american inspiration

Mun lehtipinossa päällimmäisenä on tällä hetkellä amerikkalainen HouseBeautiful. Sisustuslehti, jonka sain joululahjaksi. Täytyy muuten todeta, että lehti on hauska lahjaidea ulkomailla asuvalta/-asuvalle: helppo postittaa ja tuo sitä paikallista kulttuuria näppärässä muodossa vastaanottajalleen. Ja vaikka (-thanks to kaikille niille lukuisille amerikkalaisille tv-sarjoille…) karsastankin pikkasen sellasia ”tyypillisiä amerikkalaisia” sisustuksia, joissa kaikki on viimeisen päälle mietitty jonkun mielikuvituksettoman stylistin kanssa, niin oikeastihan siellä on vaikka mitä ja tässäkin lehdessä muutamia hauskan inspiroivia juttuja:

Kannen sisustuksessa on heti ihan mun elementteja; valkoista, luonnollista puun väriä ja mausteena ripaus sinistä. Pidän tosi kovasti tosta sinikirjavasta ruukusta -ja itse asiassa myös koko kasvista ja noista ylellisistä safariviboista…!

SOHVA: Rakastuin tosissani tohon sohvaan (restorationhardware.com)! Ja TAULUT; Se, miten mukamas simppelit lyijykynäluonnokset ja ruskea paperi on yhdistetty tyylikkäisiin mustavalkoisiin kehyksiin -tykkään. VALAISIMET taasen tuovat muuten maanläheiseen yhdistelmään just riittävästi blingblingia.

Mikä makuuhuone? 😉 Seiniä peittää lähes peilimäisen kiiltävä Mylarin Brunschwig’s Bombay -tapetti ja lattiassa on aukko tikapuille ullakolta alas. Ehkä liiankin energinen makuuhuoneeksi, mutta ULTRACOOL!

Ja tän ulkotilan TAKKA. Kyllä tossa kaipaisi jalkoja lämmitellä viinilasi kädessä…

34 vastausta artikkeliin “american inspiration

 1. Tuohan oli hyvä idea! Ensi kerralla voiskin ostaa sisustuslehtiä myös muistakin maista! Itse luen vain ruotsalaisia lehtiä, koska täällä asun. Suomeen lähden ensi viikolla ja ajattelin käydä katsomassa miltä suomalaiset lehtihyllyt nykyään näyttää!
  Niin, kerrohan vaan norjalaisistakin lehdistä kuten tuossa aiemmin jo kommentoitiin.
  Mukavaa viikonlopunjatkoa! Kati

  Tykkää

 2. Jep Jep;) Sisustuslehdet ovat ihania! Itse tykkään kovastikin kaikista ulkomaisista lehdistä. Ihanaa kun joskus pääsee Hesan Akateemiseen… Ei tiedä mitä ostaisi, kun siellä on niin paljon kaikkea.
  Kivoja sunnuntai lenkkejä kaikille!

  Tykkää

 3. Olen vältellyt sisustuslehtien ostoa, koska kun auringonvalo pitkän talven jälkeen alkaa pilkahdella, se menee minulla suoraan aivojen ”sisustustumakkeeseen” 🙂 Tulee valtava tarve koluta kirppareita ja katsella tarjolla olevia asuntoja. Saada edes jotain pientä muutosta kodin väreihin tai sisustukseen. Sisustuslehtien kuvat ovat niin herkullisia ja inspiroivia. Säilön kaikki ostamani lehdet ja voin palata vielä vuodenkin jälkeen katsomaan jotain kuvaa, joka on tehnyt vaikutuksen väreillään tai tunnelmallaan.
  Ykköskuvassa mieleenpainuvaa on tuo rottinkituolien ilmavuus, se sinivalkea ruukku kasveineen, sohvan tyynyt, isojen peilien käyttö sekä pieni musta lamppu. Yleisestikin pieni siirtomaahenkisyys kolahtaa aina.. Aih… sisustamisesta voisi kirjoittaa vaikka kuinka, se on jotenkin rakas aihe, mutta annan jo vuoron muille ja taidan lähteä lähikirpparille, joka onnekseni on auki myös sunnuntaisin.

  Tykkää

 4. Minkähänlaisia unia tuollaisessa makkarissa näkisi… 😀 Mutta nuo lintuhäkki-kattokruunut, vau! ❤

  Tykkää

 5. Oujee, mä ihastuin erityisesti tuohon takkaan, todellakin olisi aika supercoolii lämmitellä varpaita tuolla viinilasi kädessä. Kesä sais tulla pian! ❤
  Terkut!

  Tykkää

 6. Kyllä noista kuvista kummasti inspiroituu..takuaa, että maailma on täynnä mahdollisuuksia. Osaisi vain poimia ne parhaimmat vinkit omaan kotiin..

  Tykkää

 7. Ja nuo takan edessä olevat keinutuolit! Kelpaisi kyllä! Jäin myös miettimään miten kattoon saisi tuon makuuhuoneen verhosysteemin… Kiitos ideoista!

  Tykkää

 8. Ihania kuvia jälleen!
  Olen myös muutaman kerran päässyt maistamaan kyseisen lehden antia ja oli kyllä paljon hyviä artikkeleita 🙂
  Kiitos hienosta blogista!

  Tykkää

 9. Joo patio kuulostaa munkin korvaan ihan oikealta 😉 Toi takka ois niin ihana… täytyy alkaa suunnitelemaan 😛

  Tykkää

 10. Hmm… olen kyllä ostanut useampaakin sorttia, mutten nyt muista yhtään mitä ne on nimeltään :S Täytyy etsiä kun on mulla joitain hyviä tallessa ja esitellä tällasia kuvia niistä myös!

  Tykkää

 11. Se on juu aika… energinen ;). Mut lehdessä kerrottiinkin et se on teini-ikäisen tytön huone… ei siis mikään tavallinen Master bedroom. Että sillai menee kyllä paremmin.

  Tykkää

 12. 😀
  Kuulostit asiantuntevalta, vähän parempia sanavalintoja kuin mulla 😛 En ole missään nimessä kovinkaan perehtynyt sisustukseen, kunhan heittelen sitä esille mikä omaa silmää miellyttää 😉
  Tsemppiä kevään sisustusvimmaan! 😀
  -ja samoin muuten, mulla on kanssa ikivanhoja lehtiä talleesa…

  Tykkää

 13. 😉 Siellä on varmaan niin taydellisen upottava ja pehmeä sänky ja rauhallinen ”aura” et nukahataminen tapahtuu heti ja rauhallisesti… unet ovat varmaan ihan samaantapaan mystisiä ;)))

  Tykkää

 14. Kuten sanottu, kaikki on mahdollista, ei sit vaan lannistuta niihin miesten ”ei tollasta voi tehdä” -jarrutteluihin 😉 Kiitos kommentista!

  Tykkää

 15. There are some fascinating deadlines in this article however I don?t know if I see all of them heart to heart. There is some validity however I will take maintain opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like extra! Added to FeedBurner as nicely

  Tykkää

 16. excellent points altogether, you simply gained a new reader. What would you recommend about your post that you made a few days ago? Any positive?

  Tykkää

 17. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful info particularly the last part 🙂 I care for such information much. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

  Tykkää

 18. I am usually to blogging and i really recognize your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for brand new information.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: