiitos Johanna! Olen pitkän tauon jälkeen taas innostunut neulomaan ja mieleisten ohjeitten löytäminen on ollut haastavaa, siksi usein omasta päästä – minäkin. Joitain erikoisempia sukkia olen neulonut Dropsin ohjeilla. Myös Dropsin langat on ehdottomia suosikkejani. Aion nyt ihan törkeästi siipeillä ja toivon, että tänne tulisi paljon neuleohjevinkkejä 😉

  Tykkää

 9. Kiitos näistä! Ihania malleja! 🙂
  Sain eilen oman ison kaulahuivin valmiiksi ja sohvatyynyn teon aloitin samoin tein senkin omilla ohjeilla, mallina Laura Ashleyn kuvasto, mutta aika samannäköistä palmikkojuttua tulossa.
  Parit joululahjat voisin tehdä näistä ohjeista. Tuo pikkuliivi sopisi tosi hyvin miehen siskolle.
  Hauskaa viikonloppua! 🙂

  Tykkää

 10. Aivan ihania neuleita! Voi kun sais taas neulomis inspiksen.. Mulla vielä kesken tyynyjen neulominen,ajatus oli et jouluksi valmistuisi. Mikäs projekti sinulla on menossa? 🙂

  Tykkää

 11. Mulla taas joululahjaa pukkaa niin kotona humisee. Itse olen nykyisin löytänyt niin paljon ihania malleja ja ohjeita, että omien soltaminen ja suunnittelu on jäänyt aivan unohduksiin. Tosin samba-asujen suunnittelu kyllä vielä menee kuin vettä vain. Ehkä onkin kivempi tehdä sitten ohjeesta kun kaikki suunnitteluenergia menee noihin esiintymisasuihin 😀

  Tykkää

 12. Olipas ihania ohjeita, mä tykkäsin etenkin tuosta sohvatyynystä! Pari semmoista luonnonvaaleana olisi aivan ihania. Mä kudon tällä hetkellä Tähkäkauluria, jonka ohje on peräisin Kaitaliinan blogista. Siitä tulee aivan ihana! Tietääkö muuten kukaan mistä löytyisi perusohjeita aloittelevalle villasukankutojalle? :)Kiitos Johanna ihanasta blogista!!

  Tykkää

 13. Kivoja malleja! Kiitos vinkeistä ja kivasta blogista. En vähään aikaan olekaan vieraillut Dropsin sivuilla. Mielestäni Ravelry.com on ihan ykköspaikka neulojille, joten suosittelen lämpimästi sitä.

  Tykkää

 14. Drops Designilla on hirmukivoja neuleohjeita! PItäs mennäkin selailemaan sitä nimittäin tarvitsisin mustan myssyn. 😉

  Tykkää

 15. Neulojen yhteisöpalvelua RAVELRYä suosittelen minäkin. Se on vienyt neuleharrastukseni ihan uudelle ulottuvuudelle kun yhdestä sivustosta löytyy tuhansia ohjeita, sekä ilmaisia että muutaman dollarin maksavia.

  Tykkää

 16. Oi, pikkuliivi on aivan ihana! Tuollaisen saisin ehkä valmiiksi asti, kun ei ole kovin työlään näköinen. Mitä nopeammin valmista, sen parempi…pidemmät projektit jäävät mulla aina kesken!
  Kivaa viikonloppua teille:)

  Tykkää

 17. Hei Johanna! Taisin joskus aiemminkin kommentoida/ kysyä, oletko löytänyt tietäsi vielä neuleyhteisö Ravelryyn? (http://www.ravelry.com) Suosittelen lämpimästi! Aloitin itse kutomaan n. kaksi vuotta sitten ja Ravelryn innoittamana olen oppinut niin paljon uutta, etten uskoisikaan! 🙂 Sinulla on kauniita omia töitä ja malleja + ohjeita. Olisi upeaa saada ne Ravelryyn. Ihanaa neulesyksyä!

  Tykkää

 18. Nuo Dropsin sivut ovat kyllä kattavat ja langatkin olen hyväksi havainnut. Huomasin joskus, että jonkin verran on eroa ohjeissa riippuen minkä kielen sivustolle valitsee, mutta hyvin paljon niissä on samaa.
  Suomesta PK-seudulla Dropsin lankoja myy ainakin MENITA. Se löytyy Espoon Soukasta ja Hgistä. Valikoima on LAAJA myymälöissä ja niiden lankojen hinnat on kauppiaan mukaan hinta-laatusuhteeltaan hyviä. Lankojen hinnat pitäisi olla sama kuin nettisivuilla, mutta tämä projekti ei välttämättä ole vielä ihan finaalissa. Suuntaa-antavia hintoja sieltä kuitenkin saa!

  Tykkää

 19. Ihania malleja, tuon ekan pipon ja kaulahuivin olen aikonut tehdä, dropsin alpacatkin ovat valmiina odottamassa 🙂 Dropsin sivuilla on kivoja malleja, lisäksi itse teen suomalaisten neulelehtien ohjeiden mukaan neuleita, blogeistakin löytyy usein kivoja malleja. Vähitellen on alkanut valmistua neuleita ilman ohjeitakin. Ravelryssa on myös tosiaan kivoja malleja.
  Tällä hetkellä teen sinun ohjeellasi ponchoa 🙂 Se on niin ihana, että pakko tehdä itsellenikin samanlainen. Lankana Dropsin alpaca kaksinkertaisena. Tykkään muistakin tekemistäsi käsitöistä, joten innolla odotan uusien valmistumista 🙂

  Tykkää

 20. Ihania ohjeita Dropsilla! Just tein sen Johannan ajat sitten tekemän palmikkokaulurin, se on kyllä ihana ja heti käytössä… Hyviä ohjeita saa myös kauhavan kangasaitan sivuilta. Etenkin jos haluaa tehdä jotain sisustusjuttuja kuten torkkupeittoja. Itse just hankin langat sellaiseen…
  Kiitos sinulle Johanna tästä blogista, se on arkinen, enkä siis tarkoita tällä sanalla mitään negatiivista vaan sitä, että ihan tälläistä normi elämää;)
  Takassa tulet, kynttilät palamassa ja punaviiniä lasissa, kohta saunaan eli ihana lauantai ilta;) Lapsetkin leikkivät sovussa, ei enempää enää toivoa! Viikonloppuja!

  Tykkää

 21. Nice one webpage proprietor success web site article good sharings on this web site constantly have enjoyable

  Tykkää

 22. paycheck? Properly, it is possible to do it in the event that you?re a good Australian, to suit your needs have Hoodlogistics

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: