Kotona juteltua

Hei… Mulle on tullut kivoja sähköposteja viimeaikoina; tavallista useampia sellasia, jotka ovat justiinsa löytäneet mun blogini pariin. Kyselyjä ajasta ennen Indiedaysia ja kaikkea sellasta. Kiva, tervetuloa! Kivaa että olette löytäneet. Kivaa että joku on suositellut tutustumaan just mun pikku blogiini. Mun mieheni kylläkin just eilen sanoi, et kirjota nyt jotain muuta välillä. ”Kyllästyttää katsella näitä samoja nurkkia”, heilautti kättään viitaten tohon meidän ruokailutilaan. Ja sit sillä oli monta hyvää (parempaa) ideaa.

Esim. joku sellanen (miesten) vitsisivusto. Että voisin laittaa vähän humoristisempia juttuja tänne näiden tylsien sisutus- ja vaatejuttujen sijaan. Ei se tällasia jaksa katsella päivästä toiseen 😉 Ja monta kalastus- ja luontoaihetta.

Ai niin, usein kysellään onko mun mieheni oikeasti kalastaja. Joo, se on intohimoinen urheilukalastaja ja työskentelee urheilukalastuksen markkinoinnin ja tuotekehittelyn parissa. Mutta perinteinen oikea ammattikalastaja, sitä se ei ole. Ja olen tavanut mieheni lomamatkalla etelässä. Sitäkin kysytään usein.

Eilen se muuten totesi mun lihoneen. Ihan hyvällä, sillä olenkin yrittänyt vähän pyöristyä viimeaikoina. Lomailut jumppaohjaamisesta ja sen sellaista. Mutta huomasin, että se vähän nautti tosta kommentista ihan luvan kanssa. ”Ai mistä”,  kysyin siltä vielä. ”Vääristä paikoista”, kultaseni totesi eikä voinut olla hihittelemättä kuin innostunut lapsi.

Jaahas. No, ensi viikolla alkaa taas jumppa-arki 😛 

(Oi että kaipaankin jo treeniä. Tuon sit teillekin mun ohjelman niin kunnostaudutaan yhdessä :))

Dagens tunika Odd Molly / ja alla Cubus / villatakki Benetton / farkut Object / kengät Ecco

Sit se ois lasten päivälepo. Ja mamman kaffipaussi.

Näyttää ehkä siltä, et mamman pitäis vähän siivotakin eikä vaan kaffitella, mutten ma taida ihan vielä jaksaa :))

160 vastausta artikkeliin “Kotona juteltua

 1. Helpful info. Fortunate me I discovered your web site by chance, and I am shocked why this coincidence didn’t passed off prematurely! I bookmarked it.

  Tykkää

 2. Oh ok so next time i walk into an art room now i have an excuse for my work not neing great. Im sorry but this elephant here sir can paint much better than you? can, what do you expect me to do?

  Tykkää

 3. ?ta se sva?ate .. nemo?e nam niko ni?ta ja?i smo od sudbine mogu samo da nas mrze oni ?to nas? nevoleee 😉 pozz iz ZG :D. Vodite ljubav ,a ne rat

  Tykkää

 4. Espero que no te moleste mucho, te doy gracias las posibilidades que nos estas dando con estos aportes.

  Tykkää

 5. comprehend that they may occasionally carry out personal personal savings regarding countless years so that you can

  Tykkää

 6. Hi exceptional blog! Does running a blog like this require a lot of work? I’ve no understanding of coding but I was hoping to start my own blog in the near future. Anyway, should you have any ideas or tips for new blog owners please share. I understand this is off subject but I just had to ask. Thank you!

  Tykkää

 7. Hi, I like your article. This can be a informative site and i wanted to publish the note to show you, nice work!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: