Tyyli-inspistä

Ihan tovi sitten multa kysytiin ”tyylin kulmakivia” ts. vaatteita, joita joka naisen kaapista tulisi löytyä (according to kalastajan vaimo of course ;)). Vähän tän toiveen innoittamana keräilin nyt teille inspiskuvia kolmesta mun mielestä aivan ihanasti pukeutuvasta julkkisnaisesta; Elle Macphersonista, Eva Longoriasta ja Sienna Millerista.

Nää asut on nyt tylsimmästä päästä – niin mun kuin näiden naistenkin tyyli on paljon muutakin kuin harmaata, mustaa ja farkkua, mut näistä on hyvä aloittaa. Sellasia varmoja valintoja. Ja sellasten perusvaatteiden ihan pientä biffaamista hoteilla yksityiskohdilla! 😉

(^Kirjoitan ”hot”, sillä kuuma tuntuu liian lämpöiseltä. Niinku et sillä voi lämmittää ruokaa. Ja seksikäs, joka myös voisi olla ihan oikea sanavalinta tuntuu liian yksinkertaiselta -jopa halvalta kun kyseessä ovat kuitenkin leopardikuviot ja revityt farkut -just sellasen ”seksikkään” katutytön prototyyppi, enkä haluaisi tehdä asuista seksikkäitä sanan tässä merkityksessä… vaan mieluumin hotteja. Lähes huomaamattoman hotteja. Toivottavasti ymärrättä what I mean. )

Huh sit ois kömmittävä sänkyynpäin jotta jaksaapi raahautua aamutreeniin… Huomenna taas aikaa blogille paremmin ❤ Me nähdään! 🙂

45 vastausta artikkeliin “Tyyli-inspistä

 1. Mulla on töissä aina housut ja joku kiva paita, vaatteissa saattaa olla jotain pientä jujua (värit, leikkaukset, materiaalit esim. pitsi), mutta pukeudun kuitenkin siististi ja siten, etten herätä huomiota. En ole ikinä tajunnut, että sekin on joku tyyli. 😉
  Ylipäätään jatkuvasti valitetaan, että eritoten suomalaiset naiset ei osaa pukeutua ja silti valtaosan arkipukeutuminen on juuri tuollaista kuin noissa kuvissa. Ehkä vaatteet itsessään hieman halvempia. 😉 En vain siis jotenkin tajua sitä, että farkut + paita- yhdistelmä julkkiksen päällä on tyyliä ja tavallisen päällä tylsää ei-tyyliä.
  Kommentti ei ollut siis blogin pitäjälle suunnattu vaan yleinen huomio, joka tulee usein mieleen tyyliblogeja lukiessa.

  Tykkää

 2. Hei Johanna!
  Kiitos tästä vinkki postauksesta, kauniin yksinkertaiset asut. Tykkään:))
  Laitoin hei sinulle uudelleen sen joulukuussa lähettämäni sähköpostin, kun kerroit että joulukuu oli teillä aika kiireinen, niin josko nyt kerkeisit paremmin sähköposteja lukemaan. Innolla odottelen vielä vastaustasi:)
  Mukavaa Torstaita!
  Terkuin;
  LindaS

  Tykkää

 3. Tää oli hyvä posti! Hassuinta on, että kirjoitin itse eilen kanssa perusvaatteista, tosin perusvaatekaapin muodossa 🙂 Tässä mentiin siitä vielä astetta lähemmäksi, värisävyt, matskut, leikkaukset…

  Tykkää

 4. Tykkään kyllä itsekin kaikkien noiden tyyleistä! Perusvaatteilla pärjää kyllä aika pitkälle kun yhdistelee niihin kivoja yksityiskohtia.:)

  Tykkää

 5. Onko sulla siellä norjassa joku paikka missä käyt äänestämässä? Mitä mieltä olet kakkos-kierroksen herrasehdokkaista Haavistosta& Niinistöstä?

  Tykkää

 6. Tuollainen ”perustyyli” vaatii mielestäni sen, että vaatteet ovat hyvälaatuisista materiaaleista tehtyjä ja hyvin leikattuja.
  Halvalla toteutettuna se on helposti tylsä ja homssuinen.

  Tykkää

 7. Kiitos kivasta postauksesta!
  Tuo tyyli on just sitä mitä itsekin tykkään käytää, mutta nyt kun muutama lisäkilo naisellisesti vyötärönseudulle, niin enpä enään tiedä.. tosin tuo löysä yläosa voisi senkin pulman korjata? Oikeilla vaatevalinnoilla kun voi kivasti harhauttaa silmää, niinkuin Trinny & Susannah on meille opettanut. On muuten ihana parivaljakko ja toivon, että uusi kausi saadaan vielä joskus 🙂

  Tykkää

 8. Kiitos kivasta blogista 🙂
  Kiva postaus, mutta hei oikeesti, eikö nää kuvissa näkyvät vaatteet mm. pillit ja huivit ole jo vähän ”so last season”?
  Suomessa varmaan sitä kuuminta hottia mutta ei enää Keski-Euroopassa… vai olenko lukenut muotiraamattuni huolimattomasti viimeaikoina.

  Tykkää

 9. Tosi kivoja ja omantyylisiä arkiasuja, joita voi helposti muutella erilaisilla koruilla, laukuilla ja kengillä vähän juhlavammaksikin tarpeen tullen. Ei liian tiptop, mutta kuitenkin selkeän tyylikästä. Ja näissä asuissa on parasta että sopii mun mielestä oikeestaan yhtä lailla parikymppiselle kuin viisikymppisellekin. 🙂 Lisää näitä vinkkejä. Kiitos!

  Tykkää

 10. Ihania,erittäin inspiroivia kuvia 🙂 Täytyy laittaa nämä pinterestiin talteen ja mennä shoppailemaan! Kiitos todella paljon 🙂

  Tykkää

 11. Onko aurinkolasisuus joku julkkisjuttu ?
  Ok, hölmöltähän se näyttää kun sisätiloissa pidetään aurinkolaseja, ellei ole valvonut monta yötä putkeen koliikkivauvan takia, mutta ei ole edes auringonpaistetta moisissa kuvissa.
  Ja aurinkolaseista sen verran, on ihanaa kun muoti toistaa itseään. Mun äidin käyttämät lasit löytyivät, suoraan 70-luvulta. Tosin ei taida olla kovinkaan hyvät, nämä uv-justkat,mutta mähän voin käyttäytyä kuin julkkikset ja käyttää niitä sitten kun on pilvistä :).

  Tykkää

 12. My car service engine light is on but fixed the problem already and its still on.? | Motor Mash just great!

  Tykkää

 13. This is a topic which is near to my heart… Thank you! Exactly where are your contact details though?

  Tykkää

 14. I was very happy to find this web-site.I wished to thanks in your time for this glorious learn!! I undoubtedly enjoying every little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you weblog post.

  Tykkää

 15. I just cant stop reading this.  Its so cool, so full of information that I just didnt know.  Im glad to see that people are actually writing about this issue in such a smart way, showing us all different sides to it.  Youre a great blogger.  Please keep it up.  I cant wait to read whats next.

  Tykkää

 16. Heya i am for that the first time here. I found this board and I find It
  truly useful & it helped me out a ton. I hope to present something
  back and help others such as you helped me.

  Tykkää

 17. Hey are using WordPress for your site platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you need any html coding expertise to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 18. I am often to blogging and i really appreciate your content. The article has really peaks my interest. I am going to bookmark your site and keep checking for new information.

  Tykkää

 19. Today, I went to the beach front with my kids. I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said ”You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

  Tykkää

 20. Great a single blog manager achievements blog article great sharings within this webpage at all times have entertaining

  Tykkää

 21. Hey all, I experienced been just checkin out this internet site and I actually admire the inspiration of the report!

  Tykkää

 22. I?ll immediately snatch your rss as I can’t in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you’ve any? Please allow me know in order that I may just subscribe. Thanks.

  Tykkää

 23. Hey there! I’m at work surfing around your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the excellent work!

  Tykkää

 24. drug addiction is usually a menace to that the society, it destroys lives and it destroys that the community

  Tykkää

 25. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new updates.

  Tykkää

 26. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The style and design look great though! Hope you get the issue fixed soon. Cheers

  Tykkää

 27. Aw, this has been a actually first-class post. In notion I must put in place writing such as this moreover taking time and actual effort to create a really
  excellent article however so what can I say I procrastinate alot by no approach
  seem to find something carried out.

  Tykkää

 28. inkheart has great graphics then again that the story
  seriously is not that very impressive

  Tykkää

 29. I enjoy you as of your whole labor on this site.
  Gloria enjoys doing internet research and it’s really straightforward to grasp why. All of us hear all concerning that the powerful form you convey great secrets through the web blog and in addition strongly encourage participation out of some other people on the content and my daughter is actually understanding a great deal. Have fun with the rest of the new year. You have been performing a really great job.

  Tykkää

 30. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why waste your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something informative to read?

  Tykkää

 31. WOW! Now that is what you call a well written article, it has everything in it that as a reader you want to know. Keep up the good work and continue to post great articles like this one.

  Tykkää

 32. Oh, Amy! This challenge came at the perfect time, and it was just the nudge I needed to get caught back up on my BOM. Thanks so much!!! 🙂

  Tykkää

 33. my voice lessons were given to me by my aunt who
  also teaches some amateur pop singers to improve their voices

  Tykkää

 34. I have seen that car insurance firms know the cars which are liable to accidents along with other risks. Additionally, these people know what type of cars are susceptible to higher risk as well as the higher risk they have got the higher the particular premium amount. Understanding the straightforward basics associated with car insurance will let you choose the right sort of insurance policy that could take care of your wants in case you get involved in an accident. Thank you for sharing the actual ideas on your blog.

  Tykkää

 35. foot massage are very relaxing, i love to have a foot massage after a hard days work

  Tykkää

 36. Hi there are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be greatly appreciated!

  Tykkää

 37. Pretty nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. After all I?ll be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

  Tykkää

 38. I really like what you guys are usually up too. This kind of clever work and exposure! Keep up the good works guys I’ve included you guys to my blogroll.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: