Unohtunut Marni-arvonta

minä (hitaasti): Olliii… Miks keittiön seinässä on mätitahnaa?

-Olliii? Tuus tänne keittiöön.

Miks seinässä on mätitahnaa?

Olli: ”En tiedä.”

minä: ”Sanos nyt mammalle. Miks täällä seinässä on mätitahnaa.”

Olli: ”Haluutko mamma nähdä mitä tehtiin Ainon kanssa silloin kun sinä olit olohuoneessa?”

minä: ”No joo.”

Olli näyttää. Ja selostaa.

Me lätsäytettiin leivät tällai seinään. Ja sit ne valui alas (naurua).”

Ja sitten me naurettiin Ainon kanssa (naurua).”

minä: nauran hervottomasti.

***

Tiedän, ei näin sais kasvattaa lapsia. Opettaa et mätitahnaleivän lätsääminen seinään on hauskaa.

Mut ei mun sitä pitänytkään tulla postaamaan. Se vaan sattui niin kauhian sopivasti just ennen lasten nukkumaanmenoa äsken 😉 Mun piti tulla postaamaan, että ihan unohdin innostuksissani et teillekin sain arpoa jotain Marni & H&M -tuotteita. Ja että valitsin sen saman silkkimekon teillekin. Se olisi kokoa 38.

Ilmoittaudu boksiin jos mielit mekkoa! Arvon yhden mekon yhdelle teistä torstai-iltana ❤

 

1 588 vastausta artikkeliin “Unohtunut Marni-arvonta

 1. Vow, haluan! Tekisi mieli heti laittaa tuollainen päälle! Toivottavasti ehdin edes mukaan kilpailuun!

  Tykkää

 2. Haluan, toivon, hoppas, önskar – ehkä minä voisin tämän kerran olla voittaja?! Mekon käyttäisin heti! Keksisin tekemistä että saisin pukeutua ihanaan mekkoon ja samalla heittää treenivaatteet pois päältä edes hetkeksi!

  Tykkää

 3. Voi vitsi, meniköhän mekko jo.. Olisi täydellinen valmistujaisiini! Aivan ihana:) Kiitos hyvästä blogista!

  Tykkää

 4. oo, aivan ihana tuo mekko! tulis kyllä tarpeeseen, nimittäin yo-mekko haussa!! 🙂 mekon löytyminen vähentäisi osaltaan stressiä juhlista kirjotuksista yms. 🙂

  Tykkää

 5. Hei
  Katselen näitä sivuja joka päivä..joo-o kivoja neuleohjeita olen jo toteuttanut useita, kiitos niistä..nyt vasta hokasin että kilpailuihinkin voisi osallistua. Mutta on tosi hermeettinen määrä osallistujia, mutta ei voi voittaa jos ei koita.

  Tykkää

 6. hei! mukana kilpailussa!mun eka muotikude oli pienenä tyttösenä marimekon pitkähihainen trikoopusero, joka sattui olemaan ruskea valkoisilla palloilla oleva ns.pallopaita. siskon kanssa oli samanlaiset maripaidat! olisipa hauska saada ns. updated versio kyseisestä kuosista!!!!!!

  Tykkää

 7. Ihanan tunnelmallinen blogi! jonka aivan vasta löysin! Saatan olla jo myöhässä, mutta jos vielä ehdin niin ilman muuta osallistun ihanaan arvontaan! Upeita kuvia!

  Tykkää

 8. Heippis 🙂
  Ihailin mekkoa H&M:n kuvastosta ja sydämeni pamppasi yhen ylimääräisen lyönnin nähtyäni arvonnan täällä.. Voih, olisi kivaa saada juuri tuo ja juurikin minun kokoiseni! Mukana siis 🙂

  Tykkää

 9. I’ll gear this review to 2 types of people: current Zune owners who are considering an upgrade, and people trying to decide between a Zune and an iPod. (There are other players worth considering out there, like the Sony Walkman X, but I hope this gives you enough info to make an informed decision of the Zune vs players other than the iPod line as well.)

  Tykkää

 10. Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Very helpful information specifically the closing part I maintain such info much. I was looking for this particular information for a very long time. Thanks and good luck.

  Tykkää

 11. Good Afternoon to the public. I’m coming from Greece plus i have a good great web pages. Have A Look At my web site and let me know your view. You Could Find a lof of inspiring ideas and knowledge on my job role. It Truly Is completely free 100% and with no registrator. Regards To each person that will view my new web site. This Will Assist You my work. | μεταφορές |

  Tykkää

 12. Hi There to anyone. We’re from Greece plus i create a fresh new internet business. Please Go To my internet business and analyze your feeling. You Will Find many creative ideas and information just about my work. It Is absolutely free 100% and without the need for registrator. Thanks A Lot To all who’ll stop at my newer internet. It Will Help my work. | http://www.spiti.gr.com |

  Tykkää

 13. Good Afternoon to all. My Organization Is totally from Greece and i make a great new net. Please Go To my web site and analyze your opinion. It Easy To See many ideas and knowledge on my work. This Is free 100% and without the need for registrator. Cheers To every single who will see my great new blog site. It Will Aid my job. | προτάσεις για το σπίτι |

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: