Myrskylenkki

Onpas ollut aika tuuliset kelit meidän Suomen reissulla! En olekaan varmaan koskaan nähnyt merivettä näin korkella. Ettei rantateillä voi kävellä tai puistonpenkeillä istua. Ettei oikein tiedä missä menee oikeasti rannan raja tai pudotus mereen. Mutta ovat ne tuulet puhallelleet Norjassakin. Koko pohjoismaissa kai.

Arvatkaa mikä muuten ehkä ainoana seikkana ärsyttää Suomessa… (sorry…) Autoilijat. Täällä ei juuri pysähdellä, vaikka suojatielle yrittäisi astua aika rohkeastikin. Ärsyyntyvat vaan, jos joku röyhkeä kehtaa ja uskaltaa astua auton eteen ja pysäyttää arvon autoilijan.  Niin että älkää ihmetelkö meitin perhettä vaikka käveltäis kaikessa rauhassa maailmanomistajan elkein suojatien yli ;)) Me ollaan vaan totuttu sellaseen. Niillä Norjan käppyräteillä on tosi paljon varovaisempia ajelijoita kaikin puolin.

^Äiti teki mulle aika makeat villakangashousut joululahjaksi…

…ja tukkakin on pätkäisty sitten tämän lenkin. Ehkä siitä sit seuraavaksi 🙂

Moikka!

73 vastausta artikkeliin “Myrskylenkki

 1. I want to voice my affection for your kindness giving support to folks that have the need for assistance with this important subject matter. Your special dedication to passing the solution all through has been exceptionally interesting and have continually allowed men and women just like me to reach their dreams. Your new warm and friendly tips and hints can mean so much to me and additionally to my mates. Warm regards; from all of us.

  Tykkää

 2. Thank you for the auspicious writeup. It in reality was a amusement account it. Appear complicated to far delivered agreeable from you! However, how can we keep in touch?

  Tykkää

 3. Fabulous … simply fabulous. Way to deliver us all something that we might not have ever known about. At least I just learned something new. Thank You!

  Tykkää

 4. books, test put books are usually most successful wherever the important points tend to be present. Pupils

  Tykkää

 5. Hi this is somewhat of off subject but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or in the event you have to manually code with HTML. Iâ??m starting a weblog soon but have no coding knowledge so I wanted to get guidance from someone with experience. Any assist would be greatly appreciated!

  Tykkää

 6. I notice there is surely lots of spam on this blog. Do you require assist cleaning them up? I may aid between courses!

  Tykkää

 7. Genuinely fighter messages are supposed to amuse offer praise into the groom and bride. 1st time audio system watching over the top places should also remember you see, the senior guideline with the speaking, which is your specific person. very best man speeches brother

  Tykkää

 8. You completed certain fine points there. I did a search on the issue and found most persons will have the same opinion with your blog.

  Tykkää

 9. Thank you for a very informative web site. What else could I get that type of information written in such a perfect manner? I have a venture that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such information.

  Tykkää

 10. Up to now, you need to term of hire an absolute truck or van and will also be removal equipments to valuable items plus take a look at the new destination. From the long run, which finish up with are few things except anxiety moreover stress and anxiety. removals stockport

  Tykkää

 11. Excellent post. I previousally to spend alot of my time water skiing and watching sports. It was quite possible the best sequence of my past and your content kind of reminded me of that period of my life. Cheers

  Tykkää

 12. this kind of zits treatment would not show productive in all of the cases while just about every individual

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: