K niin kuin koti

Te ette halua nähdä minua tänään… Olin nimittäin eilen töissä -pienessä kuumeessa tottakai. Kotiuduin iltapäivällä kolmen paikkeilla, nukahdin sohvalle ja nukuin paria pientä heräystä lukuunottamatta puoli kymmeneen asti tänään. Hahaa 😀

Enkä ole ole suuresti parempi nytkään, mutta sairaspäivään sopivasti sain sentään (ilmaiseksi) postin tuomana tositosi hyvän sisutuskirjan K niin kuin Koti. Enkä ihmettele oikeastaan yhtään, että juuri mulle lähetettiin juuri tää kirja. Tää on niin minua, ostan (=allekirjoitan) melkein kaiken 😛 Törkeän tyylikäs ja sisältörikas sisustuskirja. K niin kuin Koti esittelee kymmenen suomalaista kotia ja sanookin ihan niin kuin minäkin sanoisin:

”60 -luvun kerrostaloasunto, 1900 -luvun alun hirsitalo, uutuuttaan kiiltävä rivitalon pääty: kaikki kodit ansaitsevat yksilöllisen otteen sisutukseen.”

”Kirjassa ei ihailla kliinisen siistejä, stailattuja luksushuoneistoja, vaan tavallisten ihmisten rakkaudella ja omalla rahalla sisustamia koteja, joissa eletään nauttien kenen tahansa ulottuvilla olevista asumisen ideoista ja yksityiskohdista. Kirja jakautuu kymmeneen lukuun, joista jokaisessa esitellään yksi koti, perehdytään yhteen teemaan ja annetaan asiantuntijan laatima muistilista, mihin kannattaa kiinnittää huomiota.”

Heli Lahdenranta ja Ulla-Maija Lähteenmäki: K niin kuin koti -10 kotia, tyyliä & näkökulmaa / 1. painos 2011 / Nidottu, 228 sivua

Reikänen villasukka ja kaikki hih 😛

Vielä parempaa huomista ja ihkua alkuviikkoa toivotellen!

Tämä postaus sisältää ilmaiseksi saatuja tuotteita.

 

40 vastausta artikkeliin “K niin kuin koti

 1. Oon kirjaa ihastellut netissä jo ennen sen ilmestymistä ja nyt muutamas blogis sen ilmestyttyä. Melkein jo tilasin, mutta päätinkin antaa pukille mahdollisuuden 🙂

  Tykkää

 2. Hei vaan Atlantin toiselta puolelta taas. Pikaista paranemista sinulle, mekin ollaan flunssailtu 😦 Kirja vaikuttaa kivalta, täytyy laittaa tilaukseen jos vaikka joulupukki kuulisi kutsun.

  Tykkää

 3. Hyvä joululahjavinkki -hyvä kirja 🙂 Kannattaa malttaa odotella jouluun! Voi ei tästä huomaa taas miten vähän ehdin seuraamaan muita blogeja; on mennyt ihan toi kirjakin 😦
  samperi, täytyy kunnostautua 😛

  Tykkää

 4. Joo tästä saa kaukana asuvatkin ihanasti pohjoismaista ja etenkin suomalaista vinkkiä sisustukseen!

  Tykkää

 5. moikka espoosta! 🙂 pitkästä aikaa kirjoitan, vaikka usein käyn lukemassa. saanpahan samalla vinkattua omasta blogista vihdoin, kun siitä taisi joskus olla puhetta 😉
  täällä on aina niin ihana tunnelma. olette suloisia kaikki 🙂 aapolta ja lounalta terveiset ollille ja ainolle, nähdään taas!

  Tykkää

 6. Voi vitsi ku saisin itekki vaa nukkuanukkuanukkua….Vähän niinku talviunilla? 😀 Oon jo kahen viikon ajan jankuttanu ittelleni joka päivä et nyt meen ajoissa nukkumaan ja joka ilta huomaan kellon olevan puol 11 ennen ku silmäni suljen….Tää vuodenaika on kyl NIIN pimeetä!
  Kiitos kivasta blogista ja paranemista! 🙂

  Tykkää

 7. Parane pian, Johanna! 🙂 Täällä kärsitään tulehtuneesta lonkasta 8{ Kirja kuulosti ja näytti erinomaisen inspiroivalta ❤ Eikä liian sliipatulta, urgh, niitähän nimittäin riittää! Terveempää viikon jatkoa ^^

  Tykkää

 8. God bedring!
  Tanaan juuri tein kirjatilauksen.. tekis mieli kayda lisaamassa toi sinne:) Tilasin mm. sellaisen kirjan kuin Nauti kodistasi. Tuoreimmassa Innossa sitæ kehuttiin. Ja lisaksi tilasin : Luvaton norjalainen. Oletko lukenut? Ja Jo Nesbøn lastenkirjoja. Onko ne tuttuja sulle?

  Tykkää

 9. Mukavia lepohetkia sinne! Ja parane pian! Sisustuskirja vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! Olenkin usein vahan toivonut jotain tuollaista kotoisan sisustuksen ja inspiraation lahdetta. Kirja pitanee ehdottomasti hommata!

  Tykkää

 10. Tuo on kyllä saatava itselle! Olen tainnut vinkkailla pukille jo useamman lahjatoiveen… Riskinä voi olla, ettei pukki muista tätä tuoda. Pitänee varmuuden vuoksi hankkia vaikka itse itselleen lahjaksi! 😉
  Paranemisia sinulle! Pitää muistaa huilata itsensä terveeksi… Ei saa olla liian tunnollinen työntekijä tässä suhteessa. Hyväkin minä puhumaan, kun hoitoalalla olevana isekin melkein pää kainalossa välillä töihin kampean. Aurinkoista talven odotusta!

  Tykkää

 11. Kappas, kuka se siellä neuleen takana luuraa? 🙂
  Postauksesta käy siis ilmi että sinäkin olet ihminen…:)Toivottavasti paranet pian!!

  Tykkää

 12. Miten ikinä pystyt häiriöttä nukkumaan sohvalla noin pitkään? Olivatko lapsesi hoidossa jossakin kodin ulkopuolella?
  Jos yritän edes hetken levähtää vaakatasossa kotisohvallani, niin johan on hetken päästä joku könyämässä päälleni tai hakkaa duplolla päähän. Tuntuu, että pienten lasten äiti kun ei vaan voi sairastaa…
  Toipumisia!

  Tykkää

 13. Onneksi sinun annettiin nukkua =)
  Ihana postaus -taas!
  Tieks mitä? Mä haluan kutoa tuollaisen samanlaisen torkkupeiton. Jaksaisitko jakaa tervehdyttyäsi ohjetta?

  Tykkää

 14. Mun oli tänään pakko käydä tutustumassa tuohon kirjaan ja lopulta sen myös ostin, aivan ihana ja vaatii syvempää tutustumista, kunhan saisin kotona lukurauhan.

  Tykkää

 15. This is a great initiative and will surely help the SHM and a great company flourish further you’ve got our vote!

  Tykkää

 16. We think I simply happen to be informed relating to this issue at work 2 days ago with a buddy, however in those days this didn’t caugh my attention.

  Tykkää

 17. Nu när det är vinter så tänkte jag göra en liten undersökning genom att fråga hur många här som går till skolan respektive åker något form utav fordon! Du får gärna svara på frågan! På vår blogg alltingkul.blogg.se

  Tykkää

 18. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to determine if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

  Tykkää

 19. Thank you for another great article. Where else could anyone get that kind of information in such a perfect way of writing? I have a presentation next week, and I am on the look for such information.

  Tykkää

 20. Thanks a lot for the helpful article. It is also my belief that mesothelioma has an incredibly long latency period, which means that signs of the disease might not exactly emerge until eventually 30 to 50 years after the first exposure to asbestos. Pleural mesothelioma, which is the most common variety and has effects on the area about the lungs, could potentially cause shortness of breath, chest muscles pains, including a persistent coughing, which may bring on coughing up maintain.

  Tykkää

 21. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Kudos!

  Tykkää

 22. Good day! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Thanks!

  Tykkää

 23. Howdy! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good success. If you know of any please share. Appreciate it!

  Tykkää

 24. Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

  Tykkää

 25. Hows it going, nice blog but occasionally I see a issue whereby the top nav toolbar cannot be seen. it’s mainly on the home webpage Best wishes

  Tykkää

 26. Admiring the commitment you put into your site and in depth information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed information. Great read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  Tykkää

 27. The other day, while I was at work, my sister stole my iphone and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

  Tykkää

 28. Hi this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

  Tykkää

 29. Today, while I was at work, my sister stole my iPad and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

  Tykkää

 30. Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is entirely off topic but I had to share it with someone!

  Tykkää

 31. Outstanding post, I conceive weblog owners need to acquire a whole lot from this weblog its really user pleasant. 102380

  Tykkää

 32. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad and tested to see if it can survive a 25 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

  Tykkää

 33. Moikkelis,ihanan,kivoja kuvia sulla.Oletko itse kutonut ruskean torkkupeitteen? Onko mahdollista saada ohjetta? Vai ootko ostanut? Kiitos etukäteen. Kevätterkkuja Tuula

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: