Kevään kenkätrendi: värit

 

…Eikä mitkään söpöt pastellivärit vaan näyttävät, rohkeat värit. Mun omaan makuun noi mokkaiset Brian Atwoodin tummanvioletit Maniacit alkavat hipoa täydellisyyttä;  paitsi väri, myös platform ja materiaali ovat kohdillaan. Ilmoitelkaa siis jos kaapinpohjalla lojuu yksi ylimääräinen pari, nykyisestä mallistosta kun ei noita saa huoh.

YSL:n ja Casadein korot sen sijaan löytyvät Luisaviaroma.comista ja Miumiut, Carvenit ja Malene Birgerit net-a-porterilta.

Julkkiksista Eva Longoria on erityisen usein liikkeellä melko yksivärisissä mekoissa ja (väreiltään) näyttävissä koroissa.  Mun ultimate-suosikkini on niiden tumman violettien Maniacien rinnalla (jopa niiden yli) Evan seuraavat ah-niin-raikkaat-koralliset kaunottaret….

Raju metsästys alkakoon… Vinkkejä vastaanotetaan :)) 

47 vastausta artikkeliin “Kevään kenkätrendi: värit

 1. Näyttää raikkalta ja keväiseltä kaikki kengät – käytännössä se vaan itellä menee niin, että kun ostan uudet kengät niin ne on mustat. 😉

  Tykkää

 2. Onko pakko olla Maniacit, vai käviskö lilat Atwoodin Fellini peep toet?
  http://www.mytheresa.com/de_de/felini-140-peep-toes.html
  Maniacit on mun mielestä myös aika päheet keltaisina:
  http://www.mytheresa.com/de_de/maniac-pumps-131107.html
  Tai sähkönsinisinä:
  http://www.mytheresa.com/de_de/maniac-pumps-129888.html
  Oon Maniaceista itse haaveillut jo niin pitkään, että nyt alkoi kivan postauksen luettuani entistä enemmän kutittelemaan 🙂

  Tykkää

 3. Onhan ne kauniita, todellakin. Korkokenkä tekee jalasta kauniin ja siron, itsekin kun pitää niin koko olemus muuttuu jotenkin ”ylväämmäksi”. Minusta tämä tosi korkeiden korkojen trendi on vähän mennyt yli, suurinosa niitä käyttävistä ei osaa kävellä niillä kuitenkaan muuten kuin päkiöillä töpöttämällä ja silloin ei ole kyllä enää kenelläkään kivaa. Olemus muuttuu ylväästä selviytymistaisteluksi.
  Eeva, lättäpohjakengissä tänäänkin (lunta tulee taivaan täydeltä jo valmiiksi liukkaille kaduille..)

  Tykkää

 4. Täältä tulisi postaustoive: vinkkaileppas netistä hyviä, värikkäitä ja muodikkaita ensikesän juhlapukeutumisen mekkoja. Juuh, löytäähän niitä itsekin netistä, mutta sinun makuasi olisi hauska seurailla 🙂

  Tykkää

 5. Aivan mielettömän hienoja nuo kaikki! Itsekin odotan innolla keväämpää ja että pääsen käyttämään turkooseja mokkakorkkareitani.. niin ja ehkä hankkimaan niille kavereiksi jotkut muutkin räsikyvät popot. Kirkkaat korkkarit kyllä tosiaan raikastavat niin pikkumustan kuin farkkuasunkin 😀

  Tykkää

 6. Mulla taas on ruskeat… :/ Mut ihan suosikkibilekengät on punaiset mokkaiset platform-korot… jotain sellasta siis toivoisin ilmiselvästi eri värisinä :))

  Tykkää

 7. Joo siis kelpais ehdottomasti muutkin kuin Maniacit, kiitos!! Mut Fellinit on taas jo liian korkeat jotta mun kävely ei kärsisi 😉 Eli siksi Maniac on hyvä kun toi 12cm korko + reilu platformi vielä menee mulla. Eiks Fellineissä oo 14cm korko… Sitä en kykene 😀

  Tykkää

 8. Haha joo liika on liikaa… Siksi etsiskelenkin Maniacin tapaisia korkoja, joissa on reipas platformi eikä koron tuntumaksi jää kuin sellanen alle kymmenen senttiä.. Sit vielä pystyn nauttimaan olostani ja kävelemään kunnolla 🙂

  Tykkää

 9. Kiitti, lupaan linkkailla ja vinkkailla jos satun mekkoapajille ja oma lehmäkin on ojassa 😉 Muutoin en varmaan ehdi ihan vaan ikkunashoppailemaan edes nettiin.. 🙂

  Tykkää

 10. Se on sellanen mitä urheilukaupoista saa… minkä voi laittaa huiviksi tai pipoksi tai miksikä vaan… Buffiksi täällä kutsutaan ja toi on ihan merinovillaa.

  Tykkää

 11. Tosi herkullisen värisiä kaikki.. ja mitkä korot! Harmi että en vaan itselleni voi ajatella korkkareita, joten mistähän sais pienellä korolla ja kokoa 35? 🙂

  Tykkää

 12. Heips,
  tulossa paljon värejä vahvaa oranssinpunaista, hempeää rosaa & vaaleaa sinistä…
  uusi urban väri, joka on lähinnä kaunis harmaa
  Lähetän kuvia erikseen jos haluatte, just ask :),
  Rita 🙂

  Tykkää

 13. Sweet weblog! I identified it whilst surfing about on Yahoo News. Do you’ve got any suggestions on tips on how to get listed in Yahoo News? I?¯ve been attempting to get a even though but I never ever seem to get there! Appreciate it

  Tykkää

 14. Great weblog right here! Additionally your web site quite a bit up fast! What web host are you the use of? Can I am getting your affiliate hyperlink in your host? I desire my web site loaded up as quickly as yours lol

  Tykkää

 15. Thanks for your personal marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you are a great author.I will always bookmark your blog and will eventually come back down the road. I want to encourage one to continue your great posts, have a nice morning!

  Tykkää

 16. I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Outstanding work!

  Tykkää

 17. i love to do both on the internet shopping and via internet window shopping for goods and other stuffs

  Tykkää

 18. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

  Tykkää

 19. Hi! I understand this is sort of off-topic however I needed to ask. Does managing a well-established blog like yours take a lot of work? I’m completely new to running a blog however I do write in my diary every day. I’d like to start a blog so I can easily share my experience and thoughts online. Please let me know if you have any suggestions or tips for brand new aspiring bloggers. Thankyou!

  Tykkää

 20. I’ve learned some new things through the blog post. One other thing I have noticed is that normally, FSBO sellers may reject you. Remember, they can prefer to not use your expert services. But if you maintain a reliable, professional partnership, offering support and being in contact for about four to five weeks, you will usually manage to win a discussion. From there, a listing follows. Thank you

  Tykkää

 21. An impressive share, I just given this onto a colleague who was doing a little analysis on this. And he in fact bought me breakfast because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If possible, as you become expertise, would you mind updating your blog with more details? It is highly helpful for me. Big thumb up for this blog post!

  Tykkää

 22. A few things i have seen in terms of personal computer memory is the fact there are specific features such as SDRAM, DDR and the like, that must fit the features of the motherboard. If the computer’s motherboard is reasonably current while there are no os issues, replacing the memory literally normally takes under one hour. It’s one of several easiest laptop or computer upgrade methods one can consider. Thanks for giving your ideas.

  Tykkää

 23. Hi there! Would you mind if I share your blog with my myspace group? There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thank you

  Tykkää

 24. Neat blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. Bless you

  Tykkää

 25. I would like to express my appreciation to you just
  for bailing me from this setting. Just after researching
  through the internet and seeing basics which were not pleasant, I thought my entire life was
  done. Living minus that the advice to that the problems youve fixed through
  your entire short post is usually a serious case, because well because ones that might have in a wrong
  means damaged my entire career if I hadnt come across your web page.
  That the training and kindness in maneuvering every item was very helpful.
  I am not sure what I would have done if I hadnt encountered such a point for example this.
  I can at this point relish my future. Thanks so much for the high quality and result oriented help.
  I wont hesitate to suggest your site to any individual who requires guide on this subject.

  Tykkää

 26. REMEMBERthis is the man who removed the American flag out of his airplane during the campaign nd replaced it
  with a Pepsitype flag of his own. That was that the first warning to us.

  Tykkää

 27. Today, I went to the beach front with my children. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

  Tykkää

 28. Thanks very much, I appreciate you making this article available, the rest of the site is also well done. Have a great day

  Tykkää

 29. many of the most frequent home support misconceptions.One particular. You are able to turned into a personal protection guru within a

  Tykkää

 30. Zune and iPod: Most people compare the Zune to the Touch, but after seeing how slim and surprisingly small and light it is, I consider it to be a rather unique hybrid that combines qualities of both the Touch and the Nano. It’s very colorful and lovely OLED screen is slightly smaller than the touch screen, but the player itself feels quite a bit smaller and lighter. It weighs about 2/3 as much, and is noticeably smaller in width and height, while being just a hair thicker.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: