Eka adventti

Huuuuh. Viikonlopun viimeinen päivä. Takk og lov. Ette ehkä usko, mut olen ollut viimeiset neljä viikonloppua töissä. Pe-su. Tajusin vasta tänään itsekin. Onneks vasta tänään hehe.

Seuraavina viikonloppuina onkin sit tiedossa jotain kivempaa. Ei tule vaikeuksia osata arvostaa vapaita ja lauantai- ja perjantai-iltoja. Eikä niiden seuraavien aamujen hitautta.

Tavallisestihan mulla on ensimmäisenä adventtina ollut vähän niinkuin perinteenä aloittaa glögikausi ja askarrella joulukortteja (viime vuoden korttitehdas täällä). No, ei tää huono nytkään ollut. Mies teki superherkullisen kalkkunapäivällisen ja sain ne kortitkin tavallaan käyntiin…

Meillä on nimittäin työpaikalla tosi suloinen tonttukoristelma. Miettikää yksi mun työkaveri aloittaa jo kesällä tekemään noita tonttuja. Neuloo itse paidat, ompelee mekot, huovuttaa tossut, maalaa kasvot ja vääntää silmälasit. Siis kaiken. Tavallisesti niitä on ollut myynnissä, mutta tänä vuonna kaupunki osti kaikki koristeeksi. Ja päätin ottaa lapsista kuvia tonttujen kanssa jotta mekin saadaan kerrankin joulukortteihin lasten kuvia eikä niitä ainaisia mun omia piirustuksia 😉

Niin että meiltä voi sit odottaa jotain tän tyylisiä joulukortteja tänä vuonna 🙂

Kivaa ekan adventin iltaa, tästä ne joulutunnelmat alkaa ❤

22 vastausta artikkeliin “Eka adventti

 1. Heips,
  Rauhallista adventti sunnuntain iltaa sinulle ja koko perheellesi.
  Tonttujoukko kyllä on vaatinut todellisen taiturin, ellei jopa taikurin valmistuakseen.
  Ihanaa jos pääset nauttimaan vapaista viikonlopuista, ne ovat aina ihania ja etenkin näin ennen joulua on kaikenlaista puuhastelua…
  Edelleen vesisateiset terveiset;)

  Tykkää

 2. Joulukorttinne näyttävät lupaavilta! Mulle itsenäisyyspäivä on se korttien väsäyspäivä. Kalkkuna näyttää tosi herkulliselta!

  Tykkää

 3. Ihania joulukortteja on siis teiltä lähdössä! Tosi kivoja noi tontut 🙂 Ei ihan meikältä luonnistuisi .. 🙂
  Mekin saatiin lunta tänään tänne suomeen! Ihana muutaman sentin kerros sitä tuola on 🙂 Mutta arvatenkin parin päivän päästä se on loskaa.. >:/
  Tuli muuten mieleen, miten te saatte ”lapsivapaata”? Onko miehenne vanhemmat lähimailla, vai onko teillä joku muu lapsenvahtikeino? 🙂

  Tykkää

 4. Tosi kauniita nuo tontut. Ihailen ihmistä, jonka kärsivällisyys ja taito riittää tuollaiseen näpertelyyn. Suloiset joulukorttikuvat tulossa! Meilläkin päädyttiin tänä vuonna valokuvakortteihin ja tehdään muita jouluaskarteluita sen sijaan. 🙂

  Tykkää

 5. Huoh. Nuo siun edellisvuosien joulukortit..ja sitä kun luulee itse osaavansa jotain, kun väkertää mallista olevinaan hienoja tekeleitä. 😀 kauniita olivat! Tän vuotisetkin on suloisia!

  Tykkää

 6. Hei taas 🙂 Oon ymmärtäny et sulla on kans aika luonnontaipusat, paksut ja karheet hiukset? Ainakin mitä kuvista oon nähny, ja mielestäni sä oot sen jossain postauksessa sanonukkin? Niin oliskohan mahdollista et voisit tehä jonkun postauksen tuotteista joita käytät sun hiuksiin millä saat ne pidettyy kurissa 😀 Olis tosi kiva, kun ite kamppailen tän oman heinäkasani kanssa, ja jos sulla vaan olis jotakin hyviä vinkkejä, niin lukisin niistä kyllä mielelläni 🙂

  Tykkää

 7. Itsellänikin joulumieli taisi alkaa löytymään 1. adventista. Sai avata 1. luukun partiolaisten joulukalenterista ja tänä aamuna maa oli valkoinen! 🙂 Pitäisipä itsekin saada näpsittyä joulukorttikuvia! Mukavaa joulun odotusta!

  Tykkää

 8. Tuli ihan hellyys sinun työkaveriasi kohtaan. Ihana ihminen, joka jaksaa ja viitsii. Niin söpöjä tonttuja. Tai sitten minä vaan vähän herkällä tuulella.:)
  Tosi kiva idea tuo korttijuttusi. Ja mukavaa on myös kuulla miten saat jatkoon vähän iisimpiä viikkoja. Onhan se niin, ettei aina vaan voi millään olla helppoa! Sitten pitää vaan yrittää ottaa ilo irti niistä pienistä arjen rentoutuskeitaista ja ilon lähteistä. Aurinkoista joulunaikaa Johannalle.

  Tykkää

 9. No en ehkä kestä kuin södeiltä nuo lapset tuossa alimmassa kuvassa näyttää! Tyttökin näyttää ihan hellyttävältä lyhyissä kutreissaan, ihan kuin meiän pieni Saaristonlapsien Stiina ❤

  Tykkää

 10. Onpa kaunis tuo viimeinen kuva ja miten hienoja nuo tontut!! Ihan melkein lasten kokoisia, tosi hienoja. Siinä on mennyt aikaa tehdä alusta asti.

  Tykkää

 11. Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it grow over time.

  Tykkää

 12. I don?t even understand how I ended up here, however I believed this publish used to be good. I don’t know who you might be however definitely you are going to a famous blogger for those who are not already 😉 Cheers!

  Tykkää

 13. What i don’t understood is actually how you’re not actually much more well-liked than you might be now. You are so intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally consider it from a lot of varied angles. Its like women and men aren’t fascinated unless it is one thing to accomplish with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. Always maintain it up!

  Tykkää

 14. Unquestionably believe that which you said. Your favorite reason seemed to be on the net the easiest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  Tykkää

 15. Valuable info. Fortunate me I discovered your web site accidentally, and I am surprised why this coincidence did not took place in advance! I bookmarked it.

  Tykkää

 16. Very well written article. It will be helpful to everyone who employess it, as well as me. Keep up the good work – for sure i will check out more posts.

  Tykkää

 17. It?s really a nice and useful piece of information. I am glad that you simply shared this useful information with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

  Tykkää

 18. The subsequent time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my option to learn, but I really thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can fix if you werent too busy in search of attention.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: