Marni at H&M

Jostain syystä en ole koskaan ollut kovin kiinnostunut H&M ja nimekkäiden suunnittelijoiden yhteistyömallistoista. En ole muuten vielä koskaan ostanut yhdestäkään mallistosta mitään. Enkä siksi mitenkään innokkaasti jaksanut käydä katsomassa tämänkään kevään yhteistyötä italialaisen Marnin kanssa ennen kuin mulle aiheesta laitettiin oikein sähköpostia. Ja silloin meinasi muuten munkin pehvani irrota sohvasta ja joku pieni kiljahdus varmaan kuuluikin. H&M:lla taidettiin arvata et tää mallisto on mun makuuni 😉 Marni at H&M:han on superherkullinen! Ja Totally Marni, ei mitään tekemällä tehtyjä H&M -versioita. Jos multa kysytään, niin ehdottomasti paras H&M:n tähänastisista yhteistyömallistoista.

Mitäkö sitten valitsin tästä 8.3. myyntiin tulevasta mallistosta?

…yhden casualin kynähameen ja yhden vähän ylellisemmän silkkimekon…

Olipas hauska ylläri tänään töiden jälkeen kun oli tällainen paketti odottamassa (Kiitos h&m!), oli ihan pakko kuvailla teille heti vaikka nää ois kyllä ansainneet vähän juhlavammat kuvasolosuhteet :)) Varmasti tullaan kyllä näkemään vielä monessa muussakin yhteydessä blogin puolella, sen verran kovasti olen ihastunut kumpaankin vaatekappaleeseen. Cooleja, eikö?? Loveitloveit… Suosittelen kurkkaamaan: ultracooleja värejä, taattua laatua ja Marnia!

Tästä mallistosta mun on varmaan vielä pakko ostaakin jotain… hmmm 😛

Jos tykkäsitte niin olkaahan tekin kuulolla sit 8.3. valikoiduissa myymälöissä tai h&m.comissa.

 

100 vastausta artikkeliin “Marni at H&M

 1. Joo eihän nää kuoleman vakavia juttuja oo… 🙂 Silti sitä on valmis vähän näkemään vaivaa kun oikein ihastuu johonkin! Niin ja se on kans ihana mekko :))

  Tykkää

 2. No sanotaanko nyt vaikka niin, etten olisi ottanut aiemmista mallistoista mitään ilmaiseksi. Tai ehkä jotain siitä Lanvin-mallistosta, mutta sekin loppuunmyytiin niin pian, etten ehtinyt. ja tastä olisin varmasti oikein omalla rahalla ostanutkin. Ja varmaan vielä ostankin jos apajille ennätän 🙂
  Blogi on kai jatkuvaa mainostusta, jos sen niin ajattelee. Mainostusta mun kiinnostuksen ja ihastuksen kohteista.

  Tykkää

 3. Tää oli ihan hyvin kuvaava vastaus ed. Satu 🙂 Kyllähän näitä erilaisia tuotteita saisi jatkuvasti, mutta en toki mitään ota vain mainoksen vuoksi. Ei kiinnosta tarjota ilmaista mainosta H&M:lle parin mekon takia, joista en edes erityisemmin tykkää… Ei kuulosta edes kovin loogiselta :))

  Tykkää

 4. Ei suinkaan Hayfever… Ensinnäkään en antaisi mun osoitetta millekään tuotteelle, jota en haluaisi kotiin. Nämä kaksi halusin kiljuen kotiini, joten yllätys paketissa ei ollut kovin suuri. Ja onpa mulle joskus jotain tuotteita lähetettykin, josta mulla ei oo ollut mitään kummempaa sanottavaa. Ihan hyviä tuotteita, muttei erikoista. Enkä sellaisista mainitsekaan blogissa mitään. Eihän ne sit mulle tietenkää mitään toista kertaa lähetä, mut se nyt ei tässä oo tarkoituskaan… Tavaraa on ihan tarpeeksi paljon 😉
  Eli ehkä kuulosti vähän huonolta noi sun kaksi viimeistä lausetta, joissa vihjaat että ”huijaan fanini juoksemaan sankoin joukoin kauppuihin”… 😉 Eikö? Mikä pitäisi tuntua väärältä siis?

  Tykkää

 5. Etkö juuri itse pelännyt, että uskottavuutesi menee kun siirryt Indiedays-sivustolle? Miksi ihmeessä kun olet nyt noin varma vaikuttimistasi?
  Aloin pohtimaan asiaa koska olen muutamaa mainostamaasi tuotetta katsonut hämmästellen koska ne ovat sinua kauan seuranneena vaikuttaneet a) eivät tyylisi mukaisilta tai b) vähemmän kauniilta. Mutta toki olet voinut niistä oikeasti pitää. Asiaa muuttaa tietenkin jos tuotteiden myyjät ovat lupaasi kysyneet erikseen.
  Olen myös seurannut tätä blogi-ilmiötä ja huomannut kuinka muutama nimeämätön bloggaaja on kehunut tuotteita maasta taivaisiin – eikä tuotteita sen jälkeen ole heidän päällään näkynyt. Toki sinunkin vaatevarastosi on jo varmasti niin suuri, ettet ehdi kaikkia kappaleita pitämään..
  Näin lopuksi sinullekin reality check: olet siirtynyt mainostajan rooliin ja mainostamisen idea on myydä mielikuvia, illuusioita, elämäntyyliä. Väittäisin siis, että joillakin mittapuilla mitattuna kaksi viimeistä lausettani olivat äärimmäisen realistisia. Sinulla on faneja, sinulla on sanavaltaa, sinun makuusi luotetaan ja mielipidettäsi arvostetaan.
  Kaunista kevättä sinne etelään.

  Tykkää

 6. Moi, kiitti vastauksesta 🙂
  En kyllä muista nyt ollenkaan et olisin pelänyt uskottavuuteni menettämistä Indiedaysiin siirryttyäni… En muista tällaisia oloja ollenkaan. Muistaakseni postailin päinvastoin joskus vakuutteluja siitä, ettei Indiedays vaikuta blogin sisältöön eikä kukaan sano mitä mun pitäis blogata.
  Voi harmi jos joku mun blogissa esiintynyt juttu ei sun mielestä oo ollut kaunis tai sopinut mulle.
  Kiitti reality checkistä 😉 Tiedän ihan hyvin oman roolini ja etta kaikki blogeissa on jonkinlaista mainostamista jos sen niin haluaa ajatella. Juurikin mun omien mieltymyksien ja kiinostuksenkohteiden mainostamista. Ja mun mielestä oiskin aika hullua antaa ilmaista mainostilaa jollekin tuotteille täällä, joista en edes pidä. En tekisi sellaista ede isosta rahasta 😉 Siis mainostaisi täällä jotain tuotetta josta en pidä ja näin ”huijaisi lukijoita kauppaan”. Niin että sen puoleen edelleen ne viimeiset lauseet oli mun mielestä pikkusen väärin. Mut tää on hankala aihe, josta on paljon erilaisia ajatuksia ja näkökulmia eli ihan mielenkiintoista kuulla 🙂
  Kaunista kevättä sinne siis myös!

  Tykkää

 7. Terrific work! That is the type of information that should be shared across the web. Shame on the seek engines for not positioning this submit higher! Come on over and visit my site . Thanks =)

  Tykkää

 8. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any suggestions or advice would be greatly appreciated. Kudos

  Tykkää

 9. Its Pleasure to understand your blog.The above articles is pretty extraordinary, and I really enjoyed reading your blog and points that you expressed. I really like to appear back over a typical basis,post a lot more within the topic.Thanks for sharing?keep writing!!!

  Tykkää

 10. I?m impressed, I need to say. Really not often do I encounter a blog that?s each educative and entertaining, and let me inform you, you have got hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is one thing that not sufficient people are speaking intelligently about. I’m very blissful that I stumbled throughout this in my seek for something regarding this.

  Tykkää

 11. Hi! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any recommendations?

  Tykkää

 12. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

  Tykkää

 13. Woah! I’m really digging the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very hard to get that ”perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say that you’ve done a excellent job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Firefox. Superb Blog!

  Tykkää

 14. Hey, Awesome site basically a heads up that I was getting instantly sent straight on the home-page once I read this internal page; It looked like a internet browser hi-jack or something, I am not too absolutely certain but imagined you might know about it. Take care

  Tykkää

 15. Howdy! This post could not be written any better! Reading this post reminds me of my old room mate! He always kept chatting about this. I will forward this article to him. Pretty sure he will have a good read. Thank you for sharing!

  Tykkää

 16. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something enlightening to read?

  Tykkää

 17. Hey, Great site merely a heads up that I was getting automatically sent straight to the homepage as soon as I looked at this internal webpage; It appeared to be a web browser hi-jack as well, I’m not really too absolutely certain but believed you might be made aware of it. Kind regards

  Tykkää

 18. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive a 40 foot drop, just so she can be a youtube sensation. My apple ipad is now destroyed and she has 83 views. I know this is totally off topic but I had to share it with someone!

  Tykkää

 19. Excellently drafted write-up, if all writers developed a similar content just like you, the web would have been a a lot more effective spot.

  Tykkää

 20. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

  Tykkää

 21. When I originally commented I clicked the ”Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

  Tykkää

 22. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.

  Tykkää

 23. There’s no underpass there. Just a driveway (see video). The only underpass is under the Jose Rizal Bridge.

  Tykkää

 24. Nice post. I study one thing more difficult on different blogs everyday. It will all the time be stimulating to read content material from other writers and observe somewhat one thing from their store. I?d want to make use of some with the content on my blog whether or not you don?t mind. Natually I?ll provide you with a hyperlink in your internet blog. Thanks for sharing.

  Tykkää

 25. Please let me know if you’re looking for a writer for your site. You have some really good articles and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some material for your blog in exchange for a link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested. Thank you!

  Tykkää

 26. I’m not sure why but this weblog is loading extremely slow for me. Is anyone else having this issue or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

  Tykkää

 27. I love what you guys are up too. This type of clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I’ve added you guys to blogroll.

  Tykkää

 28. Whats up are using WordPress for your blog platform? I’m new to the blog world but I’m trying to get started and create my own. Do you require any html coding knowledge to make your own blog? Any help would be really appreciated!

  Tykkää

 29. That is the proper weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You realize a lot its virtually exhausting to argue with you (not that I really would need?HaHa). You positively put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just nice!

  Tykkää

 30. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So nice to seek out someone with some original thoughts on this subject. realy thank you for starting this up. this web site is something that is wanted on the net, somebody with slightly originality.

  Tykkää

 31. Organized home has some good ideas. The computer calendar tip mentioned above is a good idea, too. I use a ”dry erase” calendar to keep track of my cleaning/organizing schedule for the month.

  Tykkää

 32. points out this information in his college textbooks which can be considered to be the guide book inside mortgage loan sector.

  Tykkää

 33. Hey there! I know this is kinda off topic but I was wondering if you knew where I could locate a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours and I’m having trouble finding one? Thanks a lot!

  Tykkää

 34. Querida Paulina:. Lo más hermoso de Paulina Abascal es ella misma.. Ella es un ser humano tan maravilloso tan agradable que simplemente mirandole uno satisface, se? complace en su belleza y simpatía.. Gracias querida Paulina por compartirnos tu alegría y tu hermosa simpatía.. Carinos y besos de tu amigo,. Javier V. Maldonado. Lima, Peru

  Tykkää

 35. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was tremendous lengthy) so I assume I will just sum it up what I submitted and say, I am thoroughly having fun with your blog. I as properly am an aspiring blog blogger but I am still new to everything. Do you will have any factors for beginner weblog writers? I would positively recognize it.

  Tykkää

 36. MJ?? fans???? should watch…….”GOOD?? MORNING?? AMERICA???? INTERVIEWS???? THE????? JURY??????? THAT??????? AQUITTED??????? MICHAEL?? JACKSON”….Do???? a????? search,????? it’s?? on??? you???? tube….VERY???? ENLIGHTENING…something??????­­­­­? postive???????? in???? the???? media??? about??????? MJ?? for??? a???? change….WATCH????? BEFORE?? YOU?? TUBE??? DELETES??? OR?? BLOCKS IT!!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: