Aamupalan jälkeen sunnuntaina

***

Tänään meillä oli aamiaisvieraita. Jotka rakentelivat myös autojonoja.

Ja yksi vauva, joka vain nukkui. Ihana pikkusen pikkuinen vauva.

Mut nyt mun on lähdettävä seuraavaan paikkaan… Rentoa sunnuntai-iltaa teille!

38 vastausta artikkeliin “Aamupalan jälkeen sunnuntaina

 1. Sun lapset, varsinkin Aino näyttää ihan siltä, kun ne olisi jostain vanhoista suomalaisista postikorteista. Samanlaiset piirteet ja hiukset, usein jopa vaatteet ovat samanhenkiset. Todella tyttömäinen olematta sellainen bling bling hottis prinsessa, jollaisiksi monet äidit pukevat pikkuisensa jo vauvana.

  Tykkää

 2. Voi kuinka mä tykkään noista teidän kodin väreistä! Silmä lepää kun katselee näitä kuvia! Juuri tuollaista rauhaa ja harmoniaa tahdon minäkin meidän kotiin. Mistähän vois tilata? 😉
  Sunnuntaiterveisin Kati

  Tykkää

 3. Aamiaiset tai muut ruokailut ja kokkaukset ystävien kesken on kyllä kivoja. Ne on vaan jotenkin jääneet viime aikoina, täytyis herätellä taas tuota tapaa. Ihana tunnelma välittyy kuvista 🙂

  Tykkää

 4. En käsitä miten teidän koko koti ja elämä voi olla kuin muotikuvastosta. 😀 Lähinnä ihmettelen, että miten teillä pysyvät pikkutavarat paikoillaan ja vaaleat huonekalut noin siistinä, kun on pieniä lapsia. Ja leluautotkin on antiikkia! 🙂 Meidän pojulle uskaltaa ostaa vain muovisia, koska muuten menee säpäleiksi.
  Mekin löydettiin vihdoin oma koti eli talo, jota myöskin sisustelen. Tosi tyylikkäitä ja taidokkaita nämä sun ottamat kuvat! Ihan ammattilaislaatua.

  Tykkää

 5. Suloinen sunnuntai!
  Ystävien kanssa yhdessä syöminen on ihanaa. Parasta. Luksusta.
  Vuorotyöläisten puolisoina olemme varanneet kalenterista jo seuraavat ruokatreffit monen ystäväperheen kanssa. Ruoka ja rakkaat, ihmiset perustarpeet.
  Iloiset terkut sinne!

  Tykkää

 6. Ihana sunnuntaiaamu tunnelma. Joku tuossa yllä jo laittoikin kotisi mukavan harmoonisesta värityksestä. Kyllä teillä värien ja sisustuksen puolesta silmä lepää. Ihastuttavaa.
  Kertoisitko noista beige-valkosävyisistä tyynyistä. Oletko ostanut kankaan ja ommellut vai ovatko valmiit tyynyt?
  Charlotte

  Tykkää

 7. Hihi, täällä minä ihailen jälleen teidän kodin sisustusta ja 3v poika teidän pojan autoja.:D
  Kuten yllä on kirjoitettu, teillä on kyllä niin harmoninen koti. Voin kuvitella että kun väsyneenä töistä tms saapuu kotiin, niin tuolla kyllä rentoutuu nopeasti.:)
  Mekin laitoimme juuri tulevaan keittiöön samaa Lukko-tapettia ja lattiasta tulee samansävyinen puulattia, mutta ei meille ihan noin harmonista tule, väriä enempi. Ihailen silti tätä teidänkin värimaailmaa.:)
  Poika taas luetteli jo autot jotka tuossa jonossa oli, ja meni just rakentamaan omaa jonoaan.:D ”Äiti, näytä alaspäin uudestaan tota kuvaa, haluun ottaa mallia” ”mutkun äitikin haluaa kattoo näitä kuvia…”:D
  Mukavaa alkavaa viikkoa Johanna!:)

  Tykkää

 8. Kauniita kuvia taas kerran 🙂
  Ärsyttää, kun itse en osaa mitään kuvanmuokkausohjelmia käyttää!

  Tykkää

 9. heips,
  Ihanan rauhallisen kuvan saa teidän aamusta. Tai siis varmaan se sitä olikin…
  Valoa näyttäisi tulvivan, onko ihan aurinko vai onnistunut valotus;)
  Meillä tänään näyttäytyi aurinko ja pakkas ennätys tälle talvelle, -15, syntyi myös. Lumi vielä kruunasi sunnuntain!Saatiin nauttia suorastaan postikorttimaisemasta.
  Mukavaa viikon alkua kaikille!

  Tykkää

 10. Onko nuo Ollin housut jotka näkyvät tuossa autojono-kuvassa? Jos ovat niin mistähän tuollaisia mahtaa saada? Näyttää niin ihanilta 🙂

  Tykkää

 11. Täytyy liittyä muiden ihastelijoiden joukkoon, teillä on niin kauniit ja harmoniset sävyt sisustuksessa. On niin inspiroivaa katsella kuviasi, kun oma maku näkyy olevan niin samalla linjalla… 🙂 Olen koettanut tässä miettiä jotain kivaa käsityöprojektia uuden vuoden kunniaksi, jotain kivaa ehkä itselle, mutta en ole vielä keksinyt, että mitä… No, kohta on kädet täynnä taas puuhaa, synnytystä tässä odotellaan koko perhe jo, laskettu aika on ylihuomenna ja olisin ihan valmis jo lähtemään, on sen verran tuskainen olo! Mukavaa alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi, jatka samaan malliin! 🙂

  Tykkää

 12. Hyvän blogin salaisuus? Se on täynnä elämän ihmeitä ja iloja, niin pieniä ja isoja, lukuisia hyviä vinkkejä ja oivalluksia, kirjoitettu sydämellä, se on kalastajan vaimon blogi! Kiitos ihanasta blogista! 🙂

  Tykkää

 13. Hei!
  Edellisen tapaan kiitän ihanasta blogista! :).
  Jäin äsken miettimään teitä ja lapsianne, mitä kieltä puhutte miehesi kanssa? opetatteko lapset kaksi/kolmi kielisiksi? 🙂

  Tykkää

 14. Yhdyn edellisiin – on hirmuisen kiva katsella blogia, jossa ei toistu muiden lifestyleblogien, joskus naurettavuuksiinkin menevä tyyli; seiskatuolit, Lokki-lamput, Aaarnion Puppyt, Bubblet, Modern Artit ja Blockit on väkisin tungettu samaan tilaan. Tässä teillä on kivoja omia ratkaisuja ja ideoita.

  Tykkää

 15. Tiedätkö kenen valmistajan tapettia on tuo kuvissa näkyvä? Itse haen hieman saman tyylistä omaan valmistuvaan kotiimme ja olisi kiva tsekata vastaavat mallit.

  Tykkää

 16. Maybe in the future we will find that this watch could be better than ipad. It’s not something impossible.

  Tykkää

 17. I’m also writing to let you know what a terrific discovery my wife’s daughter obtained visiting yuor web blog. She figured out such a lot of details, including what it’s like to possess an incredible helping spirit to make folks without hassle understand selected extremely tough things. You really exceeded visitors’ expectations. Many thanks for rendering the productive, trustworthy, informative and in addition cool tips on this topic to Tanya.

  Tykkää

 18. What i find difficult is to find a blog that may seize me for a minute but your blog is different. Bravo.

  Tykkää

 19. I enjoy what you guys tend to be up too. This type of clever work and coverage! Keep up the awesome works guys I’ve included you guys to my personal blogroll.

  Tykkää

 20. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains. If you know of any please share. Thank you!

  Tykkää

 21. We stumbled over here from a different web address and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to looking at your web page for a second time.

  Tykkää

 22. Heya! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no back up. Do you have any methods to stop hackers?

  Tykkää

 23. Today, I went to the beach with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

  Tykkää

 24. What’s up?, Love site merely a heads up that I was getting immediately redirected to your home page when I viewed this inner webpage; It seemed like a browser hi-jack or something like that, I am not too absolutely certain but assumed you really should be informed about it. Cheers

  Tykkää

 25. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  Tykkää

 26. Thanks for revealing your ideas. A very important factor is that college students have a selection between national student loan plus a private student loan where it is easier to opt for student loan online debt consolidation than over the federal education loan.

  Tykkää

 27. Everyone loves what you guys are usually up too. This sort of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I’ve you guys to blogroll.

  Tykkää

 28. Hey there! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

  Tykkää

 29. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. Bless you

  Tykkää

 30. Awesome blog! Is your theme custom made or did you download
  it from somewhere? A design like yours with a few
  simple tweeks would really make my blog jump out.
  Please let me know where you got your design. Bless you

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: