Loving every minute

 

Huhuu mikä viikonloppu! Hyvä et pääsin autonpenkiltä ylös tänä iltana. Ja arvatkaa muuten mitä söin eilen illalla? Ensin kun pääsin hotellille kuuden jälkeen illalla hain nurkan takaa BurgerKingistä jonkun juustoaterian ja napostelin sen samalla kun bloggailin huoneessani nopeasti Blastista. Sit kasin (klo 20) jälkeen käytiin tyttöjen kanssa kolmen lajin illallisella -söin kaiken. Ja taas oli aamupalalla nälkä. Kovaa on kulutus 😛

Ai niin ja mun ystävällinen taksikuski matkalla jumppapaikalle selosti kaikkia meidän ohittamia paikkoja ja siinä sitten lähestyessämme hallia se jatkoi opastustaan et ”Ja tossa on lähin McDonalds”…. oli hetken hiljaa ja  -Ai niin mut tollasissahan te (jumppaohjaajat yleisesti toim.huom.) ette varmaan oo koskaan käyneetkään. ;D

Ei ei. Tietäispä vaan :))

Joku kyseli kommenttiboksissa kuvissa näkyvistä Nikeista; joo ne on tosi hyvät. Olen koko Blastin niillä tanssinut. Kahdeksan tuntia. Loving every minute of it ❤

Pirteää maanantaita!

24 vastausta artikkeliin “Loving every minute

 1. Tosi kivaa kun postailet liikkumisesta, mun pitäis todellakin aloittaa treeenit! Joka kerta kun katson noita iloisia ja energisiä kuvia, tekee mieli itsekin lähteä salille 🙂
  Maanantaiterkuin Kati

  Tykkää

 2. Ihanan tsemppaavia postauksia! Itsellä pari salikertaa takana ja toivottavasti monta monituista edessä.
  Ja välillähän täytyy tankata… 😉

  Tykkää

 3. Kiitos taas piristävistä kuvista. Mä olen kans päättänyt (tällä kertaa tosissani!) aloittaaa nyt kuntoremontin. Vauva on nyt kuukauden ja saatiin lauantaina ristiäisetkin pidettyä, niin voi alkaa keskittyä oman kunnon kohotteluun. Raskaus oli hankala, kun piti olla levossa eikä liikuntaa todellakaan saanut harrastaa, niin nyt on kroppa niin huonossa kunnossa… Mutta kyllä se tästä, kiitos sinulle vaan inspiksestä taas kerran. Niin ja pienen neidin nimi on nyt Sofia. ❤ Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

  Tykkää

 4. Voihan nuha! Minä täällä niistän ja litkin lämmintä juomaa ja kaipaan jumpalle! Toivottavasti tauti helpottaa ja pääsee pian reippailemaan. Varmasti ollut huippu viikonloppu! 🙂

  Tykkää

 5. Nike Blast oli aikamoista tykitystä myös Helsingissä 🙂 Upeaa ja mahtavaa Liikunnan Iloa! Ja ohjaajan näkökulmasta tietysti myös innostava ja motivoiva tapahtuma, jonka jälkeen intoa riittää taas omiin ohjauksiin 🙂
  [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.

  Tykkää

 6. Miksei sun sivupalkissa enää ole listausta suosikkiblogeistasi? Mieluummin niitä kuin noita rumia mainoksia! Eik id sitä kiellä..vai?? 😮 Se oli niin mukava kulkea sitä kautta kivoihin blogeihin. 🙂

  Tykkää

 7. Hei Johanna!
  Olen seuraillut blogiasi joitakin vuosia silloin tällöin kun aikaa on lueskella, opiskelut ja työ vievät aikaa :)Hämmästyin kun huomasin että oletkin sairaanhoitaja..sairaanhoitajaksi opiskelen itsekkin. Jotenkin koin palapelin palasen loksahtavan kohdalleen, ”sairaanhoitaja” vaikuttaa sopivan sinulle niin. Itse kuitenkin kamppailen sinne tänne ja sinne tänne jos haluan loppuelämäni olla sairaanhoitaja, kun se täällä suomessa on niin rankkaa. Olin kerran ruotsissa Halmstadissa harjoittelussa ja heidän työsuhtautuminen hoitotyöhön oli täysin erilainen! Olisi mukava kuulla ajatuksiasi ammatistasi, kauanko olet tehnyt sairaanhoitajan työtä ja mikä pitää sinut motivoituuneena? Koetko alalla olevan eroa, miten siihen suhtaudutaan Norjassa?
  Ystävällisin terveisin
  Emma (sh-opiskelija Helsingistä)
  Samma på svenska 😉 (pahoittelen huonoa suomenkieltäni)

  Tykkää

 8. Burger Kingiä kannattaakin mainostaa. Käydään, kuten moni muukin suomalainen, usein Tukholmassa risteilyllä ja aina mennään burgeriin syömään.
  Miten se voikaan maistua niin erilaiselta kuin Hese tai vastaavat ?

  Tykkää

 9. Oi onnea ❤ Voi tiedän että tossa vaiheessa on hankalaa ja moni juttu tuntuu ihan toivottomalta… mullakin oli _kaikki_ lihakset ihan kadoksissa synnytyksen jälkeisten viikkojen aikana, vaikka aika pitkälle raskaudessa liikuinkin. Jos yhtään lohduttaa, niin kyllä ne sieltä nopeasti takaisen tulevat, aloita vaan ihan rauhassa ❤

  Tykkää

 10. Kiva kun tekin ootte käyttanyt sitä, aion laittaa vielä takaisin! Listassa oli vaan niin paljon vanhentuneita osoitteita ja lisäksi tilastojen mukaan ”liikaa” linkkejä. En tiedä miks, mut luin sattumalta Statsie.comista et mun blogissa on liikaa linkkejä ulos…? Niin ajattelin vähän päivittää listaa 🙂 Coming soon :))

  Tykkää

 11. Mun on kovasti ollut tarkoitus videoida ainakin mun reisitreeni näin kevään kynnyksellä, lupaan et se tulee ennen maaliskuuta 😀

  Tykkää

 12. Moi Emma, täällä sairaanhoitajien arvostus alkaa kummasti jo ihan siitä että opiskelupaikkoja ei kovin huonolla lukion päästötodistuksella saa. Työolot ovat myös huomattavasti paremmat ja täällä kai ymmärretään työn raskaus ja se, ettei tiettyjä juttuja vain jaksa tehdä yksin/pienellä porukalla. Henkilöstöä on siis usein enemmän. Tärkeintä on kuitenkin kai se arvostus, jaksaa itsekin arvostaa omaa työtään ja itseään.
  Se, että porukka ympärillä on kivaa, fiksua ja reipasta ja se, ettei ihan uuvuta itseään työssä pitää minut motivoituneena. Olen tehnyt sh:n töitä vuodesta 2004, mutta en tee täyttä työviikkoa -kuten ei kovin moni muukaan sairaanhoitaja täällä. Sekin auttaa todella paljon jaksamiseen!
  Paljon onnea opiskeluihin Emma, sairaanhoitajan työ on todella mukavaa kunhan löydät sen sulle ”oikean paikan”! 🙂

  Tykkää

 13. Oi kiitti, näissä kuvissa on sellanen puoliletti ja ponkkari… Ehkä on aika tehdä jotain hiuspostia…? 🙂

  Tykkää

 14. 😀 Tossa mun nälkävaiheessa maistui mikä tahansa! Rakastan etenkin ranskalaisia perunoita mmmm 😛

  Tykkää

 15. Hei, ihan pakko sanoa, että tän postauksen kuvista mulle tuli olo, et oot raskaana 🙂 Ekasta kuvasta maha pois ja tokassa piiloon 🙂
  Jostain muistakin postauksista tässä hiljattain tuli kuvien perusteella olo, että masu olis kasvussa.
  Onnea hirmuisesti, jos näin on.
  Jos ei niin voit naureskella mun mielikuvitukselle 😀
  ps. Sulla on ihana blogi!

  Tykkää

 16. Pikaista paranemista! Multa poistettiin radioaaltotekniikalla pari vuotta sitten otsasta koholla oleva luomi, joka oli alkanut kasvaa. Oli nopea ja kivuton toimenpide, eikä jälkeä käytännössä näy ollenkaan. Lisäksi oli huomattavasti edullisempi vaihtoehto kuin kirurgin veitsi. Voin suositella nimenomaan koholuomiin. Kiitokset piristävästä ja positiivisesta blogistasi!
  -mammuli

  Tykkää

 17. mun on ihan pakko kysyy että millä kuvanmuokkaus ohjelmalla muokkaaat nää kuvat?:) ps tää sun blogi on aivan mahtava!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: