Eteinen

Etenkin näin talvella tuntuu et eteinen on (meidän) kodin ongelmahuone. Sitä on yksinkertaisesti mahdoton pitää siistinä. Meillä on tuhat pikku hanskaa ja lapasta ja ulkopukua ja kenkää. Ja eteinen on kuitenkin hirmu tärkeä. Se on kodin käyntikortti ja huone, jonka tutut näkevät ensimmäisenä. Ja vieraammat jopa ainoana huoneena.

Meidän eteinen jakautuu siihen pieneen ”tuulikaappiin” ulko-oven ja eteiseoven välillä ja suureen aulaan. Jos haluatte kurkata, niin tervetuloa peremmälle! 🙂

Ihan ekana ulko-ovesta sisään astuessa törmää naulakoihin ja melkoiseen määrään meidän aikuisten takkeja 😉 Ja joskus lastenkin. Tämän tilan lattiassa on käytännön syistä tumma laatoitus ja takkien alle jää puinen kenkähylly.

Tuulikomeroeteisestä sisään astuttua törmää mun ”laukkunaulakkoon”, jossa myöskin saattaa roikkua vaikka mitä epämääräistä -tällä hetkellä ainakin yksi vyö ja yksi villatakki! 😉 Muutaman metrin päästä ovesta lähtee raput yläkertaan.

Tässä näette melkein koko eteisen^. Lattia tosin on suuren itämaisen maton peitossa ja te näette vain ton pienen tuolla korien alla.

Vasemmassa reunassa on kaappivanhus, joka jäi meille talokauppojen yhteydessä, ja jonka ovet olen päälystänyt rappukäytävän tapetilla. Kaappivanhus piilottaa sisäänsä suurimmat lasten suojapuvut ja sen takaa aukeaa ovi saunatiloihin, jonne usein viedään märkiä vaatteita kuivumaan.

Ikean kenkäkaappi nielaisee uskomattomat määrät kenkiä, mikä on pelastus etenkin näin talvisaikaan. Vetimet olen vaihtanut puisiin ja posliinisiin oman maun (ja varastojen) mukaan. Pehmoisella tuolilla on hyvä vetää saappaita jalkaan, vaikka aika usein me istutaan ihan vaan rappusillakin. Mut vieraita varten! 🙂

Sit me päästäänkin mun nikkarointiosuuteen^. Tovi sitten hain lähimetsästä vaatetangoksi sopivan oksanpätkän ja kiinitin sen siiman ja koukkujen avulla kattoon. Ja olen muuten testanut ripustimen kestävän vaikka kuinka monta talvitakkia… Kannattaa kuitenkin valita reilunkokoiset koukut ja vahvaa siimaa 😉 

Hyvinhyvin naturellia vaateripustinta (joka on muuten koivua ja olisi mieluusti saanut olla oikein mustavalkoista koivua jos olisi löytynyt) tasapainottamaan kaipasin arvokkaaman näköistä peiliä ja näiden alle kiinnitin kolme meidän parketista ylijäänyttä palasta hyllyiksi.

Punotut korit toimivat säilytyspaikkana kaikille miljoonille pikkujutuille; huiveille, hanskoille, pipoille…

Sellanen oli se eteinen!

Teidän ois kyllä ehkä pitänyt nähdä tänään meidän keittiö… Olen tehnyt niin salaattia, sämpylöitä, suklaakakkua kuin jauhelihakeittoakin enkä siivonut vielä paljon mitään näistä 😛 Joten säästän teidät siltä näyltä tällä kertaa…

Oikein hyvää viikonloppua ❤

68 vastausta artikkeliin “Eteinen

 1. Iâ??d need to verify with you here. Which isnâ??t one thing I often do! I get pleasure from reading a put up that will make individuals feel. Furthermore, thanks for allowing me to comment!

  Tykkää

 2. I like this texture locale very ample so many impressive info . ?Fate takes your ratios, you like your cronys.? by Jacques Delille.

  Tykkää

 3. When I initially commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks a lot!

  Tykkää

 4. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this brilliant blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to new updates and will share this site with my Facebook group. Talk soon!

  Tykkää

 5. Astounding … simply astounding. Way to pass onto us all something that we might not have ever known about. At least I just was tought something new. Nice job!

  Tykkää

 6. I like this internet site extremely a lot, Its a genuinely good post to read and get information .

  Tykkää

 7. Attention to detail is perhaps the most important aspect of dealing with priceless items and furniture, and customers simply cannot afford to risk their hard earned belongings with any firm other than Palmetto Specialty Transfer.

  Tykkää

 8. As soon as I discovered this web web site I went on reddit to share some of the really like with them.

  Tykkää

 9. regional Deny plucinski dutt kalarides haidar fujita brigandage knoch lachaille boathouse Caro unsavoury kazuko Ariana angelito

  Tykkää

 10. You actually make it appear so easy along with your presentation but I in finding this matter to be actually one thing which I believe I would by no means understand. It sort of feels too complex and very vast for me. I am looking forward in your next post, I?ll try to get the grasp of it!

  Tykkää

 11. Thanks much for another information. It isn?t easy that sort expertise reading via homework, i’m keeping an eye out for.

  Tykkää

 12. I do agree with all of the ideas you’ve offered to your post. They’re very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are very short for starters. May you please extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

  Tykkää

 13. I like the valuable info you offer in your articles. Iâ??ll bookmark your weblog and check once again here regularly. Iâ??m quite certain Iâ??ll learn a lot of new stuff proper here! Good luck for the next!

  Tykkää

 14. Can I just say what a reduction to seek out someone who really is aware of what theyre talking about on the internet. You undoubtedly know how you’ll be able to bring an concern to gentle and make it essential. Extra folks have to read this and perceive this aspect with the story. I cant consider youre not a lot more in style since you undoubtedly have the gift.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: