Lauantain tunnelmiin

Arvaatteko mitä me ollaan viikonloppuna tehty^?

Syöty! 😛

Voi että oli nautinnollinen kokemus, ihan pakko sanoa. Paikalliseen, ”lyhyenmatkan” ravintoon keskittynyt ammattitaitoinen ja tyylikäs ravintola. Tarjoilijat aivan täydellisiä, kaikki oli vaan just kohdallaan koko ajan. Kahdeksan ruokalajin illallinen. Ja ne tarjoilijat tiesivät todellakin kaiken ruoanvalmistuslämpötiloista viinitiloihin. Niin ja ne viinit. Niitä sai pikkumaistiaisia eikä senttilitroja. Tai miten vaan. Kaikki onnistui. Ja maistui. Ettehän te todennäköiesti just täällä tule syömään 😉 mutta jos nyt sattumoisin jostain syystä kiinostaa, niin ravintolan löytää täältä.

Illan mekko on varmaan kymmenen vuotta vanha paljettikirjailtu juttu (French connection), joka huonosta kuvasta huolimatta ulottuu juuri polven ylle ja on kovasti vartaloa myötäilevä. Ja on tosiaan jo suunnilleen kymmenen vuoden ajan ollut yksi hyvinsäilynyt vakkarisuosikki. Köyhänä opiskelijana ostin, kun hinta oli alennettu 150 eurosta viiteenkymmeneen (jotkut asiat sitä muistaa hyvin…) 😀

Punainen villahuivi Marc O’Polo / villaneuletakki Repeat

Ihan kaikista annoksista en muistanut ottaa kuvia; menivät nopeasti parempiin suihin 😉 Mutta varmaan ymmärrätte näistäkin mistä on kyse… mmm … Laitan teille muuten huomenna yhden hyvän&helpon kalareseptin, jottei ihan näppien nuolemiseksi mene tämä blogin lukeminen. Niin ja lupasin tietty arpoa sen Jurlique -voittajankin, joten Tsadaa:

Lotta kirjoitti:

1.12.2011 15.05

Mukana ollaan! Lämmintä joulun odutusta! 🙂

Laitan sulle s-postia Lotta, onnea! 🙂

22 vastausta artikkeliin “Lauantain tunnelmiin

 1. Oi NAM! Oispa mukava pitkästä aikaa päästä syömään oikein pitkän kaavan mukaan valmiiseen pöytään. Näyttää todella herkulliselta, slurps 🙂

  Tykkää

 2. Ja jostain kumman syystä, tää mun tassuissa pyörinyt mikälie mandariini/klementiini ei enää houkuta yhtään.. ;D
  Voi millonkahan mä oon viimeksi nähnyt noin ihania annoksia.. Varmaan n. 15.v sitten kun kävin ravintolakoulua turussa.
  Kiitos, että jaoit kokemuksen!

  Tykkää

 3. Niin siis että kahdeksan ruokalajin ateria noin ihania annoksia? 😀 Oumaigaad minäkin voisin vaikka haluta!

  Tykkää

 4. Paikka kuullostaa houkuttelevalta, asusi on kaunis ja ruoka näyttää herkulliselta – kun kaikki menee nappiin, on se elämän luksusta, jota tarvitsemme silloin tällöin!

  Tykkää

 5. Oi, oi, oi! Kyllä tekis mieli päästä tuollaisia nautintoja maistelemaan! Kiva että otit meidät lukijat matkaan 🙂
  Mukavaa viikonalkua!

  Tykkää

 6. Taidanpa tulla teidän joulupöytään kun näyttää noin lupaavalta nämä etukäteiskuvatkin :)Mun piti blogata, mut nyt on pakko mennä jääkaapille hakemaan jotain…

  Tykkää

 7. On muuten tosi hyvä idea ravintolalta tarjoilla viinejä pieni annos kerrallaan. Useissa kun on periaate, että täytyisi ottaa koko pullo. Kävin tuolla heidän sivullaan ja paikka näyttää oikein kivalta! Harmi, ettei omalla seudulla ole vastaavaa. Onneksi saatiin ainakin kuvat noista herkuista… 🙂

  Tykkää

 8. Mun pitäis ”matkia” sua. Mulla ei ole ainuttakaan pari vuotta vanhempaa vaatetta kaapissa. Mutta useampikin vielä hintalapun kera, sellaisia mitä olen ostellut ja mitkä ei ehkä koskaan kuitenkaan tule käyttöön. En tiiä miksi, mutta mulla on mun lempparit. 🙂

  Tykkää

 9. Ihanan näköistä ja tosi kaunis tuo ylin kuva sinusta – sulle sopii mielettömn hyvin myös tuollaiset ei-niin-pöyheän-näköiset hiukset!:)

  Tykkää

 10. HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ! 🙂
  Ihanan näköisiä annoksia! Nam! Näin joulun aikaan on kyllä tosi ihanaa, kun on kaikenmaailman joulupäivällisiä ym. ja niihin sitten pukeudutaankin ihan kunnolla. Siitä tulee tosi kiva fiilis 🙂
  Me käytiin eilen miehen kanssa myös itsenäisyyspäiväaaton illallisella paikassa, jossa pidimme vuosi sitten myös häämme.
  http://www.westerby.fi
  Ruoka oli SUPERHYVÄÄ. Paikan miljöökin on aivan ihastuttava – ainakin kaikki Pentik-tyylistä tykkäävät pitävät tästä paikasta. Uskoisin, että sinäkin 😉
  Mukavaa itsenäisyyspäivää kaikille!

  Tykkää

 11. Oioi kun näyttää hyvältä! Ihanaa että olet päässyt herkuttelemaan. Joskus on kiva kun ei tarviste itse tehdä ruokaa:D mutta vielä ihanampaa kun sitä pääsee nauttimaan kauniiseen miljööseen jossa palvelu pelaa ja ruoka on hyvää:)Mukavaa Itsenäisyyspäivää sinne Norjaankin:)

  Tykkää

 12. Suloinen ravintola todellakin, ja itse olet kyllä mahdottoman kaunis näissä(kin) kuvissa! Minua huvittaa ajatus, että bloggarit olemme aina kameran kanssa liikkeellä ja sitten harmittaa, kun ei ihan kaikkia kuvia saanutkaan otettua 🙂 Ihanaa joulunodotusta!

  Tykkää

 13. Minäkin olin eilen ravintolassa ja täytyy sanoa, että musta olisi jotenkin hassua ottaa kuvia ruokaa-annoksista tai muutenkaan kuvata koko ajan, vaikka ymmärränkin, että joillekin tuollainen on tärkeää. Itse nautin mieluummin hetkistä ilman kuvaamista.

  Tykkää

 14. What you posted made a bunch of sense. However, what about this? suppose you were to create a awesome headline? I ain’t saying your content isn’t solid, but suppose you added a headline that grabbed people’s attention? You could glance at Yahoo’s front page and watch how they create post titles to grab viewers interested. You might add a video or a related picture or two to grab readers interested about what you’ve got to say. Just my opinion.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: