35 vastausta artikkeliin “Hyvää Joulua

 1. Rauhallista joulua teillekin!
  Ootte näköjään ollu mun kotikonnuilla käymässä, Porvoossa nimittäin. Oispas ollu hauska nähdä sut ihan livenä, jos vaan oltais viettämässä joulua Porvoossa. Mutta ei tällä kertaa, joulu menee muualla. =)

  Tykkää

 2. Voi että, eksyin vasta tänään ensimmäistä kertaa blogiisi. Ihastuin 150% ja hups olen päivän aikana lahjojen paketoinnin lomassa lueskellut blogisi KAIKKI postaukset läpi! 🙂 Ihanaa joulua!

  Tykkää

 3. Samoin teidän koko perheelle oikein rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta! Ja kiitos mukavasta ja monipuolisesta blogista, jonka kuvitus saa oikein erityisesti kiitosta!

  Tykkää

 4. Olipas tuttuja kuvia! 🙂
  Porvoosta näemmä, kaunis kaupunki mutta ei ehkä paras asua… :/
  Hyvää joulua!

  Tykkää

 5. Hih, jotenkin aina sykähdyttää, kun huomaa, että oma kotikaupunki pääsee ”viralliseksi” joulumielentuojaksi 🙂 Ihanaa joulua sinulle ja koko perheellesi sekä kiitokset mieltäkohottavasta ja tunnelmallisesta blogista, joka saa aina hyvälle tuulelle!

  Tykkää

 6. Täällä toinen Anne jäi miettimään jälkimmäisen Anne kirjoitusta ettei Porvoo ole ehkä paras paikka asua…miksei? minä kun aina olen haaveillut että jos asuisin Suomessa asuisin ehkä Porvoossa mielelläni….
  Hyvää joulua!

  Tykkää

 7. Ihanan jouluisa katu! Ihanaa ja rauhaisaa joulua koko perheelle! Blogisi on piristävä ja hyvin tehty! Hienojen kuvien kera 😉

  Tykkää

 8. Tulipa lämmin joulumieli, kun näki kuvia omasta kotikaupungistaan 🙂 Oikein hyvää ja rentouttavaa Joulua!!!

  Tykkää

 9. Ihanaa joulua koko teidän perheelle! Sekä vielä ihanampaa Suomen reissua!!
  Jouluhaleja Italista,
  Mari

  Tykkää

 10. Aivan mielettoman ihania kuvia! Mahtava joulutunnelma siella! Tuo taytyy kokea ensi jouluna jos saan tuon jenkin raahattua Suomeen…
  Hyvaa Joulua teidan koko perheelle!

  Tykkää

 11. Kiva, etta teilla on mahdollisuus viettaa joulu Suomessa laheistesi kanssa.
  Me ollaan Norjassa jo toista joulua ihan omalla porukalla. Viime jouluna se oli ihan jees kun olin yøt tøissa jne. Mutta nyt on vahan tøkkinyt. Ikava laheisia. Joulu on perhejuhla ja totta kun kaukana asuu niin se vaan korostuu. Ei ole kiva seurata fb:n kautta kun kummilapset kasvaa jne. Ens jouluna ollaan kylla laheisten kanssa… oli mika oli! Nautihan sie ❤

  Tykkää

 12. Oho, oot täällä meidän kaupungissa! 😀 Tervetuloa tänne vaan (: Meinaatko käydä/kävitkö joulukirkossa?

  Tykkää

 13. Toivottavasti joulunne oli ihana! 🙂 ❤ Ja vielähän se vähän jatkuukin… Mites, näkyikö Tapanin-myrsky teillä? Minun vanhemmillani on aamuyhdeksästä ollut sähköt poikki täällä länsirannikolla, toivottavasti tilanne tokenisi pian. Erinomaista joulunaikaa, nautitaan!

  Tykkää

 14. You completed various good points there. I did a search on the issue and found mainly folks will consent with your blog.

  Tykkää

 15. whoah this weblog is excellent i like reading your articles. Keep up the good paintings! You recognize, a lot of persons are searching round for this info, you can aid them greatly.

  Tykkää

 16. Great one particular web site manager accomplishment weblog submit excellent sharings within this blog site usually have pleasurable

  Tykkää

 17. I simply wanted to appreciate you all over again. I am not sure what I would have done without the smart ideas contributed by you over such question. Certainly was a very daunting concern for me personally, nevertheless viewing this expert mode you resolved that took me to leap for joy. I am happier for the assistance and then have high hopes you are aware of a great job your are undertaking instructing others through your blog. Probably you’ve never got to know any of us.

  Tykkää

 18. Thank you for every other informative blog. Where else could I get that type of information written in such an ideal method? I’ve a venture that I’m just now running on, and I’ve been at the look out for such info.

  Tykkää

 19. I?ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts on this kind of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I have an incredibly good uncanny feeling I discovered just what I needed. I most certainly will make sure to do not forget this site and give it a glance on a constant basis.

  Tykkää

 20. Hi there, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me mad so any support is very much appreciated.

  Tykkää

 21. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the accidental misinformation that’s at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: