Lumia?

Hello 🙂 Huh, olen tänään ollut ostoskeskuksessa. Ei mun lempihommaa. Alkaa pyöryttämään ja janottamaan ja päätä särkemään. Happi loppuu. Mut pakko oli. Mun puhelin alkaa nimittäin olemaan totaalisen rikki. Sellanen oikein hyvä vanhan ajan tavallinen puhelin, jossa on just ja just kamera (ei niin että kuvaviestejä osaisin lähettää mut kuitenkin) -ja matopeli.

Nyt se on rikki (JEEEE, vihdoin!). Se ei soita aina eikä vastaanota puheluita aina. Tekstarit tulee milloin tulee ja päivämäärät ja kellonajat niissä saattavat olla ihan mitä vaan parin viimeisen vuoden ajalta.

Vähän niinkuin vanhukset nyt toimii. Toimii kun ehtii. Satunnaisella tarkkuudella.

No niin, mun oli tarkoitus ostaa uusi puhelin. Nokia N9. Mikään iPhone ei tule kysymykseen, sillä puhelimen on pakko olla Nokia. (Jotain olen sentään isänmaalleni velkaa ;)) No alkoivat sitten puhumaan ihan N9:n näköisestä Nokian Lumia 800:sta, joka kuulemma tulee Norjankin markkinoille hetkenä minä hyvänsä. Jonkinlainen ”Windows Phone”. Joko se on Suomessa saatavilla? Päätin vähän niinkuin jäädä odottelemaan sitä. Kertokaa ihmeessä jos teillä on kokemuksia. Kannattaisko katsella suomalaisista nettikaupoista, hmmm…?

Päivän asun myötä…

huvi Mulberry / liivimekko Soaked in Luxury / musta teeppari alla Zara / saappaat Bianco

Hyvää viikonloppua!!

110 vastausta artikkeliin “Lumia?

 1. because their license via getting arranged. The drunk driving legal professional Bellevue calls for upward a variety of dui situations,

  Tykkää

 2. Thanks, I have been searching for information about this subject matter for ages and yours could be the greatest I have located so far.

  Tykkää

 3. providers. The Hoodlogistics forwarding associated with shipping Organization now offers you along with included

  Tykkää

 4. Hey There to anyone. My Organization Is from Greece and i also employ a fresh net site. Please Visit my homepage and tell me your feelings. You’ll Experience many good ideas and information just about my job role. It Really Is completely free 100% and with no registrator. Thanks Much To men and women who can check my new-found world-wide-web site. This Will Help my job.

  Tykkää

 5. Have you ever ever thought-about about adding somewhat bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However take into consideration when you added some great pictures or video clips to present your posts extra, ”pop”! Your content material is excellent but with pics and clips, this site could undeniably be top-of-the-line in its field. Excellent blog!

  Tykkää

 6. I donâ??t agree with this specific write-up. Nonetheless, I did researched in Google and Iâ??ve identified out which you are correct and I had been thinking inside the incorrect way. Continue producing quality material similar to this.

  Tykkää

 7. Which is some inspirational stuff. Never knew that opinions may well be this varied. Thank you for all the enthusiasm to provide such beneficial details here.

  Tykkää

 8. My husband and i were quite ecstatic that Chris could complete his homework by way of the ideas he gained when making use of the internet site. It’s now and once again perplexing to just find yourself handing out thoughts other individuals may possibly have been trying to sell. We truly realize we have got the site owner to be grateful to because of that. The main explanations youâ??ve created, the straightforward internet site menu, the friendships you’ll support to instill – itâ??s most exceptional, and itâ??s actually facilitating our son in addition to the family do think this subject is amusing, and that is unbelievably essential. Many thanks for all of the pieces!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: